לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-12-2005, 22:46
צלמית המשתמש של XpdX
  XpdX XpdX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל XpdX שלח הודעה דרך MSN אל XpdX
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KLIK שמתחילה ב "רוח מערבית"

הבעיה שלנו (או שלי לפחות) היא להתעלם מהפיקסלים הבולטים ולהתמקד בתמונה.
אני בטוח שאורון הסב את תשומת לבך (וזאת לא הפעם הראשונה) מסיבה זו. אף אחד לא אומר לך להתנהג בצורה זו או אחרת וחשוב לי להזכיר שלכולנו יש אינטרס משותף והוא לעזור אחד לשני ולא רק לכתוב ביקורות שליליות או הערות מיותרות - אנא קבל זאת בהבנה.
לגבי הצגת התמונות אני בטוח שיש אפשרויות אחרות מאשר כיווץ היסטרי לשם הצגת התמונות באיכות סבירה וגם הסרת חשש שמא תגנבנה.
ואני שוב חוזר - הכל נכתב ברוח טובה. מטרת הפורום היא קודם כל ליהנות ולהוות מקום תרבותי בו נוכל לרכוש או לתרום מן הידע שלנו, לאף אחד אין כוונה לפגוע.

(כבר פעמיים כתבתי נאום אבל האקספלורר החזיר אותי לדף הקודם והכל נמחק, הפעם החלטתי לקצר)

ובכל זאת על התמונה - החיתוך צפוף לי מדי והשיער נראה קצת פרוע מדי. בכל מקרה את הרעיון אהבתי (ובכלל הרבה מאוד מהרעיונות שבעבודות שלך)

רועי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-12-2005, 22:54
צלמית המשתמש של KLIK
  KLIK KLIK אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.04
רועי,תודה על ההסבר
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי XpdX שמתחילה ב "[font=Arial]הבעיה שלנו (או..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי XpdX
הבעיה שלנו (או שלי לפחות) היא להתעלם מהפיקסלים הבולטים ולהתמקד בתמונה.
אני בטוח שאורון הסב את תשומת לבך (וזאת לא הפעם הראשונה) מסיבה זו. אף אחד לא אומר לך להתנהג בצורה זו או אחרת וחשוב לי להזכיר שלכולנו יש אינטרס משותף והוא לעזור אחד לשני ולא רק לכתוב ביקורות שליליות או הערות מיותרות - אנא קבל זאת בהבנה.
לגבי הצגת התמונות אני בטוח שיש אפשרויות אחרות מאשר כיווץ היסטרי לשם הצגת התמונות באיכות סבירה וגם הסרת חשש שמא תגנבנה.
ואני שוב חוזר - הכל נכתב ברוח טובה. מטרת הפורום היא קודם כל ליהנות ולהוות מקום תרבותי בו נוכל לרכוש או לתרום מן הידע שלנו, לאף אחד אין כוונה לפגוע.

(כבר פעמיים כתבתי נאום אבל האקספלורר החזיר אותי לדף הקודם והכל נמחק, הפעם החלטתי לקצר)

ובכל זאת על התמונה - החיתוך צפוף לי מדי והשיער נראה קצת פרוע מדי. בכל מקרה את הרעיון אהבתי (ובכלל הרבה מאוד מהרעיונות שבעבודות שלך)

רועי.

הצילום הוא סנאפשוט ולא תמונת פירסום של מספרה עם דוגמנית מלוקקת.הצילום נשלח לביקורת של חברי הפורום,דווקא בגלל מצב השיער הפרוע ומשום כך גם זכה לכותרת "רוח מערבית".אז מי שהבין,הבין.תודה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 15-12-2005, 18:28
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי KLIK שמתחילה ב "תגובתך,לא מובנת"

נניח שמישהו ישב על פריים הרבה זמן (הרבה זה יחסית... זה יכול להיות גם 10 שניות).
כיוון את המצלמה לפי החיתוכים הרצויים, תיכנן את החשיפה, איזן את האופק, שיחק עם הפוקוס לבחירה מדוייקת וירה..
לתמונה כזו, יהיה נעים יותר להגיב, לא רק כי היא תהיה טכנית טובה יותר, אלא גם בגלל שלכל דבר בפריים יש התייחסות. אין 'ככה יצא לי' או 'לא שמתי לב שהקיר היה שם'..

לפני הלחיצה, אני תמיד מסתכל על כך הפריים ויורה כשאני לא מוצא דפקטים (משמעותיים) בו.
גם בסטודיו, כשאני מצלם דוגמניות, אני לא יורה באוטומט, ומקווה ש'יצא לי משהו טוב מה 500 תמונות'.
לא להקפיד על פוקוס (במיוחד עין חדה, בצילום חיות / אנשים), או חיתוך נעים בצילומי נוף, לדעתי זה פשוט חוסר בידע, או התעצלות. ולתמונות כאלה, אני משתדל שלא להגיב בכלל.

ישן 14-12-2005, 23:24
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KLIK שמתחילה ב "רוח מערבית"

היי KLIK.

כסנאפשוט, התמונה עוברת, אך הבנתי גם שני דברים שעם נסיון נוסף או מחשבה נוספת אולי היו יכולים להעביר טוב יותר את הרעיון.

א. היד - היד שמצויה בפינה מדגישה את הסנאפשוט כזה שנלקח ברגע אולי פחות מתאים מהשניה שלפניו/שאחריו. היד לכאורה אינה מחוברת לסיטואציה. ניסיתי להסתיר את היד שבתמונה על ידי כיסוי היד שלי את המסך... וזה נראה מעט טוב יותר.

ב. הזווית שבה נלקח הצילום. אפילו שמדובר בסנאפשוט, כדי להעניק אולי זווית מיוחדת יותר, היה יכול להיות מעניין לסובב מעט את המצלמה, להראות כאילו הרוח השפיעה גם על המצלמה וכמעט והעיפה גם אותה. סיבוב קל לימין היה יכול להיטיב מאוד עם התמונה.

לילה טוב שיהיה...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר