28-11-2005, 17:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.05.05
|
|
זה סיפור ארוך...
אבל אני מאמין שיש לך זמן,ובכל זאת נקצר...
העניין הוא שהרופא משפחה שלי לשעבר דפק אותי מלא שנים בכך שהוא המציא לי,לא יודע מאיפה,אסטמה ואיוושה(בעיית לב),כך שהוא המליץ לי לא להתאמן בכלל,ואפילו לשיעורי ספורט בתיכון היה לי פטור,וגם את הבגרות בספורט לא עשיתי,אלא הכנתי עבודה במקום.
כתוצאה מהבטלנות במשך הבגרות גם נהיה לי טיפה עודף משקל,וזה הפריע לי ממש רק עד לפני איזה תקופה של לפני חצי שנה.
באותו זמן בא לי כוח רצון להתאמן ונרשמתי לחדר-כושר,אבל הם ביקשו ממני לעשות בדיקות מקיפות לפני,כי הם פחדו מהאיוושה שהייתה לי.
טוב,לאחר תקופה של כחודשיים בריצות בין בתי-חולים ובדיקות מקיפות ע"י רופאים מומחים אני מגלה להפתעתי כי כל מה שרשם לי הרופא הנ"ל בהיסטוריה הרפואית במשך כל השנים שקרי ולא היה לי כלום!
אז כיום,קודם כל העלתי את הפרופיל,ועכשיו אני עתודאי בשנה האחרונה(יד'),תקוע בחימוש,ומנסה לצאת אולי בעתיד לקצונה,כי לא הייתה לי מוטיבציה מתי שחשבתי שהיו לי את הבעיות,וכך לא שמתי על הצו הראשון ודפקתי לעצמי גם את הקב"א.
אני מאוד מקווה שירשו לי לעשות גם מבחנים חוזרים ואני יעלה את הקב"א גם,ואז נבריז לחימוש למרות שאני חתום אצלם בפרוייקט(למי איכפת...),וכך נתגייס לקרבי ובמיוחד אני חולם לגבעתי,כמו שאני רוצה!
מצטער על האורך...ומקווה שהצלחתי לעזור במשהו,חוץ מלזיין את השכל על עצמי...חחחחחח,בהצלחה!
|