לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-11-2005, 20:52
  itzikizhak itzikizhak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל itzikizhak שלח הודעה דרך MSN אל itzikizhak
שמע בעיקרון אין תוכנית אימונים ייחודית לשייטת 13
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי eldad 18 שמתחילה ב "סליחה, טעות שלי !"

אבל אתה עדיין יכול ללכת לאירגונים של הכנות לצבא ("אחרי", "עמית לכושר", "יובל עילם")
הם אירגונים שמכינים אנשים ליחידות מובחרות... ואם אנשים לא הולכים ליחידות מובחרות הם שם סתם בשביל הכושר. אהה.. ואם אתה רוצה הכנה אמיתית לשייטת 13 ואתה בכתה י"א (או פחות) אתה יכול ללכת לגדנ"ע צלילה שזוהי גם הכנה של 13 יום בשייטת (בחופש הגדול שבין י"א לי"ב) וגם בסוף ההכנה יש את הגיבוש שמי שלא עובר אותו יכול לגשת לגיבוש נוסף דרך יום הסיירות שיהיה בכתה י"ב למתאימים. זה הקישור לבקשה לגדנ"ע צלילה:
http://www1.idf.il/Navy/Site/Templa...id=44188&srch=2

בהצלחה!!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2005, 23:56
  scooter_man scooter_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.05
זה ממש לא מעולה...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי itzikizhak שמתחילה ב "למה טוב שכך??? זה לא יהיה רע אם יהיה דבר כזה.... זה מעולה!"

אני לא אוהב את הקטע הזה של גדנ"ע... בעזרת כמה מאות שקלים אתה קונה לעצמך הזדמנות להתקבל ליחידה... זה ממש לא נראה לי... יש יום סיירות... לך תעשה אותו... מה הסיפור הזה עם הגיבוש דרך גדנ"ע?? לא מבין את זה... מי שאוהב את זה,יעשה גדנ"ע,הצ'ופר הזה של הגיבוש בסוף טוב לכולם,גם למי שעושה את הגדנ"ע וגם ליחידות עצמן,כי מבחינתן מה רע להן? להן יש עוד הזדמנות לבחון מלשב"ים ולעשות בחירה יותר טובה ומקיפה,אבל אני מרגיש קצת רע עם הסיפור הזה... אבל יאללה שיהיה,ככה זה ואין מה לעשות... מי שרוצה שייטת או חובלים,שינסה...

ישן 16-11-2005, 02:17
  itzikizhak itzikizhak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל itzikizhak שלח הודעה דרך MSN אל itzikizhak
שמע אתה קצת טועה אחי...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי scooter_man שמתחילה ב "זה ממש לא מעולה..."

העיקרון של הגדנ"ע זה לא לשלם כמה מאות שקלים בשביל לקבל הזדמנות להתקבל ליחידה, אלא העיקרון של הגדנ"ע הוא להראות לך מה בעצם אותה יחידה, מה עושים שם ומה מאפיין אותה.
משלמים כמה מאות שקלים מכיוון שהצבא משקיע בך וצריך תקציב בשביל זה.
וחשוב לציין שרק מיעוט קטן של אנשים עוברים את הגדנ"ע ולנפסלים ניתנת האפשרות לגשת לגיבוש דרך היום סיירות.
ואני ממש בעד גדנ"ע לסיירת מטכ"ל ולשלדג מכיוון שאני חושב שכדאי לאנשים לראות מה עושים ביחידה
(כמובן שמה שמסווג עדיף שהמלש"בים לא ידעו) ואם אנשים מעדיפים לנסות להתקבל לסיירת מטכ"ל, לשלדג, לשייטת ולחובלים אז שידעו קודם מה מאפיין את היחידה... ואז שינסו להתקבל אליה.

ישן 16-11-2005, 10:16
  יוגב מהצפון יוגב מהצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.04
החשיבה שלך מוטעית
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי scooter_man שמתחילה ב "זה ממש לא מעולה..."

במקום לחשוב על זה שיש לאנשים שתי הזדמנויות להתקבל ליחידה שהם רוצים במקום הזדמנות אחת וגם היא לא מובטחת
או הרעיון שאתה יכול לדעת כבר בסוף החופש הגדול של כיתה י"א לאן אתה מתגייס
או הקטע של להרעיל את האנשים על היחידה הזאת (ש13) בכך שאתה נותן להם להיות שבוע שלם עם קצינים ולוחמים ולצלול איתם ,ולעשות גיבוש ,ולעשות פרסים(שכיבות שמיכה) עם מפק"צ בשייטת תה יודע מה זה עושה לך? כי אותי זה דיי הרעיל ותודה לאל התקבלתי בסוף.

ובשורה התחתונה המטרה המרכזית של הגדנ"ע צלילה והגיבוש בסוף י"א הוא למשוך את האנשים הטובים ביותר והרצינים ביותר ליחידה הזאת, לפי מה שהמדריך שלי בגיבוש הסביר לי זאת פריבילגיה שיש רק לטיס ולשייטת =)
יום טוב
ישן 16-11-2005, 11:30
  scooter_man scooter_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.05
האמת,אם כבר לקחנו את זה לכיוון הזה...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי יוגב מהצפון שמתחילה ב "החשיבה שלך מוטעית"

אז לפני כמה ימים,בעוד יום של שעמום מתמשך,החלטתי לקרוא הודעות של בחור בשם יוני מפורום המתגייסים של תפוז(הודעות שלו גם הועברו לפה פעם), הוא משרת בשלדג... הוא בדיוק העלה את הדברים האלו,הפרסום של ש.13 והמאמצים שהיא משקיעה רק כדי לפרסם את עצמה ולמשוך אליה מלש"בים, אני אישית חושב שזה חלק מהיופי של שלדג ומטכ"ל,אבל זה רק אני... אותי אישית מושך יותר לרצות ולהגיע למקומות האלו ככה... אבל יכול להיות שהחשיבה שלי מוטעית,הגיוני,אבל בהחלט יש משהו מקולקל בדרכים שש.13 מפרסמת את עצמה ומנסה להעלות את יוקרתה...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר