10-11-2005, 20:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
לא ניסיתי להיות לא צפוי... אבל אסביר לך את שהבנתי, ואז תוכל להגיד לי אם הבנתי נכון או לא (אגב, האינטרס שלך הוא להיות מובן באשכול שלך... ולא "לא מובן").
אמרו אנשים שהקיט של הקנון זבל, או שהוא לפחות טוב פחות מהקיט של ניקון (לצורך העניין, אין לי מידע בנוגע לזה, ולכן אתפוס צד ניטרלי).
אתה בא להוכיח את הטענה כשגויה, וכמו ילד טוב, מעלה תמונות שצילמת עם הקיט של קנון.
נכון, אין פלייר בתמונות (וכן משה, אני יודע מה זה פלייר), והן נראות מפוקסות כמו שצריך.
מעבר לזה, אני לא יכול לומר כלום. הצבעים לא הכי טובים, אבל אני מאשים את כיוון ה WB ואת עיבוד התמונה במצלמה, ולא את העדשה.
לו היית שם 2 תמונות, אחת ליד השניה, ומשווה בינהן, הייתי יכול להבין את האשכול.. .אבל אתה אומר "התמונות שהעדשה מוציאה לא גרועות", ואתה מציג כמה תמונות, שהן באמת לא גרועות.
אני לא חושב שמישהו פה באמת התכוון לומר שאם מצלמים בקיט של קנון, אז התמונות שיוצאות הן בהכרח גרועות (ובשביל זה אפשר לראות תמונות מאלפות ב pbase).
לדעתי, סתרת טענה שמעולם לא נאמרה כאן בפורום.
ובשביל הרקורד - גם ה HP שלי מוציאה תוצאות כמו הקיט שלך בתאורה אופטימלית (בפעם הבאה שאתה רוצה להשוויץ בעדשה, תראה לנו איך היא מצלמת במקומות עם תאורה בעייתית, או נושאים מהירים, כמו אופנועים, ציפורים, כדורי טניס, משחק כדורסל וכו'..)
משה, ההודעה לא באה לרדת עליך, אני באמת ובתמים לא מבין את מהות האשכול.
והבחורה שצילמת אדומה מדי
|