אז איזה בשמים/דיאורדורנט/אפטרשייב יש לכם/ן? אני אתחיל: דיאודורנט של Adidas, ואפטרשייב של Paco rabanne *התארד לא מיועד בשביל להיות מלחמת מעמדות... זה סתם תרד הזוי
גם לי יש דיאורדואנט כזה בושם של HUGO וBTW חסר לי את כרך 18 של אביב.. תשלח לי
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
תעשו כמוני,תקנו מטהרי אויר...גם זול וגם ריח בנזונהה!
'Operating Under Thug Laws As Warriors'
אני רואה שלקחו את התארד שלי ברצינות.... חחחחחחחחחחח לא חשבתי שישימו אותו בפורום המתאים לכך. וטל, אם תרצה מונח מסויים אני אגיד לך... אם אתה רוצה לסרוק אותו לעצמך גם אין בעיה
הנה שלי
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
יש לי 10 בשמים שונים ו 5 דורדוראנטים
Armani Black Code ודאודורנט של ADAM 2020 GOLD
יש לי רושס, שאנל :פלאטינום ,קלווין קליין, הוגו אינרגייז ארמני בלק קוד, לקוסט ,ופאי, והרבה אקס לא יודע מה איתכם אבל לי יש התמכרות קלה לבשמים
דיאורדוראנט אני משתמש של ADIDAד ובושם יש לי דולצ'ה וגבאנה ואחד HUGO.
מממ Polo Blue Hugo Boss Azzaro Paco Rabanne Dolce & Gabbana Titanium
דאודורנט: אדידס, טיטניום. אפטר שייב: נינה ריצ'י, 212, אדידס. בשמים: לקוסט, issey miakey
אני אתן לכם רשימה של דורדוראנטים ואתם תגידו לי מה הכי טוב 1.Axe 2.adidas 3.Fa 4.dave (אם אני לא טועה זה השם) תיבחרו אחד ותיפרטו עליו אבל בבקשה אל תשקרו תיבחרו את הכי שמריח הכי טוב בבקשה אומרים לי בכיתה שאני נורא מאוד מאוד מסריח ולדעתי זה נכון למרות שזה מעליב ואני מתקלח תיבחרו את שם הדיאורדורנט ותנו עצות מה לעשות כדי להריח הכי טוב לדעתכם? אני גר ברמת גן זבוטנסקי 83 אתם יכולים גם לתת עצות בסביבת הבית שלי בתודה יוני אם אתם רוצים email לשליחה xnukuuhk@gmail.com או פשוט תנו תגובה אבל מה שבא לכם או מסנגר yonizarif44@hotmai.com תודה ולהתראות בבקשה זה ממש חשוב ודחוף ביי ביי
Dolce & Gabbana 212 ואמור אמור =]
המממ הדאודורנט הוא של OLD SPICE.. בושם יש לי של דיור ואפטרשייב GILLETE GEL
מה זה תארד? אממ יש לי 212 ... הרגיל (: חולה עליו...!
דיאודורנט - Vertigo Milano, Angel Men, Axe(Touch). בשמים - Givenchi, Rochas, Angel Men, Valentino.
ועוד להמשיך להגיב בו (נפתח ב-2005 ולכן גם ננעל בהתאם) . אתם מוזמנים לפתוח אשכול חדש דנדש בנושא .
"Beauty is in the eye of the beholder..."