06-11-2005, 17:07
|
|
|
חבר מתאריך: 27.02.05
|
|
היי אליאור!
מישהו אמר לי פעם ממש ממש לא ממזמן נקודה נורא חשובה "השינוי הכי עיקרי בחיים שלנו בא מבפנים",אז גם אם תכריח את עצמך לא תוכל להשתנות.זה ייקרה ברגע הכי בלתי צפוי "החללית" "תנחת" על הראש שלך ואז תראה דברים בפרספקטיבה(נקודת מבט) שונה.
אני שמחה להגיד לך שזה בין הדברים שהבנתי השבוע עכשיו אני אעבור איתך את אחת אחת הבעיות.
ככה:
הורים-וואי זה נושא שאי אפשר לפתור אותו בכלל!הורים תמיד יהיו הורים,הם תמיד יחשבו שהם יודעים יותר טוב,ולפעמים זה יהיה אפילו נכון,הם ינסו לפתור דברים-לא שזה יילך להם(לא נורא) אבל בסוף היום כשתבוא הביתה האנשים שהכי בעולם יאהבו אותך יהיו ההורים שלך.שמע,אני נולדתי למשפחה רבת בעיות,כאבים וכעסים. ההורים שלי הם הכי הדבר הכי יקר לי בעולם אני לא רואה את החיים שלי בלעדיהם.אפילו אם זה אומר שהם מציקים לי ומכעסים אותי נורא!בסופו של דבר אני אוהב אותם עד מוות עד כמה שהם יהיו צודקים,תדע דבר בחיים אבל בחיים לא תוכל להגיד לאימאאבא "אני יודע יותר טוב ממכם" כי אתה לא ,הם יודעים הרבה דברים מהתקופה שלהם לא מהתקופה שלנו אז אין לזה בדיוק פתרון אלא לחכות שהכעס יעבור.
לימודים-הייתי כמוך אבל בכיתה ח' עד שהחטיפו לי סטירה מצלצלת בלחי שהייתה בשבילי השעון המעורר שלי נקרא לזה ככה,זה היה משהו קשה ,הייתי מבריזה ,תלמידה פשוט פשוט גרועה ולא היה אף אחד איתי זה היה נדמה כאילו כל העולם הפנה את גבו אליי וככה זה היה .עד ש...בבוקר של היום האחרון ללימודים התעוררתי והבנתי שכל מה שעשיתי היה לא נכון נתתי לעצמי ליפול הרבה מאוד זמן וכל מי שניסה לתפוס אותי בדרך פשוט הפניתי לו את הגב והמשכתי ליפול אז בעצם תפסתי את עצמי בשתי הידיים ואמרתי שאני יותר לא נכנעת לאפחד!אני הולכת להיות הכי בעולם עם העולם או בלעדיו.
זה מה שאתה צריך לחשוב הכי חיובי שאפשרי!כאילו אתה אחד בעולם ואין מי שיעצור אותך!נגמר אתה חזק ואתה יכול.
בריאות-הבריאות הפיזית אומרים שזה מה שחשוב לנו,אבל זה לא ,כלומר לא רק,הנפש "גוף בריא בנפש בריאה" אז נכון שחלקנו (כמוני) לא התברכו בדיוק בנפש בריאה לחלק כמוני יש שריטה עמוקה בראש ופיצול אישיות מה שאמור להפוך ליותר קלים וזה מה שזה עושה בעצם...אז בעצם תחשוב שהכל הולך להיות הכי הכי בסדר בעולם ואתה הולך לקחת את עצמך בשתיי הידיים ולהוכיח לכולם שאתה יכול!!!!!ואין מי שיעצור אותך...עייפות זה לחלשים ולא לאליאור!
מקווה שעזרתי או עודדתי אם קצת
מירי
Willow
SMS בקרוב חוזרת....!!!
|