06-11-2005, 03:28
|
|
|
חבר מתאריך: 24.10.05
|
|
מערכת אימונים טובה במיוחד לצבא, זאת מערכת אימונים שאתה עושה 4 סטים, כל סט כמה שיותר חזרות (עדיף סביבות ה20, אבל שכיבות שמיכה טוחנים אז אני למשל עושה 30 כפול 4 ובימים טובים שנקווה שיגיעו 40 כפול 4) ואם אתה לא מגיע באימון כוח למצב של אפיסת כוחות אז זה לא אימון כוח טוב
לגבי 3 סטים של 15... זה לדעתי ממש קצת. אם אתה חלש בידיים, אז תתחיל מזה.
אני אישית שהתחלתי לעבוד על ידיים עשיתי 38, התחלתי מ4 סטים של 20. בהתחלה לא הייתי קרוב לסיים, אבל עשיתי מה שיכולתי כאשר אני נאבק להתקרב כמה שיותר, אחרי שהצלחתי, פשוט כל שבוע העלתי ב1... כלומר מתאמן שבוע על 20 כפול 4, שבוע הבא 21 כפול ארבע וכו'...
אבל ידיים זה סיבולת שריר ועדיף 4 סטים מאשר 3!
(אגב אצלי אם נגיד עכשיו אני עושה 30 כפול 4, זה בדר"כ המקסימום שאני אעשה בפעם אחת הוא 60... ככה אצלי זה עובד, כלומר 50% מהמקסימום כפול 4)
לגבי יהלום... זה סתם יותר קשה ולא עובד על חזה, אם תטחן שמיכה רגילות, אתה תטחן יהלום ביחס שווה.
עצה שלי תכניס גם בטן, מתח ומקבילים לתוכנית אימונים, גם על בסיס של 4 סטים.
וריצה פעם בשבוע זה טוב, אבל אפשר יותר טוב יותר לכיוון של 3-4 בשבוע שזה אופטימלי.
אם אתה תתמיד באימוני כוח על בסיס קבוע, ולא תחפף כנ"ל ריצה - אתה תהיה סוס לא קטן, מילה שלי.
מקבילים ומתח עובדים גם על שרירי הגב, יד קדמית, שכמות וכו' שלא רק שזה חשוב ונראה טוב מאוד (למרות שזה נשמע מוזר אבל כן שרירי גב מאוד מוסיפים!) זה גם יעזור לך המון בטירונות וגיבושים עם משקלים, שקי חול וכו'.
|