02-11-2005, 10:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.05
|
|
זה מאוד הגיוני מה שהם אומרים!
ציטוט:
במקור נכתב על ידי cancer
יו"ר ועדת הכלכלה ח"כ אמנון כהן (ש"ס) הפגין ידע במיתולוגיה וגיאוגרפיה: "אנחנו נדון עכשיו בפרשת הסוס הטבריאני".
|
היתה בעיה עם הסוסים בטבריה שמרעישים בלילות וזה מפריע לחבר של ח"כ אמנון כהן
ציטוט:
במקור נכתב על ידי cancer
יו"ר ועדת הפנים ח"כ ראלב מג'אדלה (עבודה) הפליא עם: "זה גם יקר וגם עולה כסף", ולמי שלא הבין הסביר: "זו הצעת חוק שהטווח הארוך שלה מאוד קצר", ושימו לב - "עוד לא הגענו למצב של 100%, אבל יחסית למה שהיה קודם אנחנו 100%".
|
אפשר לקבל\להרוויח\לקנות דברים גם בדרך אחרת שהיא לא כסף : כלומר: משהו שאולי יש לו טווח ארוך אבל בעצם הוא ממש קצר (והמבין יבין)
ועם הדבר הארוך\קצר הזה זה תמיד מגיע ל100% אבל עם קצת יותר אורך ה100% יהיה הרבה יותר גדול ומספק אבל שוב: הכל יחסי
ציטוט:
במקור נכתב על ידי cancer
ח"כ מג'אדלה גם מפגין אינטילגנציה רגשית כאשר הוא מסביר "אני לא צועק, אני רק מדבר בכעס".
|
הוא מאוד מנומס כי אולי יש שם מישהו עם בעיות שמיעה שמתבייש להגיד אז הוא מדבר בקול רם מאוד
וזה שהוא כועס זה בגלל שלא מבינים שהוא בעצם מנומס וחושבים שהוא סתם גס רוח
ציטוט:
במקור נכתב על ידי cancer
ח"כ איוב קרא סיפק באחד הדיונים הסבר מדוע אין לאסור על ציד חוגלות: "לא יכול להיות שיאסרו לגמרי ציד חוגלות. בירכא עושים מחוגלות את הקובה הכי טובה בעולם, וגם אי אפשר לייבא ממקום אחר, כי לחוגלה המזרח תיכונית יש טעם מיוחד".
|
חוגלה זה לא חברה שמייצרת נייר טואלט???
וזה מה שנקרא ח"כ שמחובר לבוחריו הוא מגן על האינטרסים של הכפר\עיר\ישוב שלו
מול העולם האכזר שרוצה למנוע מהם את ההנאות הקטנות של החיים
ציטוט:
במקור נכתב על ידי cancer
בהקשר אחר, ח"כ קרא קורא לתוכנית למאבק באבטלה "תוכנית ויסוצקי" (במקום ויסקונסין). הוא גם דרש בוועדת הכספים לקבל תשובה לשאלה רטורית.
|
כי בעבודה שותים קפה
ומובטלים שותים תה
ציטוט:
במקור נכתב על ידי cancer
ח"כ עסאם מחול התרגז: "בגלל שיש עימות מזוין עשיתם חוק מזוין?". ויש גם נציג חיצוני שהשתתף בדיונים, נציג איגוד המוסכים, שהדגיש באחד הדיונים: "אני רוצה להסב את האוזן".
|
זה באמת מ***ן אבל זה רק נראה כמו עימות זה בעצם מחול
ואתה סרטני כדאי באמת שתסב את האוזן מלשמוע אידיוטים שכאלו
כי אחרת אתה סתם תהיה בדיכאון שאתה (וגם אני) שלחנו את העילגים האלו לשם
שיעשו כסף על המיסים שלנו.