לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2005, 18:06
  abutbul abutbul אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Scylla שמתחילה ב "אופציות בתותחנים - מסירוב פינוי עד מ"כים וקצונה."

בקשר לסירוב פינוי- זה לא יוביל לשום מקום, רק בחזרה לתותחנים ובמקרים ייחודיים קיצוניים וחמורים תפקיד ג'ובניקי לא איכותי, שזה לא מה שהחבר שלך מחפש. מה שכן אם תסרב פינוי ותחזור לתותחנים זה לא ימנע ממך כלום, זה סתם מיותר (יש גם כאלה שסירבו פינוי והגיעו למורן)

מבחינת קרבי, בתכלס הגדודים מנתץ חטיבות החיר ואפילו מורן עושים היום בדיוק אותו דבר בשטחים, רק שנוטים לקחת את האחרונים למשימות יותר איכותיות מהגדודים. ההבדלים ניכרים בעיקר בזמן מלחמה ואז כל יחידה עוסקת בייעוד שלה. מה שכן גם היום הגדודים בצפון בפעילות מדי פעם ובזמן האחרון גם בירי על עזה. יחידות מנתץ ואיכון נחשבות יותר איכותיות אבל זה לא אומר שלוחמים במנתץ ואיכון לא פועלים בשטחים.
המסלול הפיקודי בתותחנים הוא הקצר ביותר בצה"ל, ואם אתה מתאים אז תוך שנה ארבע אם אני לא טועה אתה יכול להיות קצין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-11-2005, 09:45
  EladEk EladEk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.05
יש שטח בתותחנים!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Scylla שמתחילה ב "אופציות בתותחנים - מסירוב פינוי עד מ"כים וקצונה."

דייי עם הסתיגמות האלה תותחנים זה גם קרבי!!!
חודש שעבר סוללה ב וג של הגדוד שלי (דרקון כבוד!) עצרו 17 פלסטינים!!!
כל שבוע יש להם איזה הפגנה או משהו וממש ממש לא משעמם שם
זה שאתה תותחן לא אומר שכל הזמן אתה תהיה עם התותחים!!! להפך יש סיכוי יותר גבוה שלא תהיה בקו כחול!!!

אני אישית הייתי חודשים בבאסה בגלל שאני תותחן ואז התחלתי להבין לאיפה הגעתי!
יש לי שם הכל!!! הבעיה היחידה זה הבסיס (שיבטה) אבל זה רק 4 חודש ראשונים אחרי זה הכל משתפר

אני אומר שיתפנה! ואם לא ימצא חן בעינייו שינסה לצאת מישם ליחידת התנדבות (את זה כן נותנים בעזרת טופס 55)

אתה גם יכול להיות קש"א (קצין שיתוף ארטילרי) שזה להיות בקו ראשון! ולהצטרף ליחידות כמו גולני גבעתי וכל החי"רניקים!!!

נערך לאחרונה ע"י EladEk בתאריך 05-11-2005 בשעה 09:48.
ישן 05-11-2005, 10:56
  Scylla Scylla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי EladEk שמתחילה ב "יש שטח בתותחנים!!!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי EladEk

אתה גם יכול להיות קש"א (קצין שיתוף ארטילרי) שזה להיות בקו ראשון! ולהצטרף ליחידות כמו גולני גבעתי וכל החי"רניקים!!!

לא יותר פשוט להתגייס לחי"ר?

לא יודע, סטיגמות סטיגמות, אבל עדיין חי"ר זה יותר קרבי.

עצם זה שבזמן שחי"ר מסיים טירונות אתה יכול להיות כבר מ"כ בעוד שבחי"ר אתה תהיה רק אחרי שנה ו...
זה אומר משהו לדעתי על הרמה שם אם ההכשרה היא כל כך קצרה.

זה לא רק סטיגמות, אומנם יש המון מרוצים בתותחנים וכל הכבוד להם, אבל לא חסרים כאלה שאומרים לי להתרחק, וגם הם באו בגישה טובה בהתחלה!

ציטוט ממישהו בתותחנים שנתן דעה על החיל - "... שלא נדבר שרעל ומורל זה בכלל מילה גסה."

אני לא מזלזל אבל לדעתי מי שרוצה תפקיד כמה שיותר קרבי ויש לו 82-97 צריך להתגייס לחי"ר או משהו בסגנון. (חבר שלי לא יכול להתקבל למיתר בגלל עוורון צבעים, אז עדיף לו מקום שהאפשרויות המובחרות עדיין פתוחות בשבילו)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר