בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Little_Devil שמתחילה ב "שלום.. קיבלתי את זה לא מזמן באייסיקיו מקווה שתראו"
אבל חלק מזה לא מוצדק.
פיטום אווזים למשל, נאסר בישראל ע"פ חוק וזה נאכף!
לגבי השחיטה של הפרה הזו....
זה באמת מזעזע. אבל יש איטליזיםשמבצעים הרדמה בטרם השחיטה. אני מכיר מישהו כזה באופן אישי.
העולם לא תמיד נורא כמו שאפשר לחשוב... אבל מצד שני הוא גם לא כל כך טוב.....
ובקשר לחזירים... זה לא אירוני שמגדלים אותם דווקא בישראל....?
בקשר לאיטליזים כמו שאמרת, יכול להיות שמרדימים אותם במקומות מעטים, אבל הרוב המוחלט לא עושה כך. וזאת פשוט אכזריות לשמה
אני פשוט לא יכולה לתאר בני אדם במילים יפות, שום מילה לא עולה לי בראש..
נכון, יש בני אדם טובים שאכפת להם, שעוזרים, שמתנדבים, שלא אוכלים בשר ונותנים לחיות פשוט לחיות... יש יש.. אבל הם עדיין מאוד מעטים.
לרוב בני האדם לא אכפת, וזה נובע בין השאר מהעובדה שפשוט הרוב לא מודעים למה שקורה מאחורי המסכים, שם במפטמות, במשחטות, בלולים, ברפתות... פשוט קל לאנשים להתעלם מהמציאות, הם חושבים שאם הם יעצמו את העיניים זה לא יקרה, נוח להם אתה מבין.
וחבל, כי לאן העולם הזה מתדרדר אם לאף אחד כבר לא אכפת מאף אחד בעולם, אם ככה מתעלמים מסבל מיותר של בעלי חיים, (מיותר כי בהחלט אפשר לחיות בלעדיו)..
כל אחד רק דואג לתחת שלו...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "לפיכך מי שאוכל בשר הוא אדם רע?"
לא לא..ממש לא התכוונתי שזה ישמע כך.
אבל אתה יודע, יש כל כך הרבה אנשים שאני בטוחה שאם היו קצת יותר מודעים למה שהולך שם מאחורי הקלעים, במפטמות, במשחטות, והיו מקבלים יותר מושג בקשר להתעללות בבעלי חיים וסבל לא ייאמן שכזה.. אולי עוד אנשים היו מוותרים על בשר.
אני רק אומרת, לא יזיק לאף אחד להיות מודע בקשר למה שהוא עושה, למה שהוא מממן, למה שהוא אוכל.. וגם אם לא תפסיקו לאכול בשר, זכותכם באמת מה אני יגיד לך.. אבל לפחות תפתחו קצת אתה עיניים ותראו איפה אתם חיים.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Little_Devil שמתחילה ב "בקשר לפיטום אווזים הוא אכן..."
אני רוצה להוסיף משהו מנקודת מבט דתית למה שאתה אומר...
קודם כל שיהיה ברור, אני אוכל בשר, אבל הבעיה שלי היא שנותנים הכשר לבשר של חיה שפיטמו אותה. זה ששוחטים אותה בצורה כשרה לא אומר שאפשר לתת לזה הכשר.. זה מזה מעצבן שיש איזה רבי שעומד שם, רואה את הסבל של החיה ובכל זאת נותן בכשר... זה הופך את התורה שלנו לחסרת אנושיות.. והיא בדיוק ההיפך...
אני מסכימה איתך..
ובקשר למה שאמרת על התורה, תראה אני לא מאמינה גדולה ואני לא דתיה.. אבל אני עדיין מסכימה איתך שכוונת התורה לא היתה שבני אדם יתנהגו כך לבעלי חיים.. אפילו כתוב במפורש שאין לענות ולהתעלל בבעלי חיים..
יש אנשים שמתנהגים בחוסר אנושיות מוחלטת... זה מכעיס.
בעוד אתם מצטערים, בוכים, כועסים אולי, על המצב הזה, על ההתעללות הנוראה הזו בבעלי חיים חפים מפשע.. אתם ממשיכים לאכול את אותם קורבנות ובכך ממשיכים לממן את התעשייה האכזרית הזו.
וחבל, כי אתם צריכים לזכור שאם באמת אכפת לכם, אתם יכולים לשנות.. כל אחד משפיע.. ואתם יכולים להשפיע על גורל אותם בעלי חיים שנולדו לתוך הגהנום הזה.
לאלה שמוכרים בשר וספקי הבשר בטח יתענינו בזב שאני לא קונה בשר lol
את רק עוד אחד במערכת לא יותר מזה
וזה לא קשור אני אוהב לאכול בשר ואכן תמונות מזעזעות אבל זה לא אומר שאהפוך לצמחוני