17-10-2005, 17:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.11.03
|
|
לאמא שלי יש חובות
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי הברמן של הפורום שמתחילה ב "יש לי הרגשה כי בסיפור המעשה רב הנסתר על הגלוי"
ואין לה חשבון בנק אבל היא לא משתמשת בחשבון שלי בכדי לטפל בעיינים שלה וגם בלי שום קשר לאמא שלי יש ייפוי כוח בחשבון בגלל הצבא היא היתה מטפלת בדברים שהייתי צריך לעשות ולא יכולתי להגיע, ומנהלת הבנק מודעת לכך.
המזור הוא שסיפרתי את זה לחבריי שגם להם יש חשבון חייל הוא אמרו לי שהם בחיים לא שמעו כאלה דברים אחד קנה עם הכרטיס אשראי שלו חומרי בניין ועוד הרבה דברים על מנות לשפץ בית ולא עשו לו בעיות.
ועוד ידידה שלי עושה קניות סופר ודברים יום יומיים ולא אמרו לה שום דבר אף פעם , יש לי גם חברים שהיו במינוס ולא אמרו להם כלום כי ההורים מחפים.
ומנהלת הבנק שלי יודעת שלי בחיים לא היה מינוס ואמא שלי תמיד מכניסה לי כסף לחשבון בנק ושמה לי כסף בפיקדון כסף שלה מביטוח לאומי ,זה לא שהיא מחביאה את הכסף הזה ממישהו הרי גם ככה אף אחד לא יכול לגעת בכסף הזה.
ואמא שלי לא צריכה חשבון בנק על מנת לשלם את החובות שלי היא היתה בבית משפט עם כל החובות והם הגיעו להסכמה מסויימת שהיא תשלם סכום מסויים כל חודש , ולכן כל פעם שהיא מקבלת כסף מביטוח לאומי היא משלמת את כול החובות שלה והכל ומה שנשאר היא שמה לי בחשבון, ושוב אנחנו חוזרים לסיפור של הקניות בסופר שזה הדבר היחידי שאני עושה עם האשראי שלי חוץ מלקנות בגדים ומחשב שקניתי, אה וטלווזיה אני לא מבין חל עלי איזה איסור לקנות דברים?
זה משנה מאיפה הכסף בא?
הרי היא יודעת שזה כסף של אמא שלי מביטוח לאומי, אז מה הבעיה פה?
אין שום דבר חריג שמתנהל בחשבון שלי שלא מתנהל בחשבון של כמעט כל חייל , ובמיוחד שלא הייתי באוברדראפט פעם אחת.
ברמן רשמת שבשנת 2002 עם החוק שיצא להלבנת הון ומימון טרור יכול להיות שההוראה באה מגורם אחר מה זאת אומרת?