10-10-2005, 15:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.05
|
|
בדיחה
למשפחה אחת הייתה פרה.
לילה אחד, התעוררה האימא, יצאה לרפת וראתה שהפרה מתה. חשבה לעצמה: "הפרה מתה, הלך כל הרכוש של המשפחה, אין טעם לחיי", חשבה ותלתה את עצמה.
התעורר האב, ראה את הפרה והאם מתות וחשב לעצמו: "הפרה מתה, לא יהיה כסף, אישתי מתה, אין טעם לחיי", אמר, ותלה את עצמו.
בבוקר התעורר הבן הבכור, הלך לרפת, ראה את הפרה ואת הוריו מתים וחשב לעצמו: "אין כסף, אין הורים, אין טעם לחיי, חשב והלך לים להטביע את עצמו. כשהגיע לים פגש נימפת ים שאמרה לו: "תז**ן אותי שבע פעמים ואני מחזירה לחיים את הוריך ואת הפרה. אם לא תז**ן , אני מטביעה אותך".
התחיל הבן לז**ן אותה, אולם, לאחר חמש פעמים נשבר והיא הטביעה אותו.
התעורר הבן השני, ראה שכולם מתו והלך גם הוא להטביע את עצמו בים. גם הוא פגש את הנימפה והיא אמרה לו: "תז**ן אותי 10 פעמים ואני אחייה את כל משפחתך ואת הפרה אבל, אם לא תצליח אני אטביע אותך".
התחיל הבן השני לפמפם את הנימפה, אולם, לאחר שמונה פעמים התעייף והיא הטביעה גם אותו.
התעורר הבן הצעיר, ראה את משפחתו מתה והלך גם הוא להטביע את עצמו בים. פגש את הנימפה והיא אמרה לו: "תז**ן אותי 17 פעמים, ואני מחייה את משפחתך ואת הפרה, אבל אם לא תצליח אני מטביעה אותך".
"יופי", אמר הבחור: "שבעה עשרה, עשרים, שלושים פעם מצדי, רק אל תתפגרי לי אחרי 15 פעם כמו הפרה."