18-11-2006, 21:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
לווינים איראניים
האיראנים שיגרו את הלוזין שינה (Sina) באוק' 05', ע"פ סוכנות החלל האיראנית (כן, יש דבר כזה), הרזולוציה שלו היא 3 מ' לפיקסל, ע"פ רוב הפרסומים הרזולוציה בסביבות ה 50 מ' לפיקסל (שזו רזולוציה די רעה), אחד אפילו מדבר על 100 מ' לפיקסל...
Mesbah הוא לווין ריגול נוסף, שיפור של השינה, יוצר בסיוע איטלקי, היה אמור להיות משוגר בתחילת השנה (מישהו יודע אם כבר שיגרו אותו?), אין לי מידע לגבי היכולות שלו, אבל הן אמורות להיות דומות לאלו של שינה.
SMMS (Small Multimission Satellite) הוא לווין שנבנה בשיתוף עם סין, תאילנד, פאקיסטן ודרום קוריאה. הוא מצויד בשתי מצלמות ברזולוציה של 1-30 מ' לפיקסל (ע"פ פרסומים שונים) ומדמה היפרספקטראלי (hyperspectral imager). היה אמור להיות משוגר השנה ע"ב טיל שיהאב 4, מועד השיגור נדחה לשנה הבאה לפי מה שהבנתי.
Zohreh – לווין תקשורת רוסי, כנראה חסר מצלמות, שנבנה ברוסיה ע"י חברה רוסית.
המיקרו לווין Safir 313 בשלבי בניה כעת. אין לי פרטים עליו.
מישהו יכול להרחיב? זה כל מה שמצאתי.
ד"א - מה אנחנו יודעים על לווין הריגול המצרי Aswan? כל מה שאני מצאתי עליו זה שהוא נועד לעקוב אחרי תהליכי מידבור...
נערך לאחרונה ע"י cre666 בתאריך 18-11-2006 בשעה 22:03.
|