18-09-2005, 13:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.04
|
|
הבטחתי ולכן אקיים.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי נור שמתחילה ב "אני אחזור מבצפר :/ ואני אתן לך תשובה.. רק עכשיו קצת ממהר פשוט"
אז ככה, משיחות עם חבר'ה ממודיעין ומהאזנות, מה שהכי חשוב זה שתהיה לך מוטיבציה. מצד אחד אתה יכול לאהוב את התפקיד, את השפה וכו', ומצד שני זה מאוד משביז להיתקע בבסיס סגור עם יציאות של קרבי :/
הקורס עצמו נמשך כחצי שנה ובמהלכו תיזכה ליחס כמו בשאר הקורסים, כלומר הרבה תורנויות, שמירות, ויציאות לא משו הביתה. מן הסתם שרוב הזמן יוקדש ללמידה אינטסיבית של ערבית. לאחר מכן תתחלקו לבסיסים השונים שם התנאים ישתפרו בהרבה, ותתחילו בתפקיד.
מבחינת עניין? שוב זה עניין אישי של כל אחד. אלה אכן משמרות של 8 שעות, אבל במהלכן אתה תרגיש שאתה באמת עושה משו, מיישם את מה שלמדת בקורס, ותכלס - עושה מה שאתה אוהב, מתעסק עם השפה.
מבחינת יחס, חמ"ן הוא אחד החילות היותר טובים מבחינת יחס לחיילים, ודווקא כן יש יציאות לקצונה מהאזנות, למרות שעדיין קצת מוקדם מדי לחשוב על זה.
חוצמזה, כל הזמן, והרבה מאוד אנשים, חפרו כבר בשכל שמי שיוצא מחמ"ן בתפקידים כאלה, באזרחות יוצעו לו עבודות טובות. עד כמה שזה נכון קשה לי לומר, אבל כנראה שיש משו בזה כי כל כך הרבה אנשים אומרים את זה עד שזה נהפך כבר למגמתי.
מקווה שעזרתי
|