10-09-2005, 10:29
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.05
|
|
נשים, נהיגה והביטוח הלאומי...
מה הקשר את שואלים?, אז בואו ואספר לכם...
לפני חצי שנה, ידידה שלי הקפיצה אותי טרמפ הביתה מהבסיס, ביחד עם ידידה שניה.
הידידה השניה בדיוק עשתה רשיון וסיימה מלווה, היא אמרה שהיא רוצה לנהוג חצי דרך..., סבבה...
אנחנו נוסעים על כביש הסרגל מכיוון עפולה ומגיעים לרמזור הראשון, האור נהייה ירוק ונוסעים.
לפנינו נוסע לאט איזה מסחרית לבנה של "המוסד לביטוח לאומי", והידידה מתחילה עקיפה, יפה ומסודר...
אבל בחזרה לימני המטומטמת חתכה אותו צמוד, בתגובה הוא החל לצפצף כמו משוגע ולנפנף בידיים, וההיא לא שמה לב אפילו.
הגענו לרמזור שני, הוא נעמד לידינו, הוריד את החלון והריד עלינו מטח של קללות שלא הבנתי חצי ממנו.
האור נהייה ירוק, אנחנו ממשיכים לנסוע וההוא ממשיך לנסוע לידינו ולצעוק, בשלב הזה הבנתי שהוא פסיכי לגמרי, אבל לפני שהספקתי לתת את דעתי בעניין, הבנאדם בה לנגח אותנו מהכביש, הידידה השנייה שמה
לב וחתכה חזק ימינה, לפני שהיא הצליחה ליצב חזרה הוא בה לנסות שוב, בשלב זה כבר התכוננתי לירות עליו מהנשק האישי כהגנה עצמית, אבל לפני שהצלחתי לשים יד על הנשק, הרגשתי את האוטו מושך חזק
ימינה, אני מסתכל, ואני קולט אותנו ב"סלואו מוושן", עפים לתעלה...
אני חושב לעצמי " הוווו שיט...", תפסתי הכי חזק שאני יכול במושב הקידמי והגנתי על הראש...
עשינו 2 סאלטות וחזרנו על הגלגלים.., אני מסתכל בשוק כשאנחנו עומדים שלמים, באמצע השדה, 20 מטר מהכביש ...
והבן זונה לא הסתכל אחורה אפילו, להפך הוא ברח כי חשב שהרג אותנו...
קיצר, לא נעים...
נערך לאחרונה ע"י Hilon בתאריך 10-09-2005 בשעה 10:32.
סיבה: ...
|