06-09-2005, 11:01
|
|
|
חבר מתאריך: 06.09.05
|
|
שיפוצים למעלה
שלום לכולם!
יש לי שכנה שגרה מעלי וכרגע עושה שיפוצים בביתה, השיפוצים נעשים בשעות הבוקר 9:00 - 2:00 , אני אשה לא עובדת בינתיים, אני אמורה להתחיל ללמוד רק אחרי החגים, בינתיים אני בבית.
כל בוקר כשמתחיל הרעש (המחריד והנורא) של הקידוחים והדפיקות הבלתי נסבלות, אני פשוט חייבת באותו רגע לצאת מהבית, כי א"א לסבול את זה וגם א"א לתפקד כך, אני גם מרגישה שאני נעשית עצבנית, וכן מתחילת העבודות שלהם יש לי כל הזמן כאבי ראש אדירים, ממש בלתי נסבלים.
ניסינו לשאול עד מתי זה ימשך בצורה מתורבתת, במקום זה חטפנו קיתונות של צרחות (אשה קשה מאוד כנראה ) על זה שהיא לא אשמה וכו', כמובן שלא קיבלנו תשובה, בנוסף לכך עוד העזה לומר שלא נדליק יותר את המזגן שלנו, כי זה מרעיש לה באוזן, וכן שלא נפתח ונסגור חלונות בלילה כי זה מפריע לה לישון.......... חוצפה נוראית!!! ובזה זה הסתיים.
יש לציין שלא קיבלנו שום הודעה שהם הולכים להתחיל שיפוצים, פשוט בבוקר בהיר זה התחיל.
השאלה שלי היא: האם היא לא היתה חייבת להודיע על התחלת שיפוצים בתאריך זה וזה, וגם אם כן - האם היא יכולה פשוט להתחיל עם זה בלי הודעה מוקדמת ולשבש לשכנים מלמטה את החיים? או שהיא היתה חייבת לקבל הסכמה לפני כן?
|