10-09-2005, 17:46
|
|
|
חבר מתאריך: 13.07.03
|
|
תודה לך
תראי,אכן אני רוצה מגמה טכנית,אבל לא בכל מחיר.
אם אני יצטרך לוותר עכשיו או בעתיד על זמן בשביל עצמי בגלל הבצפר אז אני מעדיף לעבור למסגרת יותר פשוטה.
אם הייתי גר יותר באזור של הבצפר אז לא הייתה לא בעיה,מה שיוצר את הבעיה היא הנסיעות שלי בעיקר,הגיוני שבתיכון אני יסיים ללמוד
ב3,אבל אם אני צריך ליסוע שעתיים חזרה הביתה
ואחר כך לשבת עוד כמה שעות כדי לטפל בכל מה שקשור ללימודים(שיעורים,מבחנים,עבודות,בגרויות)אז הגעתי למצב שאין לי חיים,אני יסיים הכל נגיד
ב8 בערב וב11 אני כבר צריך ללכת לישון כדי לקום איכשהוא ב5 וחצי,לא נשאר לי כמעט זמן בשביל עצמי,בשביל לראות חברים וכו'.
הגיל שלי עכשיו זה הגיל שצריך להנות בו,אחר כך צבא,עבודה,דברים שאי אפשר בלעדיהם.
אף אחד לא הבטיח לי שאם אני יהיה בטכני אני יצליח,כמו בכל מקום אחר.
אני חושב שיש הבדל בין המצב שלי למצבך בצבא.צבא זה שירות חובה,שאת חוזרת מהצבא את לא צריכה להתכונן למבחנים וכל מה שצריך לעשות בבצפר,
תקני אותי אם אני טועה,אולי יש לך תפקיד שאת צריכה לטפל בעניניו גם מחוץ לשעות הצבא.
אני לא חושב שה3 שנים האלו יתנו לי סיפוק לחיים שלמים,אנשים משתנים,אולי אחרי שאני יסיים תיכון פתאום אני ירצה לפתוח דוכן פלאפל,יצא שלא עשיתי הרבה עם מה שלמדתי.
אם אני לא יאהב את המקצוע עצמו,גם יצא שלא יצא כלום מה3 שנים האלו,וגם יכול לקרות ההפך כמו שאמרת.
אני עכשיו במצב שאני ישן בלילה לא יותר מ5וחצי -6שעות במקרה הטוב,אני עייף כל היום וזה גם משפיע על הריכוז.
אני צריך לישון לפחות 7,כלומר,אם אני קם ב5 וחצי אנ צריך ללכת לישון כבר ב10 וחצי,אז אם בכתה יא אני יגיע הביתה ב7,
אני חושב שלפחות שעתיים ביום,לפחות,אני יצטרך לשבת על לימודים,ואז לא נשאר לי כבר זמן מהיום.
בתיכון באזור הבית שלי,אני בכיף יכול לקום ב7 וחצי בבוקר,חלק מהימים אני יגיע הביתה ב1 חלק ב2 חלק ב3 וכן ילמד ביום שישי,יהיה לי זמן להכל.
שיקול בין זמן לבין מסגרת זה שיקול קשה.
אני כרגע החלטתי שאני לא יעזוב,אני ימשיך לפחות עד החגים,ואני יראה אם הגעתי למקום הנכון,אולי בכלל המגמה תהיה לי משעממת ,לא בשבילי ולא שווה את הטרחה אני יעזוב.
אם אני יגלה שהגעתי למקום הנכון וזה שווה את המאמץ וכל הוויתורים אז כנראה שאני ישאר,ויחפש קומבינות כדי להשאר במסגרת הזו וגם למצוא מספיק זמן בשביל עצמי
תודה מראש ושבת שלום