לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2005, 14:52
  אסאניה אסאניה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
פיגוע ההתחלה - לעבור את המסך

שלום,

שמי אסאניה.

ואני כאן בגוף.

מרגישה אני בתוך מסע. מסע אינסופי, שייקח אותי לתוך מבחנים, שונים ומשונים.

ויודעת שאין ציונים למבחנים אלא. אלה, יש שיעור. שיעור, שעליי לעבור.

וכמוני, יש מליארדים. שמתהלכים על פני האדמה. חלקם, כמוני, שואלים ומתעניינים.

וחלקם, פשוט זורמים. או שאפשר לקרוא להם נסחפים בזרם החיים.

תלויים הם במה שקרוי מקריות הדבר.

והגוף. כמה שהכל מוגבל בו וסופי. מה שרואה בעיני, שומעת באוזניי, מריחה באפי, טועמת בפי, חשה במגע גופי, הוא סופי. ומתורגם מיד, לקביעות, ומוסכמות, של שנים ודורות. של מחקרים, והנחות. עם מסקנות, שהכל נקבע מזרם החיים ע"י אנשים, חכמים ומשכילים.

יושבת ושואלת, שאלות לא פשוטות עליי ועל סביבתי, ועל היקום הגדול וגם על היקום הפנימי.

החיפוש אחר התשובות בעולם הסופי הזה, שבו הכל ברור, ועטוף בתיאוריות, לא מספק את הפנימי שבי.

נהפוך הוא, מרגישה בעולם הסופי, ניכור וצביעות. השכל ממלא מקום מרכזי, עולם הגיוני, שכך וכך הגיוני להיות או לעשות. הרגש נעלם, נדחק, נבלע באיזה פינה חשוכה. שרק בלילות בני האדם, לפני השינה מהרהרים בו לרגע או אולי לשניים, ונרדמים להם ומתעוררים לעוד יום. עוד יום על לוח השנה.

ואני רוצה להרגיש אותי לבטא את הרגש שבי. יודעת בתוכי עמוק עמוק, שעליו לצאת לחופשי.

קשה לי בעולם הזה, שנפלתי כמו רבים אחרים, לפח השכלי. וחושבת שכשמרגישה נפגעת או נעלבת זה הרגש המיוחל. לא ולא. אין זה הדבר. הרגש הוא הדבר האנושי האינסופי שבי, שמחולל בתוכי תחושה אדירה של שמחה, צחוק ושפע של אהבה. מעין מנוע פנימי שכבוי כבר אלפי שנים.

מבקשת אני להעירו, לחזקו, ולשלב אותו במסע שלי כאן, כי יודעת, שהוא מעניק את הדבר האמיתי שלשמו הגעתי לעולם הזה.

החושים, שלי, מפריעים לי להפעיל את המנוע הזה. הם מסיטים אותי ממנו. ומבקשת אני עזרה, לעבור למצב של דימום מנוע החושים, ולהפעיל את המנוע השישי, המנוע הפנימי.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר