לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-12-2024, 13:44
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
התובעת הראשית: אני רוצה לקרוא בנחת את כתב האישום. רוצים לבדוק את עצמנו אחרי 4 שנים!

התביעה האשימה במקור על 315 פריטים של סיקור חיובי בוואלה. 315 "אירועי סיקור" המהווים מתת שוחד מבני הזוג אלוביץ', בעלי "בזק".
על 82 מהם וואלה החליטו לצנזר את עצמם ("צנזורה עצמית") ולא ניתן להאשים שהגיעה הוראה ממקורבי ראש הממשלה למתן/להעלים את הידיעות. יהודית תירוש, מהתביעה: "אני רוצה לקרוא בנחת את כתב האישום. אבקש זמן, בגלל שזה מגיע 4 שנים אחר כך... אנחנו רוצים לבדוק את עצמנו".

לא יאומן כי יסופר! לא רק שלא התכוננו לחקירה כלל אלא שהם גם לא מודעים לאמור בכתב האישום. תוהה היכן היו בשימוע - הכל עלה שם!
אכן לא שכחנו - טיילו באפריקה... כך הם גם נראים - חברות טורפים אפריקאים מטומטמים!!

הנזק שהם גרמו בלתי יתואר בשנת 2017 היתה מדינת ישראל עם חוב לאומי על סך כ700 מיליארד ש"ח שהם כ35% תוצר - מצב כלכלי נהדר. יתרת חטבע החוץ עמדה כמעט על סכום זה ובניכוי הנ"ל היינו אחת המדינות הבודדות בעולם על אפס חוב.

בשנת 2024 החוב הלאומי צמח לסך 1.2 טריליון ש"ח.

האירועים האחראים לכך

• שש מערכות בחירות והעדר המשילות הנלווית
  • המלחמה כ200 מיליארד ש"ח.
  • ממשלת החליפים של אבו שקר ואיש הג'ל שהקפיצה את החוב בכ150מיליארד ש"ח. בתוקפת שלום ושגשוג ששיאה בהסכם הגז המדופלם שפתח עידן חדש במזרח התיכון... [תהיתם כיצד גמר ליברמן עם יתרה חיובית בקופה זה בלא בגלל המס על השתיה המתוקה אלא בגלל שהוא הדפיס כסף והרבה. הנתנים לא משקרים ממליץ לבדוק את מי פיטר ולמה - היכן הייתה היועמשי"ת?!].

• ממשלת אבו שקר הזיקה לנו בהיקף אדיר הדומה למלחמה התנהלותה הכלכלית הביטחונית והפנימית הייתה אסון בכל היבט שהוא!!
    • אסון כלכלי כנ"ל 150 מיליארד ש"ח
    • אסון ביטחוני - הסכם הגז - שהביא ישירות למלחמת לבנון השלישית ואולי אף תרם ל07/10 - ממש לא התיקונים המשפטיים!
    • אסון פנימי הפניית מיליארדים ללא בקרה לתנועה האיסלאמית.
    • אסון ביו"ש מדיניותה חזקה לאין ערוך את מעוזי החמאס והג'יהאד בג'נין ושכם.

לכל הנ"ל תרמה תרומה מכרעת התהנלותה של הפחליטות שתרמה תרומה מכרעת להחרמתו של גיבור ישראל בנימין נתניהו.
כעת מתברר שהליצנים המנהלים שלשה משפטי פח שמתאימים לרמה של מלכת כיתתית אפילו לא מודעים לפרטי כתב האישום!!
החשבון ששילם עם ישראל בשל מחדליהם כולל 500 מילארד ש"ח אלפי הרוגים ושסע פנימי חסר תקדים!

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 18-12-2024 בשעה 13:47.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-12-2024, 14:01

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "התובעת הראשית: אני רוצה לקרוא בנחת את כתב האישום. רוצים לבדוק את עצמנו אחרי 4 שנים!"

רואה לנכון לסייג כי ברור שהייחוס הנ"ל עקיף ברובו. אך אי אפשר להתעלם מהחלק הברור של כתבי האישום במסע השינאה ההחרמה והשסע הפנימי שמתחולל סביב נתניהו - שגם אם נפל דופי כל שהוא במעשיו שטרם הוכח - דופי זה מתגמד וחסר כל פרופורציה למסע המתחולל נגדו שכלל וממשיך לכלול:
  • פעולות חקירה בלתי חוקיות בעליל.
  • הדלפות שיטתיות - הודלף חומר לסרט שלם.
  • מסע הסתה והכפשה שאין לו כל תקדים.
  • זיהום שיטתי של ההליך ושיבוש מוחלט של ההליך המשפטי. הודלף סרט שלם!
  • זאת ועוד שתוך כדי עדות ובתוך דקות מדליפים הפרקליטים אל מול עיני השופטים באמצעות עיתונאי ידוע מקטע מזויף של סיכום חקירה!! שהופך מספר דקות לאחר מכן לחלק מהעדות ותואותיו שוב מדולפות כחלק מהקרב על הנרטיב הציבורי. אז היכן מתנהל השיפוט בביהמ"ש או בערוצי התקשורת.
  • חקירות מחשכים איומות נגד כל מי שלא יישר קו, חפץ פילבר שומרי סף ועוד.
  • הסתמכות על עדי שקר (השקרן ישועה - יש שקר ויש שקר וכו') ועדי דימיון (קליין).
  • הכתב גירסאות לעדים אחרי סחיטה ואף עינויים.
  • המצאת עובדות (פגישת ההנחיה) וסחיטת עדים על מנת שיעידו אודותם.
  • סיכומי חקירה שקריים.
  • חזרה מעובדות בסיסיות בכתב האישום.
  • חוסר מודעות מביך לפרטיו.
  • העדר כל מראית עין של התנהלות אתית ומקצועית בתיק. עדת כלבי פרא שמתנפלת על טרפה וחותרת להרשעה בכל מחיר גם אם המחיר הוא החוק עצמו שמשום מה לא חל עליהם - זאת ממש לא המהות של התפקיד - כזכור שליחי ציבור שאמורים לחתור לצדק - התנהלותם בתיק אנטיתזה של הנ"ל.
אכן חונטת הפרקליטות אשמה!! בכל הנ"ל. חלק במישרין וחלק בעקיפין כמובן.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 18-12-2024 בשעה 14:04.
ישן 18-12-2024, 15:48

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "התובעת הראשית: אני רוצה לקרוא בנחת את כתב האישום. רוצים לבדוק את עצמנו אחרי 4 שנים!"

בעת הדיון, השופט שחם פנה לתביעה והקשה: "אני מנסה להבין, אתם טוענים כי אין מעורבות ישירה מה זה אומר, שהוא היה מעורב באיזה דרך? שהוא יודע מה? נסתכל על פריט 16 - מה אתם טוענים באופן יחסי למר נתניהו ביחס ל16. ב16 לא כתוב שהיה מעורב. אז מה כן נטען?. אני קורא את סעיף 23 לכתב האישום ואני לא רואה את הדבר הזה שם, את עניין המודעות לפניות של מתווכים באמצעות אחרים. אני רואה סימן שאלה אצל ההגנה, אני מתקשה לראות איפה זה כתוב".

בשלב הזה נציגת התביעה בקשה לקרוא את כתב האישום, שחם השיב לה: "הגברת מבינה שיש לדבר הזה חשיבות בכל מה שנוגע לאופן שבו ההגנה צריכה להיערך"

חדד: "הטענה היא שלאורך כתב האישום אין סעיף שמייחס לנתניהו מודעות לכך שפנו מתווכים מטעמו לטובת סיקור באתר וואלה. בכתב האישום יש נטען כי לנתניהו הייתה מודעות לכך שבני משפחתו פונים, אך ההגנה טוענת שאין סעיף שמייחס לנתניהו מודעות לכך שמתווכים כדוגמת רובינשטיין פונים".

תירוש: "כשבן אדם מפנה לאדם אחר הוא בוודאי יודע מה הוא עושה, הוא מפנה. כשאנחנו כותבים שבני משפחה מעורבים לפעמים הוא מודע ולפעמים לא ולכן עשינו הבחנה"

עו"ד חדד טען כילאורך כתב האישום אין סעיף שמייחס לנתניהו מודעות לכך שפנו מתווכים מטעמו לטובת סיקור באתר וואלה. בכתב האישום נטען כי לנתניהו הייתה מודעות לכך שבני משפחתו פונים, אך ההגנה טוענת שאין סעיף שמייחס לנתניהו מודעות לכך שמתווכים כדוגמת רובינשטיין פונים.

עו"ד תירוש (התביעה) השיבה: "כשבן אדם מפנה לאדם אחר הוא בוודאי יודע מה הוא עושה, הוא מפנה. כשאנחנו כותבים שבני משפחה מעורבים לפעמים הוא מודע ולפעמים לא ולכן עשינו הבחנה".

השופטת רבקה פרידמן-פלדמן אמרה: "לגבי בני משפחה, אתם אומרים שהוא היה מודע לכך שהם פונים. כלומר לא היה מעורב אבל ידע שהם פונים. אני לא רואה סעיף כזה לפיו לא מיוחסת לנתניהו מעורבות אך מודעות לפניות של מתווכים אחרים"

פלדמן גם הוסיפה להסביר א-ב לתובעת הראשית - תירוש: נטל ההוכחה עליכם בהכל!!

ממליץ על אתר זה
https://www.the315.org/

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 18-12-2024 בשעה 15:54.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר