25-11-2024, 19:06
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.21
|
|
מקרה שהיה לי היום
סופר. הגעתי לקופה, ובתור לפני הייתה אישה אחת באמצע חשבון. הנחתי את הדברים על המסוע והמתנתי לתורי. בינתיים הגיעו זוג לא צעיר (אבל גם לא כזה מבוגר), אישה ובעל, שחיפשו קופה זמינה, והחליטו על הקופה שבה עמדתי אני.
שמעתי את הבעל אומר לאשתו "הנה, בקופה הזו יש רק אדם אחד", אך מייד תיקן את עצמו והוסיף "בנאדם וחצי", כשהוא מכוון אל האישה שהייתה באמצע תשלום, ואלי. בגלל הקומה שלי.
התשובה שלי הייתה מיידית: "המוח שלך חצי".
נשבעת לכם שיכולתי לשמוע את הלסת שלו פוגעת ברצפה כאשר היא נשמטה, כי הוא לא צפה את זה. אולי הוא רגיל ששותקים לו. הוא כמובן היתמם והכחיש בנמרצות, ואני הגבתי ב"כן, אתה חושבת שאני חירשת אולי", וב"אתה חושב שאנשים טיפשים".
בינתיים, הקופאית אמרה שאני יכולה לשלם גם בקופה הראשית, אז לקחתי את הדברים, וכשיצאתי משם וחלפתי על פני הזוג אמרתי להם שלוש מילים: "אני מרחמת עליכם".
שמחה שלא נשארתי חייבת. אנשים כאלו, יש צורך להעמיד אותם במקומם על טיפשותם המהדהדת.
כן, טעמתם עכשיו רק פירור זעיר ממה שאני נאלצת להתמודד איתו לאורך כל חיי, עקב שונות פיזיולוגית בולטת שאפילו לא בחרתי בה. כמויות הלעג, הזלזול, וחוסר הכבוד שהיו מנת חלקי... תודה לאל (ותודה בעיקר לעצמי, מעל לכל) ששיפרתי לאין שיעור
את הדימוי העצמי שלי, שהיה פעם הרבה יותר נמוך. היום אף אחד כבר לא יכול לדרוך עלי, ואם הם מנסים, אני גורמת להם מהר מאוד להבין איזו טעות גדולה הם עשו.
יש לי רק דבר אחד להגיד לחברה, שגם בשנת אוטוטו 2025, עדיין לא ממש מקבלת אותי ועדיין לא יודעת כיצד "לאכול אותי":
תרגום מצרפתית: אני יהלום! 💎
|