04-01-2024, 01:13
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
קציני צה"ל חמלו על "בלתי מעורבים" או אם תרצו מגנים אנושיים וגרמו למותו של חייל בצה"ל
לצפייה בציוץ המקורי באתר Twitter,
לצפייה בציוץ המקורי באתר Twitter, ....
כלומר אין חולק לגופה של ההחלטה - מחליפים האשמות מי קיבל אותה.
היכן מפקד הצבא והקוד האתי שלו. ומה יותר חמור בצה"ל הפקרת חיילים או אמירת שמע ישראל במסגד. הדובר שלו יחרטט משהו מחר - יש לו לילה שלם להתכנון...
מפנה בזאת ליומנו הפיקטיבי של טייס הסושי באשכול הבא
https://www.fresh.co.il/vBulletin/s...%E5%F7%E5%EC%E3
להלן אחת הציטטות
23:00 - (מכין את ההרצאה) כבוד המפקד פלוני והמפקד אלמוני, קצינים וקצינות יקרים, חברים וחברות, חברות וחברים (מפקד הבסיס, קצינת הלהק הטרנסית, מח"ט גולני אוף כמה זה מסובך...) מצאתי "אחי ואחיותי לנשק".... (רגע, הם אחים שלי?!). מאוחר - מחר צריך לטוס לברלין - יהיה על מה לחשוב בדרך...
יום ג'
14:00 - ברשות המפקד אל"מ תומר פז קרח. ברשות אל"מ קרנית יהלום...., ...., ... אל"מ יעקב בן משה מח"ט גבעתי (אני מקווה שיצליח להבין אותי - גם כך נאלצתי לרדת ברמה), אם, אם, אה, אה ( אחי- לא הנייטיבס הללו, מכובדיי - חבורת בורים, נתפשר על חבריי - אין ברירה!) - חבריי לנשק:
חיל האויר מתמודד עם מרכיבי איום רב זירתיים, רב מערכתיים, טווחים משתנים הכוללים מערכי קרב מורכבים ומגוונים. משימתו הראשונה של חיל האויר היא השמירה על העליונות האוירית והגנת שמי המדינה. השניה היא תקיפות העומק שיכולות להתבצע רק באמצעותו. ושלישית והאחרונה היא הסיוע לכוחות הקרקע.... תוכלו תמיד לזכור שאנחנו נהיה שם כאשר תצטרכו אותנו. (מה הוא צוחק - הוא כנראה לא הבין כלום...).
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 04-01-2024 בשעה 01:36.
|