16-11-2023, 03:15
|
|
|
חבר מתאריך: 16.11.23
|
|
גיוס מחדש לצה"ל + שינוי תפקיד
שלום לכולם,
פתחתי כאן משתמש בפעם הראשונה כי רציתי למצוא תשובות לנושא כפי שציינתי בכותרת, אבל לא נתקלתי בדברים רלוונטיים.
אני לא הייתי בטוח באיזה מהפורומים אני אמור לפתוח אשכול שכזה, אבל מאחר וזה הפורום הכי פעיל אז שיערתי שגם המענה יהיה זריז יותר.
שאלתי המורכבת היא להלן:
בזמנו הייתי בקבע בחה"א והשתחררתי ב-2017, אך קיבלתי (יותר נכון, נתנו לי את הבחירה) פטור מלא ממילואים בתחילת השנה הנוכחית לאחר שביחידה שלי ביצעו קיצוץ בכוח אדם.
נכון להיום, בעקבות המלחמה וגם בגלל סיבות שקשורות להתמצאות בשוק העבודה הישראלי ומימוש פוטנציאל אישי שלי - אני שוקל מחדש להתגייס לצבא (כן, עם כמה שזה נשמע מוזר, אני לא משוגע) במטרה לפתח קריירה צבאית אבל לא בתחום ששירתי בו, אלא להשתלב ביחידות קרביות כפי שרציתי מאז ילדותי (לא התגייסתי לקרבי מלכתחילה בגלל לחץ משפחתי).
במילים אחרות, המימוש של החלום שלי למעשה יהיה לשרת בצבא בתור לוחם. כל חיי עקבתי אחרי עולם הצבא וביטחון ופה הגעתי למסקנה שהפוטנציאל האמיתי שלי נמצא בעולם הזה.
אני כיום בן 30 ואני לא מטיל ספק שזו כנראה תהיה בעיה. יש אנשים שיגידו שהתעוררתי מאוחר מדי אבל האסימון נפל די מאוחר... מנגד, אם יש לי אפשרות לחזור לחה"א לאותו תפקיד שעשיתי - וזה כבר עניין שלי עדיין - כנראה שאדחף את עצמי למקומות קצת יותר מעניינים כי די מיציתי את התפקיד שלי.
לפיכך, האם אפשרות כזו קיימת? אשמח לכל המידע שתוכלו לתת לי בנושא, כי אני לא מתמצא בזה ואין לי ממש מושג למי לפנות. תודה לכל העונים.
|