אדם שאושפז ללא כל צורך והכרח אלא למטרות סחיטה ומונה לו אפוטרופוס ובדיון לביטול האפוטרופסות הוא טען שהוא פועל לפי הוראות האדמור מליובאוויטש שמת שנים לפני כן
לציין אפוטרופוס הוא אדם שממונה על ידי האפוטרופוס הכללי /אז השאלה היא איך הוא פועל לפי הוראות של אדם שמת לפני שנים אי אפשר הרי לתקשר עם מתים זו הרי בדיחה באיזה ממדינה אנחנו חיים ???
בנוסף לכך אישפזו כאן אדם הרסו את כל חייו ואין מי שיתן את הדין
ובו דברי האפוטרופוס שמנהל הכל לפי האדמור שלו שמת שנים קודם לכן אבל זה רק סיבה לסחיטה ותו לא כי אף בן אדם נורמלי אינו מקבל הוראות ממת כל שכן אפוטרופוס שממונה מטעם האפוטרופוס הכללי
זה רק תירוץ כשאין מה להגיד באמת סיבה יותר הגיונית זה לא סיבה להרוס לאחר את החיים שלא יוכל להשתקם
נערך לאחרונה ע"י דר קולדר בתאריך 22-06-2021 בשעה 17:53.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Nati323 שמתחילה ב "מסקרן אותי אגב אם אתה דתל"ש,..."
1. אני לא דתל"ש.
2. הקנטות בין חילונים לדתיים זו מסורת ותיקה בפרש.
3. אין לי שנאה לדת, כל עוד היא לא מתפרצת למרחב הפרטי שלי.
אם הכנת לי מארב בדמות ציטוט של משהו איום ונורא שכתבתי לפני 7+ שנים באחד מאשכולות "אתאיסטים vs דתיים" שהיו נפתחים כאן כל שבוע בערך, אז אני מבקש קודם כל להתייעץ עם עורך דיני מרשיפ.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי liorif שמתחילה ב "1. אני לא דתל"ש.
2. הקנטות..."
אז בעצםםם..
דתיים לא יכולים להתפרץ למרחב הפרטי של חילונים ולהציע להם להניח תפילין, למשל.
אבל חילונים יכולים להתפרץ למרחב הפרטי של דתיים ולומר שהם מתפללים שיצאו בשאלה.
קאפיש.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי hellllllo שמתחילה ב "אז בעצםםם..
דתיים לא יכולים..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי hellllllo
אז בעצםםם..
דתיים לא יכולים להתפרץ למרחב הפרטי של חילונים ולהציע להם להניח תפילין, למשל.
אבל חילונים יכולים להתפרץ למרחב הפרטי של דתיים ולומר שהם מתפללים שיצאו בשאלה.
קאפיש.
דתיים - כן מתפרצים למרחב של חילונים ומציעים להם להניח תפילין, למשל
ולשמור שבת.
וכשרות.
אז די ברור שחילוני שמתפרץ למרחב של בחורה דתיה ומספר לה כמה שהוא מתפלל שהיא תחזור בשאלה,
יראה בזה דבר לגיטימי.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי hellllllo שמתחילה ב "אז בעצםםם..
דתיים לא יכולים..."
1) זו הייתה הקנטה הומוריסטית כמיטב המסורת של פרש, שנעשתה כחצי מחווה לבנג'י מהגוד אולד טיימז של הפורום, חשבתי שקלטת את זה.
אם זה הרגיז אותך, אז זו לא הייתה הכוונה, וכמובן שאת מוזמנת להקניט בחזרה.
2) כתיבה פומבית בפורום אינטרנט ≠ התפרצות למרחב הפרטי.
מה גם שיש כאן אפשרות איגנור (ולמנהלים יש גם פריבילגיה לחסום) מה שלמרבה הצער אין בחיים האמיתיים.
לציין שבזמנו היה דיון על הנושא בכנסת בועדה לפניות הציבור בגלל המקרה הספציפי אך לציין שמדובר באדם שהרסו לו את החיים אדם בודד בעולמו שסחטו אותו
לא במהרה יהיה לו כוח להלחם בבית המשפט זה שמערכת החוק מכירה בזה לא מספיק כי לפני כן האפוטרופוס הצליח להרוס אותו פיזית כלכלית ככה שהוא עסוק בלשרוד ב יום יום יום ואין לו יכולות לקחת עורך דין וכיוצא בכך
כל אדם נורמלי מבין שאדם מת לא נותן הוראות לאף אחד וגם לא לאפוטרופסים אך יש אנשים שהחליטו להחליט בשביל אחרים בטענה שהאדמור המת שלהם אומר להם לעשות ככה וזה לא מטופל במדינה הזו !!!
נערך לאחרונה ע"י דר קולדר בתאריך 23-06-2021 בשעה 11:07.
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי דר קולדר שמתחילה ב "האפוטרופוס שוחרר מזמן אך אחרי שהרס חיי החסוי"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי דר קולדר
לא במהרה יהיה לו כוח להלחם בבית המשפט זה שמערכת החוק מכירה בזה לא מספיק כי לפני כן האפוטרופוס הצליח להרוס אותו פיזית כלכלית ככה שהוא עסוק בלשרוד ב יום יום יום ואין לו יכולות לקחת עורך דין וכיוצא בכך
להפך - דווקא אדם כזה מקבל בחינם סיוע משפטי מהמדינה. עורך דיון שמלווה אותו בהכל.
ככה הרי היה גם במשפט - הרי היה לו עורך דין
ציטוט:
כל אדם נורמלי מבין שאדם מת לא נותן הוראות לאף אחד וגם לא לאפוטרופסים
מה זאת אומרת?
הוא היה מנהיג החסידות ואם הוא כתב תקנון והוראות המבהירים איך היא תנוהל, אז "אדם מת" מנהל אותה.
בכלל לא ברור איך זה קשור לסיפור - וזה נשמע כמו נסיון מאוד מוזר להכפיש אותה.
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "[QUOTE=דר קולדר]לא במהרה יהיה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ai22
להפך - דווקא אדם כזה מקבל בחינם סיוע משפטי מהמדינה. עורך דיון שמלווה אותו בהכל.
ככה הרי היה גם במשפט - הרי היה לו עורך דין
מה זאת אומרת? הוא היה מנהיג החסידות ואם הוא כתב תקנון והוראות המבהירים איך היא תנוהל, אז "אדם מת" מנהל אותה.
בכלל לא ברור איך זה קשור לסיפור - וזה נשמע כמו נסיון מאוד מוזר להכפיש אותה.
איזה תקנון הוא כתב ומה כתוב בפרקי אבות "דע מאין באת ולאן אתה הולך ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון"
מאין הגיע הלובבצ'יר "מטיפה סרוחה" אז איך הוא נותן הוראות לאנשים בעולם הזה אחרי מותו במיוחד הרי מדובר בסחטנים באיצטלה של דת ולפי דבריך חב"ד זו תנועה מוכרת אם היו נותנים לך טיפול מיותר כי אחד שיש לו קשרי משפחה עם המיוחסים בחבד הסתבך בעיסקת סמים גם היית כותב ככה ???
בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "בטוח שיש לו קבר - שיש בו גופה שאינה של אף אדם אחר"
איך המת הזה מעביר הוראות לאפוטרופוס שיש לו ניגוד ענינים עם החסוי ???!!!
ומה לכן את מי שבודד בעולמו מותר לסחוט שיעני איזה מת נותן לו הוראות ולנצל את הסיפור שלהם מת לא מת תכלס איך אפוטרופוס שמונה מטעם המדינה מקבל הוראות ממת האם אפוטרופוס כזה לא צריך אישפוז ואז למה באמת המדינה לא מטפלת באפוטרופוס כזה למה מי שאימללו אותו עוד צריך לחפש איך להגיב
בפתיח כתבתי שמדובר באדם שאושפז ללא כל צורך והכרח אלא למטרות סחיטה בלבד מדובר באדם בודד כי אם היה מי שיגן עליו באותה העת מהאישפוז המיותר לא היה מגיע למינוי האפוטרופוס ככה שלא השאירו לו ברירה אלא למנות מאלו שהסוחטים ביקשו
היות ואין להם התחייביות "אחרי המבול" כלומר שהם כבר קיבלו עוד בחייו של רבם את הרמז שאחרי מותו הכל נגמר הוא הרי היה מסוכסך עם האחיין שלו ככה שלא נשאר יורש
אז אין להם כל אחריות והתחייבות במיוחד שמדובר באדם בודד שלא הבין שיש לו עסק עם רשעים שגרועים מחיות ולא עשה מספיק לפני הארוע אפילו שאחד הסחטנים ברח אז לארץ כי הסתבך בעיסקת סמים בארצות הברית והוא לא הבין שהוא צריך להתערב וללכת להלשין למשטרה אפילו שבמישרין עיסקת הסמים לא היתה שייכת ישירות לזה שבאו לסחוט אותו
אתה לבד כתבת
"אין מה לחפש צדק בבית משפט, ככה הם עובדים"
נו אז במקרה שסוחטים אדם בודד בית המשפט יעבוד אחרת ???
בהחלט. בית משפט לא יביא לך נקמה או סיפוק,
אפילו כשראש ממשלה נסחט, בית המשפט לא עושה כלום - אז למה בכלל אפשר לצפות?
אבל אם הבחור לא היה מרוצה מהאפוטרופוס, את זה הוא קיבל, לא?
אז מה הבעיה?
ציטוט:
לדוגמא בהסתייגות גם המקרה של תאיר ראדה נטפלו לעולה חדש רוסי
נטפלו לתייר שהתחתן עם ישראלית (לא עולה חדש) שצפה להנאתו בסרטונים על איך להרוג בני אדם.
והייתה לו גישה למקום הרצח.
משמע - לפחות ראיות נסיבתיות משמעותיות.
בנוסף התפאר על הרצח מול מדובב משטרתי שהקליט אותו.
וגם טביעת נעלו של זדורוב על מכנסי הנרצחת (והרי לא דורכים על אדם חי).
אז המון הסתייגויות...
בשם זיסלין היה גם רב חבדי מוכר חיפוש קצר בגוגל יתן את התשבה על דר זיסלין אז לא פלא שמקבלים אפוטרופוס שלא מסכימים וזה יכול ליהות אפילו חבדניק שמסמם אחרים כי בנו הסתבך בעסקת סמים ועומד להכנס לכלא אשתו מאיימת שאם יכנס לכלא יתגרשו ואז בורח לארץ ומסמם וסוחט אחרים וממנה אפוטרופוס לבן אדם שסימם נו אז מה הבעיה חבדניק שיש למשפחתו גישה למרפאה ומבלי שתהיה לו רשיון לכך
הרי כדברך "חב"ד זו תנועה מוכרת" אז מנצלים את זה
ובנוסף בחקירות לדוגמא בברית המועצות כמה אנשים הודו בעבירות שלא ביצעו האם ספרת ???
ומה אומרת אילנה ראדה מי לדעתה רצח את בתה ???
נערך לאחרונה ע"י דר קולדר בתאריך 24-06-2021 בשעה 17:42.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דר קולדר שמתחילה ב "איך מקבלים הוראות ממתים באישור המדינה"
היי, אני חושב שאתה פורק במקום הלא הנכון, לא תמצא כאן מזור לכאבך.
חסידיות וגם הציבור החרדי ליטאית זה עוף מוזר, מנהגם הוא יותר כשל כת מאשר של איזו אידיאה של שלמות רוחנית, בכל מקרה, לא חושב שתצליח לשנות כאן משהו, אם כואב לך על האדם ספציפית ולא באת לפרוק את כעסך על חב"ד ממליץ לך לפנות לכל מיני אושיות רשת או תוכניות דוגמת הצינור שם גם דבריך יוכלו לבוא לידי ביטוי ולא סתם בפורום נידח.
בכל אופן חבד זה לא רק כת מה שנעשה במקרה זה הוא עוון פלילי יעני בשם איזה דת או כמו דברי חברים בפרש ש"חבד זו תנועה מוכרת" אז ישמעו להם ולא לי כמובן והם יתישו את החסוי לשעבר
בכל אופן אודה לך באם תקשר את צינור לילה איתי או תוכנית דומה
מעונינים לעלות לצינור לילה או שידור חוקר או בדומה לזה
נערך לאחרונה ע"י דר קולדר בתאריך 28-06-2021 בשעה 10:53.
בתגובה להודעה מספר 54 שנכתבה על ידי דר קולדר שמתחילה ב "אודה לך אם תעלה אותי להצינור או בדומה לזה"
קשה לי להאמין שלנתי יש קשר כלשהו לצינור, פשוט שלח להם הודעה בפייסבוק..
תפרט לגבי העניין ותוסיף מקורות. הם לא מתייחסים לכל הודעה, קח בחשבון שבמידה וזה יעבור את סלקציית הפוסטים שלהם - הם כנראה יפרסמו בעמוד שלהם.
צנזר פרטים חסויים אם אתה לא רוצה שהם יפורסמו ברבים. https://www.facebook.com/hazinor
בתגובה להודעה מספר 54 שנכתבה על ידי דר קולדר שמתחילה ב "אודה לך אם תעלה אותי להצינור או בדומה לזה"
אין לי קשר לצינור או לאושיות רשת, אני רק הצעתי שאם אתה רוצה שהדבר יבוא לעניין הציבור כדאי לעבור דרכם, יש להם מאות אלפים של עוקבים וזה יעשה באז תקשורתי ואולי זה יגיע לחדשות ומשהו יזוז מזה, כמו ש hello כתבה אתה יכול לפנות לדף הפייסבוק של הצינור.
באותה מידה יש את יבגני זרובינסקי או סמיון גרפמן (שהם סוג של לוחמי צדק או לפחות כך זה נראה מהם) מניח שיש עוד כמה, לא בקיא בברנז'ה של האושיות.
לפי ויקיפדיה שניהם נולדו 27/2 דבר שמשך את עיני רק אחד בשנת 1975 והשני ב 1985 שניהם אוקראינים בעוד שסמיון נולד ביקטריניסלב איפה שאבא של הלובבציר היה רב וקודם לכן סביו מצד אימו בכל אופן אני שומע עליהם לראשונה
כנראה שאתה לא צופה בטלויזיה ולא גולש הרבה בפייסבוק (או שהתחלת לגלוש בשנים האחרונות), הם די מפורסמים אפשר להגיד.
נ.ב
אני משער שאתה חרדי או משהו בסגנון, אתה צריך לדעת שאת רוב הציבור לא מעניין איפה מי היה רב והבן של מי הוא היה ברמה הדתית, אנשים חיים בלי הפרטים האלו וזה לא מעניין אותם כל כך.
ככה ניסיתי שוב לפנות להצינור אך בלי תוצאות ככה זה במדינה אפשר להרוס לאחר את החיים כי חבד זו תנועה מוכרת ולא מעניין אף אחד המדינה גם לא חוקרת איך האפוטרופוס קיבל הוראות מהאדמור מליובאוויטש אחרי מותו מצרף את ההתיחסות הראשונית של הצינור ואין תגובה כשביקשתי מייל שאוכל לכתוב ולהסביר את עצמי https://2021-uploaded.fresh.co.il/2...30/33295154.pdf
בתגובה להודעה מספר 59 שנכתבה על ידי דר קולדר שמתחילה ב "זה לא שמעניין אותו מי היה הרב"
ציטוט:
אבל אולי יש לו קצת כבוד לחבד כמו שלדוגמא AI... טען שחבד זו תנועה מוכרת ואולי לא יתעסק בזה
גם למי שיש כבוד לחסידות חב"ד [כמוני] אין עניין בפרטים כאלה.
אתה מספר סיפור על אדם X - ומתחיל מהסוף.
וזאת בעיה - כי הסוף הזה לא באמת מעניין.
כולם יודעים שבחב"ד יש אובססיה מסויימת לרב שלהם שמת, ובית המשפט הרי הרשה לחסוי להחליף אפוטרופוס - לא?.
אז אתה מתרגש ממשהו שלא ירגש אחרים.
אולי עדיף - שתתחיל מתחילת הסיפור.
איך החסוי נקלע בכלל למצב שאישפזו אותו?
ולמה הוא הסכים שדווקא זיסלין מכפר חבד יהיה האפוטרופוס - אם הוא לא חלק מהחסידות?
במקום לחפש מה ההתנהגות הפשיסטית שלהם מי שלא מהם או ממשפחותיהם השולטות צריך לסבול בשבילהם וכמו כל הפשיסטים יש להם טענה שזה על פי הוראות האדמור מליובאוויטש שלחבד יש אובססיה כי לא נשאר יורש אלא קהילה ללא רבי
ויש כמוך מתוך כבוד ל"חבד" מתחילים לחפש ולהאשים את זה שהפשיסטים בחבד סוחטים אותו ולא באמת שואלים איך מקבל הוראות ממת זה הרי בטח לא רציונלי שכל בר דעת יבין
בתגובה להודעה מספר 58 שנכתבה על ידי Nati323 שמתחילה ב "כנראה שאתה לא צופה בטלויזיה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Nati323
נ.ב
אני משער שאתה חרדי או משהו בסגנון, אתה צריך לדעת שאת רוב הציבור לא מעניין איפה מי היה רב והבן של מי הוא היה ברמה הדתית, אנשים חיים בלי הפרטים האלו וזה לא מעניין אותם כל כך.
בוגרי מוסדות מסויימים, נמצאים באובססיה למצוא הקשרים במקום בו לא הגיוני למצוא הקשרים,
כמו למשל בגלל שזה אותו שם משפחה אז הם בטח קשורים,
או שהם מאותה עיר אז הם קשורים.
כל הזיסלינים אותו דבר...
אז רופא מסמם (פסיכיאטר בלעז) בשם זיסלין שנמצא בחיפוש אינטרנטי
בטח קשור לזיסלין אחר מכפר חב"ד.
וככה עם קצת פרטים מהצד, הכל משתלב לסיפור מאוד מעניין - שבצינור לא ירצו להקשיב לו.
נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 30-06-2021 בשעה 17:04.
יוסף קארו הוציא החוקים מהתלמוד ועוד אבל זו לא הוראה פרטית לגבי מישהו שיש להזיק לו ואם לא עדות השקר שלהם או טענותיהם השיקריות ואו הלחץ והסחיטה שלהם שאתה בעיניהם לא שווה ערך לא היה פועלים לפי הוראות המשיח המת שלהם /שחלקם לא נעים להם לקבל את שאתה מודה במקצת שיש קבר ויש שמה את הגופה שלו ולא של מישהו אחר
בתגובה להודעה מספר 67 שנכתבה על ידי דר קולדר שמתחילה ב "מי טוען היום שמקבל הוראות מהרמבם או יוסף קארו"
ציטוט:
יוסף קארו הוציא החוקים מהתלמוד ועוד אבל זו לא הוראה פרטית לגבי מישהו שיש להזיק לו ואם לא עדות השקר שלהם או טענותיהם השיקריות ואו הלחץ והסחיטה שלהם שאתה בעיניהם לא שווה ערך לא היה פועלים לפי הוראות המשיח המת שלהם /שחלקם לא נעים להם לקבל את שאתה מודה במקצת שיש קבר ויש שמה את הגופה שלו ולא של מישהו אחר
ברור שזה שלו.
נראה לך שבחסידות היו מסכימים להקמת קבר מזויף???
זה הוראות פרטיות לגבי הכל.
יש כאלה שאפילו ראו שם הוראות איך לשרוך שרוכים, ומה הקצב הראוי לקיום יחסים עם האישה.
אני מודה שאני מאוד לא שיפוטי
יש כל כך הרבה אנשים רעים בעולם,
אז כשיש מישהו טוב שהוא רק קצת מוזר לא מתעקשים איתו.
זורקים משפט שאי להתווכח או להתדיין בבית משפט במקום שיענו לענין שפשוט סחטו בן אדם כי נשאר בודד והם הסתבכו בסמים וכד'
יש גבול לרשעות וטימטום בני בליעל כשאין נגמרו כל התשובות לטענות אז זורקים איזה משפט תמהוני שאי אפשר לחקור או להתווכח איתו
גם רוב העצות שניתנו כאן לא מעשיות לביצוע עבור הנצרך ....... אם בכל זאת מישהו מכיר כאן אושיות רשת/מדיה/עיתונות וכדומה שיסכימו לטפל במקרה בבקשה לרשום בשירשור זה