לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-06-2021, 08:14
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
ח''כ ניר אורבך: אין פה אוסלו. בכירים בגוש השינוי: מו''מ מדיני - מייד

בכירים בגוש השינוי לארה"ב: מו"מ מדיני - מייד עם כינון הממשלה

https://www.israelhayom.co.il/news/...article/1883890

לצפייה בציוץ המקורי באתר Twitter,

לצפייה בציוץ המקורי באתר Twitter, ..

לצפייה בציוץ המקורי באתר Twitter,

לצפייה בציוץ המקורי באתר Twitter, ..

שיטת אלכס מיצובישי - השיטה הישנה והטובה של השמאל.

השוחד מעוור עיני פקחים ומסלף דברי צדיקים. אלו לא פקחים ובודאי שלא צדיקים.

אכן נלכדו בפח יקוש. הבעיה שהם עדיין לא מבינים זאת, וכשיבינו יהיה מאוחר מדי לכולנו.
גם רבין לא הבין עד שפרס וביילין סגרו אותו עם הסכם אוסלו. לאחר מכן חיבוק הדב של שורה של גורמים לא הותיר לו כל ברירה...
כך בדיוק נולד אוסלו תעדכנו את אורבך.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 07-06-2021 בשעה 08:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-07-2021, 11:58

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Nati323 שמתחילה ב "לגבי השורה האחרונה, אני לא..."

א. ברור שכחרדי לא בחנת באופן שכלי את אמונתך אלא האכילו אותך ב"אמונה" פשוטה תמימה וילדותית. לא זהו שורש האמונה ויסודה אלא האמור בתמצית בהלכות יסודי התורה:https://www.mechon-mamre.org/i/1108.htm
(לאורך השנים נחשפתי ל"פירכות" כביכול שמלעיטים בהם את החוזרים בשאלה. הם כולם הבל ורעות רוח אך לא אתעסק בכך באופן פרטני במסגרת הפורום - א. הנושא באמת רחב מדי ב. בהעדר בשלות אקבל כחש אינסופי).

באשר לגופם של דברי אבהיר כי ברור לי שכל (במידה כזו או אחרת כמובן) חוזר בשאלה עובר קושי. חלקו האחד מובן עזיבה של בית משפחה ערכים הווי וכו' אף פעם אינה קלה. כמובן שיש את קשיי השילוב בחברה האחרת. אך הנ"ל מסביר את השנים הראשונות בלבד.

ישנו מימד אחר שקיים גם לאחר עשרות שנים והוא נובע ממהותה של הנפש הישראלית שמכירה את בוראה ושואפת אליו. סביר להניח שבליל שבת את נכסף לקידוש/ זמירות/ שלחן שבת/ נרות שבת - בדרך כלל אצל נשים וכו'. זה לא רק הכיסופין להווי של בית אבא אלא משהו אחר לגמרי.

אם תהיה כן עם עצמך תוכל לשים לב לכך.
ישן 04-07-2021, 16:30
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "א. ברור שכחרדי לא בחנת באופן..."

אני לא חושב שהפירכות ליהדות הן הבל ורעות רוח, לצורך העניין הקונטרסים שחיבר ירון ידען מאוד מחכימים ודווקא התשובות עליהם מרבנים היו נראות לי יותר טמטום מאשר תשובה ניצחת שהיית מצפה לראות ממי שהוא טוען שהוא אדון לחכמה.

לגבי טענתך האחרונה, כמו שכתבתי, זו בסה"כ התנייה רגשית, גם בתוך חינוך קלוקל אפשר למצוא רגעים יפים אם זו השירה בשבת (אגב אצלי זה לא ככה) ובפרט שהדבר קרה בחיק המשפחה אז קשה יותר להתנתק מזה מאשר סתם חוויה מסויימת, בסה"כ זו חוויות רגשיות עוצמתיות עבור ילד/נער והן מלוות אותו, אם אתה רוצה לחזור בתשובה בגלל שאתה מתגעגע לשירים בשבת זו בעיה שלך, בינתיים אין באמת הוכחה שכלית לחזור בתשובה (אחרת אני משער שכולם היו חוזרים לא?), היום אני מרגיש שבקושי נשאר משהו מהחוויות האלו חוץ מחוויה אחת שזה לחיות כאילו לצד אמת אבסולוטית, ביום שגיליתי שזו לא אמת אבסולוטית זה קצת טלטל אותי כי זה קצת קשה לחיות בעולם שאין בו עקרונות ברורים.

ד אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה. ה עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו

ישן 04-07-2021, 09:38
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "זה מה ששרט אותך?"

לא, לא הוטרדתי מינית כשהייתי חרדי(לא הייתי כל החיים, סיפור ארוך) אם כי נתקלתי בכמה פדופילים/סוטי מין בישיבות, סתם לגלות שהחשיבה של החרדים מעוותת מהיסוד בעוד שהם טוענים ההפך זה קצת מרתיח את הדם(כי הם מציגים עצמם כבעלי הבית על העולם בעוד שהם חבורת בבונים), כרגע אני סתם פורק, מתישהוא העצבים יעברו ואני אתאזן ומניח שלא תראה אותי כותב דברים כאלו.

נ.ב
מה אתה מגדיר שרט אותי? שנאה עיוורת(שהיא לא באמת עיוורת) או שמא משהו אחר?

ד אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה. ה עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו

ישן 24-06-2021, 15:53

נמשכים הסתירות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "ח''כ ניר אורבך: אין פה אוסלו. בכירים בגוש השינוי: מו''מ מדיני - מייד"

ניר אורבך: רצה לפתוח לשכה באביתר. לבסוף נסוג. מוסי רז וגבי לסקי הגיעו ודרשו לפנות.האופוציזציה שבתוך הקואליציה השאלה מי שם הקואליציה.

לפיד הביעה תקווה שיכול להביא להקמת מדינה פלשתינאית בפני שר החוץ של עומאן (לפי התקשורת שם). לתשומת לבו של ניר.

פריג' מסרב לתמוך בחוק ההגירה גם במחיר פיטורין. כנ"טהא ואביסתאם.

החוק הנורבגי המורחב אשליה. א' לפיד וליברמן לא יכולים להרשות לעצמם אפשרות להתפצלות - לא בדיקטטורה שהם מנהלים. לח"כים פוטנציאלים מהליכוד לא נשאר דבר - חילקו הכל. פרישה משמעותה מוות פוליטי - מי יגיע בתנאים אלו.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 24-06-2021 בשעה 16:01.
ישן 08-10-2021, 11:29

גנץ התחייב לאבו מאזן לזכות שיבה של 5000 חמולות = לפחות מיליון איש.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "ח''כ ניר אורבך: אין פה אוסלו. בכירים בגוש השינוי: מו''מ מדיני - מייד"

הנ"ל על פי פירסום מטעמו של דוד פטר.

אני מתקשה להאמין שזה נכון. הסדר כזה יכול להעשות רק במסגרת הסדר קבע בלבד. אך עצם הצהרת הכוונות מדאיגה מאוד.

השמאל ההזוי והמשיחי בראשות גנץ איבד את הקשר עם המציאות. אבו מאזן לא רלוונטי וקיומו מותנה בכידונים הישראלים בלבד. הוא לא ישרוד שעתיים בלעדינו. החמאס מדבר על המדה טוטאלית ואין ספק למי שמקשיב להם שיש להם תכנית אופרטיבית בשיתוף ערביי ישראל, הבדואים איראן, חיזבאללה וסוריה.

פורסם שגנץ הפוליטיקאי הפרוגרסיבי וחברו כוכבי מתגדים למינויו של ר' לראשות השב"כ רק משום שהתריע על מלחמה ערב צוק איתן. (לאחר מכן פירסם את החידלון של בני שלא התייחס אליו ובצדק).

שני משיחי השמאל הללו רוצים להבטיח שאיש לא יפריע להם...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:58

הדף נוצר ב 0.85 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר