29-05-2021, 23:47
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
זהו סוג התגובות שמתאימות לפורומים בהם אני לא נוהג לכתוב אך אנסה להתייחס עניינית.
א.אני איש ישר ולא סובל שמשקרים לי בפנים. וליתר דיוק מתעב באופו מוחלט את מי שכן עושים זאת.
ב. אני חושב שליברמן בכלכלה הוא אסון לאומי בקנה מידה. בדוק ברשת אודות פרשת השגריר וההרשעות של פאינה וסטס. לא מדובר במעידות אלא במאפיה מערכתית ושיטתית פרוטקשן וחיסולים. קשה לי למצוא מילים מתאימות לבטא את האבסורד ואף את החרדה למעמדה של ישראל הפגיעה בכלכלתה והדירוג שלה באם הנ"ל יעולל את שהוכח שהוא מסוגל.
ג. לא ייצא שום דבר טוב מהממשלה המוצעת היא תהיה חסרת משילות לחלוטין. כיצד יכול ר"מ ששולט בששה מנדטים בלבד, ושמנוטרל משליטה בנושאים הביטחוניים, המשפטיים, הכלכליים, ואפילו בכל הנוגע לקשרי החוץ - לשלוט בממשלה, בתהליכי חקיקה בתיפקוד הועדות השונות שקריטיות לתיפקוד השוטף של המדינה, לסנכרן בין הצרכים השונים של משרדי ההמשלה השונים וכו'.
למעט תואר וכבוד אין משמעות לראשות הממשלה במתכונות שכזו.
ד. בעיית המשילות ביחס למגזר הערבי הגיעה למימדים קיומיים (מליציות הצפון, הערים המעורבות, בדואיסטן) . הכיצד תוכל ממשלה המתבססת על הערבים להתמודד עמן. כקדימון ע"ע התנגדותו של מנצור עבאס למבצע הלייט הנוכחי. - שלכאורה אמור לענות על דרישתו לאיסף הנשק במגזר. (למי שלא מבין הם חותרים להקמת כח שיטור ערבי עצמאי על כל המשתמע מכך)
בנט המגלומן השקרן מוביל אותנו להתאבדות קולקטיבית.
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 30-05-2021 בשעה 00:08.
|