17-02-2021, 14:15
|
|
|
חבר מתאריך: 06.12.14
|
|
אתה יודע מה יותר פתטי? חוסר מודעות עצמית.
אני תוהה למה כוונתך פה "לעולם לא אכתוב את דעתי על משהו שאני לא מבין בו או אתיימר לחוות את דעתי בנושאים רציניים כמו זה, שדעתי, טובה ככל שתהיה, חשובה כטיפת מים על מדרכה."
אחרי שטרחת לשפוט את המדינה, מערכת הבטחון ועוד גופים בנוגע לפנסיות. אתה בוגר משרד האוצר ופספסת לעדכן?
או אחרי שטרחת לדבוק בנהלי חיל האוויר שאתה חושב שאתה מכיר בדיון על נהלי חיל האוויר בנוגע ללוקר ומעז להתווכח עם אנשים שלהם היסטוריה ממשית בחיל האוויר ולא בנים של מישהו מחיל האוויר או שלבנות מטוסים זה תחביב שלהם.
זה כמו שאייחס את הזחיחות שלך לכלל יוצאי 8200 כי דוד לי היה מפקד היחידה בתחילת שנות ה-2000
או שאולי עדיף שתפרוס את ידיעותייך בתקשורת ומאיזה גוף חדשותי אתה מגיע שהחלטת להתבטא באחד הדיונים שלך מה הייתי עושה בתור הצנזור הצבאי ובמי היית מכניס מה..?
אני גם אשמח לדעת מניין נובעת הביקורת שלך על מטוס רוה"מ? מאחר ואתה עובד בהיי טק, אניח מניח שאתה לא מגיע ממשרד האוצר, אתה בטח לא בשב"כ ויכול להעריך סיכונים או לקבוע, אז אולי זה בגלל שאתה פשוט.. אוהב מטוסים?
רק לפניי 3 ימים זעקת "אסור בעליל" אל אווירובטיקה בישראל - גם שם הוכיחו לך שאתה טועה ומגזים - שזה דיי אבסורד נוכח חיבתך העזה למטוסים.
ידידי, מציע לך, לפני שתבחן אחרים, תגיד להם איך ומה להתבטא - בטח במקום דמוקרטי שכל עוד לא פוגע באף אחד כל אחד יכול לכתוב את אשר עולה על דעתו (בעצמך עשית את זה לא פעם) - או שתייעץ פה לאנשים מה לעשות בזמנם הפנוי ולזלזל בהם. מציע לך להירגע. לשתות כוס מים קרים וראשית לגדל מודעות עצמית, ושנית, להבין שכל אדם רשאי להביע דעתו גם אם זה למוצא חן בעינייך.
שים לב שאני לא יוצא פה כנגד דעתך, היא לא מעניינת אותי כמה מגוחכת שהיא תהיה. גם בדוגמאות ממקודם לא חלקתי על דעותייך. כי זה לא ענייני. כל עוד אין השמצות, העלבות וירידה לפסים אישיים וכו'. שלכל אדם יהיה לבריאות לבטא עצמו - תאמץ את זה, זו גישה בריאה לחיים ולדמוקרטיה.
ואחרי שתשתה כוס מים, תירגע ותאמץ, אולי נוכל לדון על תפקידי וניסיוני במערכת הבטחון. אבל יכול להבטיח לך, גם אני אוהב מטוסים!
|