לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-10-2019, 21:10
  rpi rpi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.17
קטעים גנץ שם את האגו בצד. מקבל את המנדט מכריז על פיוס וגם קורא לחרדים אחים

https://www.inn.co.il/News/News.aspx/416011

גנץ אומר ששיקולים אישיים מניחים בצד. מדינת ישראל קודמת לענינים אישיים ומדגיש:

ציטוט:
זו אינה סיסמא. זהו החזון שלי. זוהי המחויבות שלי. זו דרך החיים שלי מאז שהתגייסתי לצה"ל

ציטוט:
בממשלה שאותה אקים אשרת את כל אזרחי ישראל ואפעל לטובת כל אזרחי ישראל. בכוונתי לעשות כל מאמץ בכדי להרכיב ממשלת פיוס לאומי שתאחה את הקרעים בין השבטים.

ציטוט:
בכוונתי לפנות קודם לליכוד, המפלגה השנייה בגודלה וליו"ר הליכוד נתניהו, ולהציע לו להיות חלק מממשלת אחדות כזו. אני מבקש לנצל את ההזדמנות כאן הערב בכדי לפנות לנתניהו ישירות: אנחנו מכירים שנים ארוכות. אני מכיר בזכויותיך הרבות ובהיותך פטריוט ישראלי. שלחת אותנו למבצעים רבים והובלנו ביחד מבצעים רבים ופעולות ביטחוניות רבות. אני מאחל לך לצאת זך ונקי מכל הנושאים המשפטיים עימם אתה מתמודד. לשנינו ברור כי תוצאות הבחירות והמצב המשפטי מחייבים שינוי. יחד איתך, יחד עם האנשים הטובים הנוספים שנמצאים בליכוד, עלינו לנהוג באחריות ולקיים שיח ערכי ומכבד. לא למעני ולא למענך - אלא למען אזרחי ישראל שמייחלים להקמת ממשלה

אבל איך זה יסתדר עם העינינים האישיים של ביבי? אין לי מושג. הליכוד כבר הודיע שהם עומדים על מתווה הנבצרות.

יש מצב שהאגו של ביבי חזק מהכל: יתן במצמוץ וישבור אפילו אקס רמטכ"לים

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 23-10-2019 בשעה 21:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-10-2019, 22:21
  rpi rpi אינו מחובר  

האומנם?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "גנץ קורא לחרדים "אחים"?"

https://www.bhol.co.il/news/999218

ציטוט:
קחו חמש דקות הפסקה מלשנוא אותי ותחזרו
ח
ציטוט:
ה"כ לפיד במאמר מיוחד לגולשי 'בחדרי': "אני לא שונא חרדים. יש לי מחלוקת עם ההנהגה הפוליטית שלכם. אני רוצה לחיות במדינה שלימוד התורה הוא חלק ממנה. אני מקבל שקבוצה מוגדרת של עילויים תלמד על חשבון המדינה. אם יש צעיר שהוא גאון בתורה, חבל שנפסיד אותו"

יש ללפיד יציאות מעצבנות, אבל כשבודקים בכתובים את תפיסתו האמיתית, זה ממש לא אנטי חרדי. הוא לא מחרים את החרדים והיה מעדיף להגיע איתם לעמק השווה בענין השוויון בנטל והסטטוס קוו.

וחוץ מזה לפיד איננו ראש מפלגת כחול לבן. הבעיה העיקרית שהחרדים החרימו את כחול לבן ולא להיפך. אין לי ספק שאם החרדים יורידו את החרמות ויורידו קצת סממני כפיה דתית, ישבו יחד יפה מאוד.

ובענין רל"ב - מר ביבי מנסה בכל כשרונו התקשורתי לעגן בראש של כולם שהמדינה והליכוד זה ביבי, וזה פשוט בלוף. עם כל הכבוד, ביבי הוא רק אחד בשורה. גם גנץ, גם לפיד וכל אחד אחר. וכולם זמניים, ואם יעשו פאדיחות ילכו לעשות לביתם. היגיע הזמן שידברו שם על דברים אחרים ולא על הקרבות של ביבי עם ראשי המשטרה והיועץ המשפטי לממשלה. שנינו שמענו את הנאום של גנץ וברור שביבי מוזמן לממשלת אחדות.

נכון שיש בעיה של אמון שביבי הרוויח ביושר: אבל אם ביבי יוריד את הטריקים ויעמוד בדיבורו הכל יסתדר. זה מעצבן שצריך לבדוק אותו בשבע עינים. קיצר שיתמקד במדינה ויעזוב את האגו: ככה. פשוט.
ישן 24-10-2019, 01:45
צלמית המשתמש של ai22
  משתמש זכר ai22 ai22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.09
לא ברור אם אתה טיפש, או שבאמת האמת לשקרים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "האומנם?"

במציאות - כל פעולותיו של לפיד ומפלגתו - גם במישור הארצי וגם המקומי,
היו הסתה פרועה נגד חרדים, ונסיון לפגוע בהם בכל דרך אפשרית.
אז נכון - ביום שבו כל החרדים יתלשו לעצמם את הפיאות, יבטלו את מערכת החינוך שלהם, יוותרו על המזון הכשר, ויתגייסו לשרת עם נשים - לפיד יהיה סבבה איתם,
אבל כל עוד הם חרדים,
לפיד יסית ויפעל נגדם.
זה גם אומר - שכל הסכם עם לפיד - ינוצל להחרפת ההסתה במערכת הבחירות הבאה.
כל פשרה הדדית לצורך הקמת ממשלה - תוצג בתעמולה כסחטנות חרדית.
באופן הכי מכוער שניתן, כי כך לפיד מקושש קולות.

לכן,
הפשרה היחידה שכן אפשרית - היא שלפיד וחבורתו יוותרו על ההונאה,
לעומת חוסר האמינות שלו ושל מפלגתו - 55 חברי כנסת הבהירו - שיש להם אמון בנתניהו, שינהל עבורם את המו"מ,
כי הוא לא יסית ויפעל נגדם - אלא יפעל כמו תמיד למציאת פשרה סבירה.
לכן הדיון על הקמת ממשלה - אמור להיות איתו,
לפי מתווה הנשיא, שנתניהו כבר אישר.

מאוד פשוט.
ישן 24-10-2019, 15:54
  rpi rpi אינו מחובר  

אינני מאוהדיו של לפיד אבל אני עוקב אחריו הרבה זמן. להערכתי אתה טועה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "לא ברור אם אתה טיפש, או שבאמת האמת לשקרים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ai22
ביום שבו כל החרדים יתלשו לעצמם את הפיאות, יבטלו את מערכת החינוך שלהם, יוותרו על המזון הכשר, ויתגייסו לשרת עם נשים - לפיד יהיה סבבה איתם,
אבל כל עוד הם חרדים,
לפיד יסית ויפעל נגדם.
זה גם אומר - שכל הסכם עם לפיד - ינוצל להחרפת ההסתה במערכת הבחירות הבאה.

להערכתי לפיד לא נגד חרדים אלא להיפך. לפיד היה רוצה לחפש את הדרך שהחרדים ישארו חרדים מרוצים אבל שישתלבו במידה הנכונה בחיים הכלכליים. וכן, חייבים גם למצוא פתרון של הנטל הצבאי כי לי החילוני חשובים חיי צאצאי בדיוק כמו לאחרים. זה לא ענין של שקר זה ענין של בגרות, את זה אפשר לעשות בדרך של הידברות, לא בדרך של חרמות.

בענין הזה אני לגמרי איתו. אתה כל הזמן חוזר על ענין הנסיון לבצע חילון המוני, ובזה אתה טועה. הרצון הוא לשמר ולעזור. אני אגב מכיר חרדים שעובדים בארה"ב ומצליחים לשמר את דרכם והכל בסדר.
ישן 24-10-2019, 16:41
צלמית המשתמש של ai22
  משתמש זכר ai22 ai22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.09
ברור שאתה לגמרי איתו: להסתה פרועה תמיד יש ביקוש.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "אינני מאוהדיו של לפיד אבל אני עוקב אחריו הרבה זמן. להערכתי אתה טועה"

לפיד רק עזר לכל הזבל לצאת מהחורים
ציטוט:
במקור נכתב על ידי rpi
בענין הזה אני לגמרי איתו. אתה כל הזמן חוזר על ענין הנסיון לבצע חילון המוני, ובזה אתה טועה. הרצון הוא לשמר ולעזור. אני אגב מכיר חרדים שעובדים בארה"ב ומצליחים לשמר את דרכם והכל בסדר.

מצליחים לשמר את דרכם,
כי הם לומדים במוסדות שלהם. בהרבה מקרים - בלי ליבה .
מקבלים קצבאות, סבסודים (ותודות לאובמה, גם מימון ממשלתי לישיבות) ותלושי מזון,
לא מנסים לגייס אותם בכפייה,
לא כופים עליהם שירת נשים, אירועים מעורבים ושאר שטויות.
ולא מסיתים נגדם באופן מזוויע.
חיים את חייהם ועובדים - ואם היית מכיר גם חרדים בארץ - היית מגלה שזה בדיוק אותו דבר.
הרי גם בארה"ב - השכונות החרדיות הן הכי עניות.

אם אתה רוצה לשמר ולעזור - כל מה שלפיד עושה - לא עוזר ולא מסייע.
כי לפיד לא דואג לאף אחד אחר מלבדו.

נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 24-10-2019 בשעה 16:43.
ישן 24-10-2019, 18:05
  rpi rpi אינו מחובר  

ההנחה שלך שמדובר שאנשים שהסתנוורו מה"הסתה הפרועה" היא הנחה שגויה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "ברור שאתה לגמרי איתו: להסתה פרועה תמיד יש ביקוש."

אתה יודע שהרוב פה היגיעו מתרבויות אחרות באירופה אסיה וצפון אפריקה, איפה שיהדות חרדית על סוגיה השונים היתה ערש התרבות. לא צריך הסתה פרועה בשביל לזכור שהיהודים בגולה התחמקו משרות בצבא הפריץ באמצעים שונים, וחוזרים על הטריק גם פה.
לא קשה להבין שהחרדים המבוגרים, העסקונה שמחממת את הענין, מנסים לשמר את קונספט הפריץ על החילוניים, אבל יש בעיה: אם הם רוצים לקחת חלק בשלטון, הם צריכים להיות שותפים. וזה מה שמטריד חילוניים רבים: הגיע הזמן להחליט, או שאתם איתנו או שלא. החרדי חייב לשכנע שהוא לא מנסה להקריב את חיי צאצאי החילוני למולך. חייבים להבין שלדבר הזה יש פג תוקף. אני אומר לחרדי אמירה פשוטה מאוד: או שתתן גם לצאצאי את האפשרות לא לשרת בצבא, או שתשים כתף. צאצאי חשובים לי בדיוק כמו לאחרים.

לא מנסה לתקוף, אבל הייתי שמח לקבל הסבר למה כשאני הולך בארה"ב לבית חולים אני רואה צוות חרדי לרבות רופאים. ולמה בישראל מדינת היהודים לא רואים חרדים אבל נפגשים בהרבה יוצאי רוסיה וערבים. מה הקטע? ענין של ליבה?

רק לידיעה: כל מערכת חינוך דתית בארצות הברית, לרבות נוצרית מוסלמית ויהודית, איננה ממומנת על ידי הממשל. כל סממן דתי (לרבות נוצרי) אסור בתכלית האיסור במערכת החינוך הציבורית. ומאידך בתי הספר הדתיים (והם כולם פרטיים) חייבים בלימודי ליבה אחרת יקחו להם את הרישיון.

אין כאן עניין של הסתה. ממה שאני שומע מלפיד הוא סך הכל חוזר על דברי אחרים ומנסה למצוא דרכים להתמודדות. לדעתי לפיד מכבד את רצונם של החרדים לשמר את אורחות חייהם ורואה בזה משהו ייחודי וחשוב. אין לי ספק שיש אזרחים חרדים שמבינים שעוני ובערות זה לא בדיוק המתכון הנכון.

מאיפה הבאתה את כפיית שירת נשים בצבא? בכל (מיטב) שנותי בצבא העם שמעתי רק ארוע אחד ששרו בו נשים, ואף אחד לא כפה עלי להגיע, ההיפך הוא הנכון.

כחייל חילוני לא ראיתי הבדל בין חייל בייני"ש לחייל חרדי: נכון היו קצת ויכוחים, אבל ככה מייצרים קירבה ועורכי דין. (מצחיק, אבל טובי המתדיינים הפכו לעורכי דין מבוססים). בעיקרון לא יקרה שום נזק אם חילוניים יכירו חרדים וחרדים יכירו חילוניים. וכחייל קרבי פגשתי הרבה פחות נשים מאשר חרדי פוגש בחנות, בתחבורה ציבורית או ברחוב.

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 24-10-2019 בשעה 18:12.
ישן 23-10-2019, 21:38
  rpi rpi אינו מחובר  

נאומו המלא של יו"ר כחול לבן בעת קבלת המנדט מנשיא המדינה ראובן ריבלין
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "גנץ שם את האגו בצד. מקבל את המנדט מכריז על פיוס וגם קורא לחרדים אחים"

https://www.inn.co.il/News/News.aspx/416030

ציטוט:
אני מקבל היום את המנדט להרכבת הממשלה מידי כבוד הנשיא, בהערכה גדולה. אני מקבל היום את הזכות להרכבת ממשלה מידי אזרחי ישראל, בחרדת קודש.
אני מביט לאחור בגאווה אל שורת המנהיגים הדגולים של עם ישראל אשר זכו למעמד הזה, ומקבל בצניעות ובהרכנת ראש את האמון והאחריות.

הבטחתי כי אקים ממשלת אחדות ליברלית, וכך יש בכוונתי לעשות. בממשלה שאותה אקים אשרת את כל אזרחי ישראל ואפעל לטובת כל אזרחי ישראל. אפעל בכדי להקים ממשלה מתפקדת. ממשלה שישראל כל כך זקוקה לה.

ממשלה שתחזק את ישראל ותכין את צה"ל לכל אתגר, ממשלה שתחתור לשלום ותדע להכריע כל אויב. ממשלה שתקרב את הפריפריה למרכז. בכוונתי לעשות כל מאמץ בכדי להרכיב ממשלת פיוס לאומי שתאחה את הקרעים בין השבטים. ממשלה שתוביל מעתה את מדינת ישראל ואת העם היהודי.

אזרחי ישראל, לפני 8 חודשים, ב-21 לפברואר 2019, הוקמה כחול לבן. סיעה שנבנתה מתוך השסע והקרע שנפערו בחברה הישראלית. ומתוך תחושת האחריות העמוקה שלי ושל חבריי להנהגה: יאיר לפיד, משה (בוגי) יעלון וגבי אשכנזי, הנחנו כל שיקול אישי בצד וביחד עם חברינו לסיעת כחול לבן התחייבנו להציב את ישראל לפני הכל.

כבוד הנשיא,
זו אינה סיסמה. זהו החזון שלי. זו המחויבות שלי. זו דרך החיים שלי מאז שהתגייסתי לצה"ל כחייל צעיר בספטמבר 1977, ועד כניסתי לתפקיד הרמטכ"ל העשרים של צה"ל בשנת 2011.

בערב של הקמת כחול לבן אמרתי את הדברים הבאים: "במקום פלגנות אנו מציעים אחדות. במקום קיצוניות אנו מציעים ממלכתיות. במקום שיסוי אנו מציעים פיוס לאומי".

כחול לבן הוקמה כאוהל רחב שמייצג את החלקים השונים בחברה הישראלית.
כחול לבן היא הבית פוליטי הנכון למשימה שעומדת כעת בפנינו-
הקמת ממשלה.

בבית הזה, במדינת ישראל, יש מקום לכל מרכיבי החברה הישראלית:
לחרדים שהם חלק מהמארג הישראלי ועימם עלינו לשבת ולדבר כאחים.
לצעירים שזה עתה סיימו את שירותם הצבאי ונפגשים לכוסית בפאב השכונתי בסיומו של יום עבודה.
לחבריי מהציונות הדתית שנמצאים תמיד תחת האלונקה, נכונים לכל משימה לאומית.
לאזרחים הערבים שזכאים לביטחון אישי ולחינוך ראוי לילדיהם.
לאחינו הדרוזים, שזכאים לשוויון ולא רק בצה"ל.
לבני הקהילה הלהט"בית שזכאים לחיות פה חיים מאושרים ככל אחד אחר.

בשעה הזו שאנו עומדים כאן, עיניהם של מיליוני אזרחים נשואות אלינו בציפייה להוציא את ישראל מהמשבר הפוליטי החמור בו אנו נמצאים.

בשעה הזו שאנו עומדים כאן, מביטים בנו מפקדי וחיילי צה"ל בתקופה רגישה ומאתגרת. הם מצפים למנהיגות המרוכזת בשמירה, ביסוס ובטיפוח ביטחון ישראל, ולא באינטרסים מפלגתיים זניחים.
בשעה זו עומדות משפחות הנעדרים ומצפות לבשורה.

בשעה הזו שאנו עומדים כאן, מביטים בנו המנהלים בתעשיות השונות ומצפים מאיתנו למנהיגות אשר תוציא את המשק מהשיתוק ההרסני אליו נכנסנו בעקבות מערכות הבחירות. בשעה הזו שאנו עומדים כאן, מביטים בנו מנהלי בתי החולים והמורים, החקלאים ומדעני העתיד. בשעה זו עומדים כולם, עמך ישראל, ומצפים שנפעל ביושר ציבורי.

כולם מצפים מאיתנו לשים סוף מוחלט לכאוס הפוליטי. כולם דורשים שנאפשר למדינה כולה לשוב בהדרגה לשגרת חיים נורמלית, מתפקדת, רגועה ובטוחה. מדינה שלמה מחכה כבר לנשום לרווחה.

אדוני הנשיא. צפויים לנו ימים לא קלים. האויבים מבחוץ צופים בנו ומחכים לשעת כושר. הגירעון המעיק והצמיחה שנעצרה מחייבים אותנו ואותי בקבלת החלטות קשות. קיבלתי החלטות קשות בעבר. קיבלתי החלטות קשות בשנה האחרונה. אם וכאשר אדרש אקבל החלטות קשות גם בימים הבאים.
זה תפקידו של מנהיג. זו תפקידה של מנהיגות. חבריי ואני ערוכים לכך.

בבחירות האחרונות, זכתה כחול לבן בראשותי במספר הקולות הגדול ביותר. הניצחון שלנו בבחירות מטיל עלי גם את האחריות הגדולה כפי שאני מקבלה כעת להוביל להקמת ממשלה חזקה ויציבה.
בממשלת האחדות הליברלית שאותה אני מבקש להקים, יהיה מקום לכל מי שהאינטרס הלאומי עומד לנגד עיניו.

יהיה בה מקום לכל מי שהוא פטריוט ישראלי. למי שקיומה של המדינה עומד תמיד לנגד עיניו.
יהיה בה מקום רק למי שלא רואה בגזענות את מורשתו, ולמי שהאלימות היא חלק מדרכו פעולתו.
איני מתכוון לבזבז זמן על שיקולי אגו. אני לא מחפש רק שותפים פוליטיים. אלא שותפים לדרך של אמת, לעבודת צוות, למנהיגות אמיצה ואפס ספינים ריקים וחלולים.

אינני בא מהעשייה הפוליטית אלא מהעשייה הביטחונית. לא גדלתי בערוגה מפלגתית כזו או אחרת, אלא במערכת הביטחון שבה אף אחד לא בודק אם החייל המסתער לידו הצביע ליכוד או כחול לבן, לישראל דמוקרטית או לאיחוד מפלגות הימין.

אני מגיע למשימה הנוכחית בשמם של אלו שבחרו בי, אבל גם בשמם של אלו שלא בחרו בי.
אני רוצה לקום בבוקר, לשתות קפה להתארגן בזריזות. ולצאת לעבוד ולפעול עבור אזרחי ישראל.

כבוד הנשיא, דווקא במעמד חשוב זה, ראוי להזהיר את מי שרואה לנגד עיניו רק את טובתו האישית:
מי שינסה לגרור את ישראל לבחירות נוספות, יוקע וייזרק מהמערכת הפוליטית. מי שיעדיף את שיפור מצבו האישי בבחירות הרסניות בפעם השלישית השנה, סופו להיעלם ולהיכחד מהמפה הפוליטית.
אזרחי ישראל לא יסלחו למי שיעדיף את ענייניו האישיים על פני האינטרס הלאומי.

החל מהיום אפנה לראשי המפלגות במטרה לכונן ממשלת אחדות תחת קווי יסוד המוסכמים על רוב סיעות הכנסת.

במסגרת הזו אזמין את כל הסיעות המרכיבות את הבית- אלו שיהיו בממשלה ואלו שלא יהיו בה, מתוך מטרה לשמוע על כל המצוקות והדאגות של כל אזרחי ישראל טרם גיבוש קווי היסוד.

בכוונתי לפנות קודם לליכוד, המפלגה השנייה בגודלה וליו"ר הליכוד נתניהו, ולהציע לו להיות חלק מממשלת אחדות כזו. אני מבקש לנצל את ההזדמנות כאן הערב בכדי לפנות לנתניהו ישירות:
אנחנו מכירים שנים ארוכות. אני מכיר בזכויותיך הרבות ובהיותך פטריוט ישראלי. שלחת אותנו למבצעים רבים והובלנו ביחד מבצעים רבים ופעולות ביטחוניות רבות. אני מאחל לך לצאת זך ונקי מכל הנושאים המשפטיים עימם אתה מתמודד. לשנינו ברור כי תוצאות הבחירות והמצב המשפטי מחייבים שינוי. יחד איתך, יחד עם האנשים הטובים הנוספים שנמצאים בליכוד, עלינו לנהוג באחריות ולקיים שיח ערכי ומכבד.
לא למעני ולא למענך- אלא למען אזרחי ישראל שמייחלים להקמת ממשלה.

כבוד הנשיא ריבלין,
בהזדמנות זו אני מבקש לנצל את הבמה גם בכדי להודות לך באופן מיוחד בשמי ובשם כל אזרחי ישראל על עמידתך לאורך השנים האחרונות לצד מערכות אכיפת החוק ולמען ערך הממלכתיות שהיו לא פעם תחת מתקפה. ואתה גוננת וגוננת וגוננת.

אני מתחייב שבמסגרת המאמצים הכבירים אותם נעשה בשבועות הקרובים. אמשיך ואשמור על שיח מכבד, על הממלכתיות, על הערכים שעליהם חינכתי עשרות אלפי חיילים ומפקדים ושעליהם חונכתי אני. כך תנהג הממשלה שנקים פה. כך אנהג אני. כדי שיהיה פה טוב לכולם.

אזרחי ישראל,
לפני עשרה חודשים בלבד צעדתי את הצעד הראשון בחיי לתוך המערכת הפוליטית בכדי לחולל שינוי. בכדי להוביל שינוי בדרך שבה אנו מתייחסים אחד לשני. בכדי להבטיח שינוי באופן שבו המדינה דואגת לאזרחיה.

זה הרגע שלנו להביט קדימה. זה הרגע שלנו לשים כל שיקול אחר בצד ולעשות את מה שנכון למען ישראל. זה הרגע לשים את ישראל לפני הכל.
בעזרת השם, נעשה ונצליח.

ישן 26-10-2019, 23:44
  rpi rpi אינו מחובר  

אף אחד לא רוצה ממשלת מיעוט
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "והתמיכה הזו של המפלגות הערביות כמובן תבוא לקואליציה "בחינם""

אבל אם אדון ביבי מתכוון למשוך את העסק לסבב בחירות נוסף, ממשלת מיעוט מהווה פתרון ביניים.

סבב בחירות נוסף זה נזק מיותר. רק מחנה ביבי תומך בסבב נוסף באופן גלוי ובאופן סמוי.

גנץ מציע לביבי ממשלת אחדות בחלוקת זמן שווה אבל בלי טריקים. ביבי לא אוהב את הרעיון של בלי טריקים.

בענין מפלגות הגוש, גנץ מציע שישבו שניהם ויעשו קווי יסוד שעל בסיסם יזמינו מפלגות אחרות להצטרף, מה שמשמע הוגן , סביר ופתרון טוב לאזרחי ישראל. ביבי צריך את הגוש כדי להפיל את רעיון ממשלת האחדות. פשוט מאוד.

הספינים של בלפול סטייל "רל"ב" לא תופס במקרה הזה. שינסו ספין חדש לכסת"ח את סבב ג', או שפשוט יעשו מה שטוב למדינה.

נראה לך הגיוני כל כך הרבה בלגן בשביל לעזור לאדם אחד להתחמק מכמה בעיות אישיות? לא מדאיג שאין בכל הגוש נבחר אחד שמסוגל לעמוד בראשות הממשלה חוץ מביבי? שנינו מבינים שזה לא ענין של ימין, לא ענין של חוק הלאום או שאלות מדיניות הרות גורל. הכל כי לא מתאים לשרה לפנות את הזולא בבלפור. מישהו שם צריך להגיד לו את האמת בפנים: או שתבוא לעבודה בשביל כולם או שתשב בבית. מספיק עם הבלגן.

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 27-10-2019 בשעה 00:10.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:09

הדף נוצר ב 0.21 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר