יש עסקה: אירונאוטיקס נמכרת לרפאל ולאביחי סטולרו ב-850 מיליון שקל
https://www.ynet.co.il/articles/0,7...0.html#autoplay מדובר בפרמיה של קרוב ל-70% על שווי החברה בבורסה. בכך גברו רפאל וסטולרו על תעשייה אווירית בתחרות על חברת המל"טים; התחרות בין שתי החברות הממשלתיות בבעלות מלאה של המדינה הקפיצה את המחיר, ובאוצר מתכוונים לבדוק זאת
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי jhonny שמתחילה ב "מעניין שיש פרמיה מעל המחיר שסנקציות פליליות תלויות מול החברה."
ואתה באמת חושב "שאף אחד לא יודע" אני שונא קונספירציות או קונספירטורים בפרט !
אבל חביבי... יש בשם הזה "איירונאוטיקס" כזאת כמות של רפש שכבר אי אפשר לעקוב .
זה ה"ענבל אור" של עולם הבטחון ....
וזה בערך מסביר לך איך בורחים עם כל הכסף מוסתר בצד ... בחסות החוק ..
מערב פרוע משהו
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי lazn שמתחילה ב "ואתה באמת חושב "שאף אחד לא..."
סתם מוזר לי שמישהו היה מוכן לשלם פרמיה כזו-אולי יש איזו עסקה גדולה שתפורה כבר?
מי יודע אם לא תהיה הרמת מסך וכתבי אישום פליליים תפיסות מחשוב וכו' שיכולים לפגוע בתפקוד של החברה.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי TrrOiK שמתחילה ב "כנראה שצמד המילים [U]חברה..."
מה זה משנה חברה ציבורית או לא משרד המפשטים האמריקאי והרשות לניירות ערך מרימות על טיל חברות ציבוריות ופרטיות כאחד.
אני מיח שערכי הקניין הרוחני שלהם והידע שנצבר שם שווה להם את הכסף ופחות כחברה פעילה עם תזרים מזומנים.
כלומר גם אם יחטפו בעיני הרונים הערך מעשית לא ירד.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי jhonny שמתחילה ב "סתם מוזר לי שמישהו היה מוכן..."
מאוד פשוט .
הצניחה במחיר החברה היתה בעיקר בעקבות חקירת החשדות וההשהייה של רשיון המכירה ממשרד הבטחון (החברה היתה שווה יותר ממליארד שקלים).
רפאל הולכת לסגור את החברה הקודמת ולפתוח בעצם חברה חדשה בלי כל החקירות והמגבלות , מה שיכול להסביר את העליה בערך החברה.
בנוסף להערכתי אחרי השלמת הקנייה נשמע על מכירת חלק מחברות הבת שפחות מענינות את רפאל.
רפאל תשאיר בוודאות את קונטרופ (שגם היום היא מחזיקה 50 אחוז ממנה) שמשלימה לה קו המוצרים ואולי את המלט"ים הקטנים. לא אתפלא אם חלק מהחברות ימכר בסוף לתעשייה האווירית.