10-05-2018, 15:21
|
|
|
חבר מתאריך: 10.10.04
|
|
אני מכבד את זה שמטריד אותך מה מדינות עושות היום ולא בעבר, את העובדה שאתה עומד על עקרונותיך, ואני חייב להודות שהדוגמה שנתת לגבי סוריה היא בהחלט דוגמה טובה.
אחת מספקיות הנשק העיקריות לסוריה היא רוסיה (אפשר לברר מיהן ספקיות הנשק הנוספות לסוריה).
עכשיו, במקום לבוא בתלונות על כל העולם (סליחה, אתה בא בתלונות רק על ישראל, ולא על כל העולם) אתה יכול למלא את חובתך המוסרית לשיטתך, ולכתוב מכתב מנומס לשגרירות רוסיה בישראל, למחות במכתב על מכירות הנשק שלהם לסוריה, להסביר להם שזה יהיה "כתם חמור בהיסטוריה שלהם", ולהודיע להם שלאות מחאה, וכעונש חמור על התנהגותם אתה לא תיסע לבקר ברוסיה.
בהזדמנות זאת אתה יכול להביע את דעתך גם לגבי נושא חצי האי קרים ועל ולדימיר פוטין הנשיא של רוסיה.
לנוחותך להלן הכתובת של שגרירות רוסיה בישראל:
רחוב הירקון 120, תל-אביב.
נשמח אם תשתף את חברי הפרום במכתב שתכתוב אליהם, ובתגובה שתקבל משגרירות רוסיה.
למען הסר ספק, אני לא כותב זאת בציניות, אני מכבד את העקרונות שלך (למרות שאני חולק על דעתך) ואני באמת מצפה שתפעל, באופן אקטיבי, בהתאם לעקרונות שלך, נגד רוסיה ונגד כל מדינה אחרת שמוכרת נשק למדינה שאתה סבור שאין למכור לה נשק (ולא רק, באופן חד צדדי, כנגד ישראל).
יש לי רושם שבעתיד תוציא מכתבים לשגרירויות של מדינות רבות.
מידע על מכירות נשק למדינות שונות תמצא בארגון SPIRI.
כפי שציינתי, אני מכבד את העקרונות שלך, אך אני עומד על דעתי שראוי שמדינת ישראל תמכור נשק למדינות שקונות נשק גם ממדינות מכובדות אחרות במשפחת העמים כגון ארצות הברית, בריטניה, צרפת בלגיה ורוסיה.
|