23-07-2005, 03:45
|
|
|
חבר מתאריך: 08.09.04
הודעות: 178
|
|
פקעת של סלרי
שלום לכולם
אני חבר בפורום אחר בפרש (אומנויות לחימה) אך אני משוטט מדי פעם בפורומים אחרים שמענינים אותי. וזה אחד מהם, נהניתי לקרוא הרבה מכם ולמדתי רבות אך הרגשתי שאני לא יכול להוסיף יותר מדי - אישית אני מבשל לפי הטעם (והרבה איך שיוצא - ויוצא לא רע בכלל יש לציין)
בכל אופן, הסיבה שבגינה אני פותח אשכול זה היא שהכנתי מרק סלרי לארוחת ערב יום שישי לאשתי ולי ונשארתי עם שתי פקעות סלרי שאני לא ממש מכיר את טעמן ועד כמה הוא דומיננטי או לא. המחשבה הראשונה היתה להוסיף את זה למרק ובסוף לסנן אותו משם אך זה גם היה מוציא את גבעולי הסלרי הנהדרים מתוך המרק. מכאן עלתה האופציה של בישול בקדרה עם תפוחי אדמה, בצל, שום, בטטות וגזרים. אבל שוב החשש מהטעם הלא מוכר. הקדרה עברה ללא הפקעת...
מה אפשר לעשות איתן?
אנא עיזרו לי לפני שירקבו לי במקרר ואאלץ לזרוק אותן.
תודה לכולכם ושבת שלום,
צור
|