לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 23-07-2005, 03:45
  karateka karateka אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.09.04
הודעות: 178
פקעת של סלרי

שלום לכולם

אני חבר בפורום אחר בפרש (אומנויות לחימה) אך אני משוטט מדי פעם בפורומים אחרים שמענינים אותי. וזה אחד מהם, נהניתי לקרוא הרבה מכם ולמדתי רבות אך הרגשתי שאני לא יכול להוסיף יותר מדי - אישית אני מבשל לפי הטעם (והרבה איך שיוצא - ויוצא לא רע בכלל יש לציין)

בכל אופן, הסיבה שבגינה אני פותח אשכול זה היא שהכנתי מרק סלרי לארוחת ערב יום שישי לאשתי ולי ונשארתי עם שתי פקעות סלרי שאני לא ממש מכיר את טעמן ועד כמה הוא דומיננטי או לא. המחשבה הראשונה היתה להוסיף את זה למרק ובסוף לסנן אותו משם אך זה גם היה מוציא את גבעולי הסלרי הנהדרים מתוך המרק. מכאן עלתה האופציה של בישול בקדרה עם תפוחי אדמה, בצל, שום, בטטות וגזרים. אבל שוב החשש מהטעם הלא מוכר. הקדרה עברה ללא הפקעת...

מה אפשר לעשות איתן?
אנא עיזרו לי לפני שירקבו לי במקרר ואאלץ לזרוק אותן.
תודה לכולכם ושבת שלום,
צור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר