כל סרט, שראיתם בקולנוע, ב DVD, ב Blu-ray או במחשב תרשמו כאן.
סרטי פעולה, אימה, קומדיה, רומנטיקה וכו'... יתקבלו בברכה. הכל פרט לסרטי מבוגרים!
כל סדרה שצפיתם בה ב- yes ,hot, סלקום, צלחת פרטית או דרך המחשב תרשמו כאן.
אין לי זמן פנוי, ולכן אוסיף במה צפיתי החודש יותר מאוחר
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אשכול הסרטים והסדרות לחודש 11 שנת 2016"
Another Planet
משחק מדהים לדעתי של הבחורה, שמגיע להזכיר את שמה - בריט מארלינג.
הגבר במשחק טוב, אבל לא מזהיר.
סיפור מעניין ולא שגרתי. אני אוהב סרטים בסגנון הזה - סיפור אישי וסיפור גלובלי משולבים זה בזה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אשכול הסרטים והסדרות לחודש 11 שנת 2016"
סרט כיפי ביותר. הכוכבים מצויינים, כצפוי. הסרט הרבה יותר מצחיק ממה שאפשר היה לדמיין מהטריילרים. לדעתי הפסקול יכול היה להיות קצת יותר אפי (כלומר epic), לטעמי הוא היה קצת קליל מדי, ובנוסף יש כמה קטעים שלא ברור בהם כל כך כמה זמן עבר מנקודת המבט של הדמויות, כמה דברים שאתה חושב שאמורים לקחת חודשים נראים על המסך כמו כמה ימים.
ויזואלית, מטורף. והתלת מימד עובד ונראה מצויין.
ככל שאני חושב על הסרט הזה יותר, וחשבתי עליו הרבה ואני עוד אחשוב עליו הרבה, מתחזקת אצלי התחושה שזה הסרט הטוב ביותר שראיתי השנה ושזה כנראה אחד מסרטי המד"ב הכי טובים שראיתי אי פעם.
השחקנים מעולים, העלילה נהדרת, הסרט בנוי בצורה נהדרת, ויזואלית הסרט נראה כאילו רוג'ר דיקנס צילם אותו (למרות שבאופן חריג לסרטי דני וילנוב, אי איך שלא קוראים לו, הוא לא צילם את הסרט הזה), כלומר מהמם.
10/10. אני חייב לראות את הסרט הזה שוב. לא יודע איך אני אחכה עד שיצא ב-Bluray.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hzhz שמתחילה ב "מעולה
רציתי ללכת לראות עכשיו..."
ראיתי.
לסרט הזה יש את מה שצריך בשביל להיות מצויין:
[1] דרמת מד"ב
[2] איימי אדמס
[3] ג'רמי רנר שחקן משני
[4] עלילה מיוחדת
[5] צילום ובימוי מעולה
ויצאתי עם תחושת החמצה:
זהירות - ספויילר!
עצם העובדה שעירבו "מסע בזמן" (ידיעת העתיד), זו אינהרנטית בעיה מבחינה הגיונית. ומסרט כזה אני מצפה שידבר להיגיון ולרגש יחד, לא רק לאחד מהם.
לדוגמה:
- שימוש בשפה שלהם מביא לך יכולת לנבא את העתיד. נשמע מופרך מידי.
- לפי העלילה, כל בני האדם יבינו את השפה. כלומר כולם ידעו לחזות את העתיד.
מעבר לחסרונות הלא מבוטלים, לדעתי הסרט עדיין מוצלח.
וכמוכך KM, לדעתי גם אני צריך צפייה חוזרת.
ועד אז, הציון הוא: 8.2/10
דבר ראשון, יש כאן בהחלט קונספט שדורש suspension of disbelief, כמו כל סרטי המד"ב. בניגוד ל-Interstellar, כאן זה נעשה טוב, בצורה שלא משאירה המון פתחים לחורים בעלילה.
דבר שני, אני חושב שפספסת חלק מהמוטיבים והרמזים בסרט.
זהירות - ספויילר!
מתישהו בסרט, ג'רמי רנר שואל את איימי אדמס על קונספט שהוא שמע, שבו אם אתה מתחיל לחשוב בשפה אחרת זה גם משנה את צורת החשיבה שלך. מאוחר יותר רואים שאיימי אדמס מתחילה לחלום בשפה שלהם וכן לדבר בה, והסצינה של השיחה האחרונה שלה עם החייזר היא פחות או יותר הטוויסט של הסרט. כשהיא שואלת "מי זו הילדה הזו" ו"איך אתם יודעים את העתיד" והחייזר עונה לה "יש לך את הנשק, תשתמשי בנשק", כל הרמזים מתחברים. בעולם שבו חייזרים מגיעים לכדה"א זה לא מופרך להוסיף גם את ידיעת העתיד לרשימת הדברים שאתה צריך לקבל.
עוד דבר שלקח לי כמה ימים עד שזה פגע בי באקראי זה שהשפה שלהם מורכבת ממעגלים, והם אפילו אומרים כשהם מתחילים לנתח את הסמלים שאין לזה התחלה או סוף, זה פשוט רעיון אחד שמנוסח לסמל אחד. זה גאוני, כי זה בדיוק איך שהם חווים זמן, אין לו משמעות עבורם, אין התחלה או סוף לאיך שהם חושבים, הכל נזיל. הם לא מנבאים את העתיד, לזמן פשוט אין חשיבות מבחינתם.
וכן, לפי הסרט, מי שילמד את השפה הזאת ויתחיל לחשוב בה, וזה החלק החשוב שבלעדיו זה לא יעבוד, אכן יוכל לראות את העתיד והעבר כמו איימי אדמס. זה בדיוק הקונספט שהסבירו שם, ששפה משנה את צורת החשיבה. וזה בסדר בתסריט הזה. החייזרים נתנו לבני האדם בסרט מתנה, כמו שאיימי אדמס אמרה בסרט. כמו שאמר החייזר לאיימי אדמס, עוד 3000 שנה הם יזדקקו לעזרתנו, ולכן הם נתנו לנו את המתנה הזאת, כדי שאנחנו נוכל להתאחד ולהתקדם ולעזור להם כשהם יזדקקו. ככל שיותר אנשים יבינו את השפה שלהם, זה יותר טוב.
נראה לי שאם אתה מקבל את ההנחה הזו, הכל יראה לך הרבה יותר טוב. אל תשכח שבסרט כזה אתה צריך לדמיין שאתה חי בעולם הזה, ובעולם הזה יש לך פחות או יותר הנחה אחת בלבד שמצריכה ממך השהיה של הסקפטיות שלך וכל השאר מיד מסתדר.
עוד דבר שמאוד אהבתי בסרט, דבר שמאפיין הרבה סרטים טובים, הוא שאין bad guy כאן, כולם פשוט עושים את העבודה שלהם ובאמת רואים שכולם מנסים לעבוד ביחד לקראת מטרה אחת. אין את ה-CIA asshole שיש בכל כך הרבה סרטים אחרים. זה נהדר. התסריט של הסרט הזה פשוט מדהים.
מבחינתי, התחושה שקיבלתי כשיצאתי מהסרט היא מה שרציתי לקבל מ-Interstellar. הסרט הזה לא מנסה להעמיד פנים שהוא חכם יותר ממני, אין כאן שטויות של "תסתכלו עלי הנה פיזיקה זה פיזיקה זה הנה חור שחור ככה זה נראה נשבע באמא שלי זה מדוייק שאלתי פיזיקאי".
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "אני חושב שפספסת בשתי נקודות."
זהירות - ספויילר!
suspension of disbelief זה משהו שאני מבין ומקבל לרוב. אבל כאן לדעתי זה נעשה בצורה גרועה. אין לי בעיה חורים קטנים אלא חורים גדולים. וכל הנושא של time-travel כאשר הוא הופך לחלק מרכזי בעלילה כמו פה, מפריע לי מאוד. לא בגלל הסרט הזה, אלא זה בכל סרט שזה אספקט מד"ב עיקרי בו.
ולא פיספסתי את המוטיבים שאתה מדבר עליהם. אבל מה שכן, בדיעבד כשאני חושב על זה הנושא של שפה שמביאה לשינוי תפיסה של הזמן עדיין מופרך, אבל לא עד כדי כך כפי שהרגשתי כשראיתי את הסרט.
כל הסצינות בהתחלה עם ההרים וההפלה של המל״ט היו פשוט מבריקות, גם אהבתי שנת ו הסבר לכח עניין הכדורים שמשפרים יכולות.
המשך הסרט היה די בינוני (לא סובל את זה שהסרט מסתכם בסוכן מיוחד שנשלח לחסל את המטרה, הסוכן מחוסל, ובסרט נגמר - בסדרה של ג׳יסון בורן שילבו את זה יותר מדי)…
לא יודע למה לא אוהבים את הסרט הזה.
מט דיימון משחק מצוין ונראה מצוין והדמות של בורן די יציבה.
האלימות כרגיל מצוינת, אולי בגלל אלימות מתפוצצת וקטעי מעבר לעתים ארוכים מדי, הסרט סובל מחוסר יציבות במתח.
סה"כ קיבלתי מה שציפיתי, אולי עוד קצת אקשן ביותר סצנות, אבל כנראה נגמר להם התקציב על המרדף המטורף בסטריפ בוגאס. אני נחתתי בוגאס יום אחרי שצילמו את זה, העיר התאוששה משוק רציני ביותר
john reese
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "לא יודע למה לא אוהבים את הסרט..."
שום בדבר בעלילה לא הגיוני. הם נכנעו לטרנד המטופש של סרטי אקשן להכניס את "הבעיות הבוערות" היום וכלים מודרניים, כלומר סייבר ורשתות חברתיות, מה שהיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה נכון אבל זה ברור שאין להם שום מושג מה הם עושים ומה שיצא זה מרק של שטויות לא הגיוניות בעליל, אפילו לאנשים שלא מבינים בטכנולוגיה (כמו כל מי שעבד על הסרט הזה).
חוץ מזה יש קו עלילה ארוך מיותר לחלוטין שתקעו בתוך הסרט הזה שסתם מבזבז זמן, זה עם הכאילו-גוגל-פייסבוק-אבל-לא-באמת.
סרט איום ונורא. בושה לסדרת הסרטים הזו. מבחינתי יש שלושה סרטי בורן.
אולי הציפיות שלי פחות גבוהות משל שניכם.
מה שכן יצרו בסרט זאת צומת חדשה לסרטי המשך, אולי הוא יחזור לשירות ?
כי מה עוד נשאר לו לגלות על עצמו ומשפחתו ?
לא קראתי אף ספר בסדרה רק ראיתי סרטים, ואכן אחרי הספר השלישי, הזיכיון נמכר לאריק ואן לוסטברד, שידוע ביכולת כתיבת ספרים ארוכים, מלאי תאורים גרפיים ועלילות סבוכות, ויכולת לכתוב עד אין קץ.
הוא כתב 9 ספרים עד היום, ככה שאולי רוצים למקסם רווחים מהפרנצייז הזה שנקרא גייסון בורן.
בכל מקרה, אני ממש אוהב את רב הסרטים של מט דיימון
john reese
אני לא יודע האם בארץ עולות כל הסדרות החדשות אבל בארה"ב זה מרגיש שכל 1-2 ימים עולה סדרה חדשה אקסלוסיבית לנטפליקס.
CONTAINMENT היא אחת מהן. מגפה פורצת ברובע באטלנטה, הרובע נסגר בהסגר הרמטי, והאקשן מתחיל. הדור הבא של סרטי זומבים. הדבקה היא מוות ביסורים.סודות ושקרים כראוי לממשלת ארה"ב
ואם כבר אז גם BLACK MIRROR
אין מה להגיד חוץ מלצפות בכל הפרקים, לפחות פעם אחת
john reese
הרצתי חיפוש פה באתר וראיתי שעדיין לא נסקר על ידי אף אחד, אלא אם פספסתי.
לדעתי מהמעולות שבסדרות הSCIFI, מה עוד שכל פרק בפני עצמו, לעתים באורך של סרט מלא.
כדאי לראות לפי הסדר בכל זאת, יש המון מוטיבים חוזרים או נצברים.
אני אהיה ממש מאוכזב אם אף אחד פה לא יתחבר לזה כמוני.