לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 22-10-2016, 08:16
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,304
מסעדת "ענבה" במודיעין

...אז שוב נקלטו בחיישניה הרגישים של הבת שלי קולות פתיחה של מסעדה חדשה....
המיקום טוב- על ראש גבעה מעל פרק "ענבה" במודיעין. הנוף יפה מאד, אלא אם אתה יושב במסעדה. משם לא רואים כלום. החנייה - לא לקלאוסטרופובים או לכאלה שלא אוהבים שריטות חדשות על הרכב...

המסעדה מתהדרת בכינוי "מסעדת בשרים". נו שויין - מצאתי בתפריט המוגבל למדי מספר מנות בשריות, אנמם, אבל לעשות מזה ,מסעדת בשרים" - נו באמת!

https://2016-uploaded.fresh.co.il/2...22/87951671.pdf

למי שמעוניין - התפריט.

הייתי צריך לחשוד כשנכנסנו - רק שולחן אחד תפוס, בעוד המסעדה השכנה חצי מלאה (3 אחרי הצהריים).
הבת הזמינה כרובית. זה כמו מרק בצל אצלי. אם יש בתפריט - אני מזמין. רפלקס.

זה מה שקבלה - לאחר מסע הלוך ושוב של המלצר שלא היה לו מושג מה משמעות המילה "טבעוני" ליד מנה זו בתפריט.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

זו היתה חצי כרובית שאי אפשר להגיד עליה שהיא עייפה. היא מתה באופן טבעי מתשישות סופנית וזקנה מופלגת, שלא לדבר על ההתעללות שעברה משך שעות רבות מדי בתנור. המלצר שהבחין באי הנחת שהמנה הזאת גורמת, התנדב להחליפה. יש לי חשד שזו לא הפעם הראשונה שהיה צריך להתמודד עם סיטואציה מעין זו. הפעם הגיעה כרובית שלמה (כפיצוי??), חיוורת, צלויה קלות מאד מבחוץ ולא מספיק מבפנים. מטבל הטחינה היה טוב.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אישית - אני לא מת על ההגשה בנייר עיתון - אתם יודעים כמה שצבע הדפוס רעיל?

עבדכם הנאמן חיפש משהו לקרניבור המצוי. לרגע חשבתי על סטייק, אבל אני לא נוגע בחצי מנה של 300 גרם. לחילופין הזמנתי פפרדלה עם אנטרקוט, פטריות וקשיו. במבט ראשון - מנה נדיבה ומעוררת תיאבון:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הניחוח - בסדר. הטמפרטורה - פושרת! אתה מצפה שלפחות את הפסטה ואת הבשר יכינו טרי, אבל לפי הטמפרטורה זה לא היה כך. לפחות תחממו את זה כמו שצריך...
נתחיל מהטיבול - הרבה תבלינים בתוך רוטב דליל מאד. אמנם כשר, ואי אפשר לעבות את הרוטב עם קצת חמאה או שמנת, אבל על קורנפלור או על רביכה על בסיס שמן זית וקמח לבן לא שמעתם?!
היה שם טימין. אין לי שום דבר נגד טימין. רק מה - יותר מדי זה משתלט. חוץ מזה - צריך להוריד את עלעלי הצמח הזה מן הגבעול ולא לקצץ אותו! מצאתי את עצמי יורק כל הזמן את הגבעולים המעוצים של הטימין, ואת זרעוני הכוסברה שהיה ראוי לסנן מן הרוטב!! הבשר אמור היה להיות אנטרקוט. לא מתחייב על זה, וגם הטעם היה הרבה יותר מבושל מצלוי. פטריות היו בשפע, אך בצל מטוגן לא הורגש. אגוזי הקשיו היו משני סוגים: נאים ושרופים. מישהו צריך לתת לטבח (סליחה - ל"שף") שיעור בסיסי בבישול.

החשבון - למי שמתעניין בכגון דא:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אז זהו להפעם. ציון משוקלל - 6 מינוס. האם נחזור? אמר רבי יוחנן - מי שלא ראה מסעדה בהרצתה - לא ראה מסעדה בהרצתה. לא. במרחק 5 דקות משם יש פלאפליה עם תוצרת מאד אחידה, הרבה פחות פלצנית, ומספקת שבעתיים את בני המעיים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #3  
ישן 22-10-2016, 15:10
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,304
פעם חשבתי כך
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "אני עברתי חוויה דומה במסעדת דרעק (נוף) הכרמל"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
אני חושב שהתמרור אזהרה הכי טוב בעולם הוא מחסור באנשים שיושבים במסעדה.



פעם חשבתי כך, העניין הוא שהיו לי נפילות גם במקומות הומי אדם.
לקח לי שנים להבין את פשר הדבר, עד שנתקלתי במסמך עתיק המפרט את חמשת הדיברות האבודים.
לא אכנס כאן לכל הסיפור הארוך של הלוח השלישי, וכיצד נתגלתה הטיוטה של הלוח האבוד, אך אביא לכם את עיקרי התרגום מן המאמר המקורי (ממצרית עתיקה) של החלק המדבר על הדיבר השנים עשר:

י"ב. לא תהייה פרייר בעמך!


ועל אלה, מוסיף הסופר המצרי דברי פרשנות, כדי שהקורא המצרי יוכל להבין יותר טוב את הדברים המוזרים האלה:

י"ב. כאן מסביר המצרי באריכות את מושג הפרייר והפרייריות, הזרים כל כך לקורא המצרי המצוי. הוא מביא דוגמאות, וכן מצטט, כנראה ממסמך אחר שאבד במשך השנים, השלמה לדיבר זה, ובו הנחיות מעשיות לביטול מצב של פרייריות. בתרגום חפשי: "אם למרות הכל יצאת פרייר – למשל, נדפקת בחנות מסוימת, מה תעשה? אם תתלונן – אתה פרייר. אם תכעס – אתה פרייר כועס. אם תזהיר את כולם שלא להיכנס לאותה חנות – אתה פרייר עם תפוצה. על כן – הודע לכל מי שמוכן לשמוע, שזוהי החנות המומלצת ביותר! רק כך, יצאו עוד כמה פריירים מאותה החנות, וכידוע, פרייר אמיתי הוא פרייר בודד. אם יצא משם ולו רק עוד פרייר אחד – אזי מצב הפרייריות עובר ממך אליו, ואתה חפשי. פרייר מי שפרייר אחרון!!


בברכת ח"כ שמח (מיהו ח"כ שמח? ח"כ שעוד לא נתפס!),

DZZ
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 22-10-2016, 15:51
צלמית המשתמש של Narion
  Narion Narion אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 24.12.08
הודעות: 8,552
לא יודע עד כמה זה נכון
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי DZZ שמתחילה ב "פעם חשבתי כך"

אני נוטה להמליץ ולקטול מסעדות באותה תדירות.

אם אכלתי במקום X וזה היה זוועה, אז אני אדאג שגם האנשים שיקרים לי, ידעו על כך (אין לי סיבה שידפקו).

אם הם בכל זאת ינסו את מזלם, שיבושם להם.

כנ"ל במקום עם חוויה טובה, ואולי אפילו יותר, שכן יש לי רצון שאנשים ייחסו חשיבות להמלצות שלי.

בגדול, מומלץ כמעט תמיד להימנע מהגעה למסעדות שעברו פתיחה \ הרצה, מדובר בצוות אנשים מאוד חסר נסיון, והאוכל הוא בהתאם.

יש מסעדות ברחבי הארץ שמבחוץ נראות כמו מחנה פליטים (יונס באור יהודה למשל), אבל האוכל הוא ברמה הגבוהה ביותר, וגם השירות.

אלה מכרות זהב מבחינתי.

מעדיף את זה פי כמה וכמה מאיזה מסעדת שף פלצן בת"א עם מחירים בשמים ואכול ברמה נמוכה (רושפלד?).
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר