26-07-2005, 18:29
|
|
So much to do So little time
|
|
חבר מתאריך: 23.06.03
|
|
אליאור היקר
כמו שעדידוש אמרה דבר ראשון תרגע, אין לי מושג למה אתה נכנס ללחץ מהמהפגש זה בערך הדבר האחרון שאתה אמור להרגיש
מוזר לי שלא היית אף פעם בעזריאלי אבל זה כמו כל קניון אחר והכניסה לגג היא מהקומה ה3 של הקניון פשוט לעלות במדרגות הנעות או המעלית ולפתוח את הדלת ואתה בגג שהוא מעין טיילת של הקניון (זה לא כמו גג של בנין)
בדרך כלל אנחנו נפגשים קודם כל בקופות של הקולנוע שזה בקומה השנייה ליד המדרות הנעות והמעלית ומשם עולים לגג מי שמגיע מוקדם פוגש את כולם בקופות ומי שמגיע יותר מאוחר יפגוש אותנו בגג (פרטים מדויקים של מתי בדיוק, איפה זה יהיה מיקום סופי, איך להגיע וכל שאר המידע יפורסם שתסתיים ההצבעה ויקבע תאריך אז תשים לב וכך תהיה מעודכן) אפשר להביא כסף כדי שאם תרצה תוכל לקנות אוכל או כל דבר אחר בחנויות בקניון אבל לא חובה, רצוי גם להביא מצלמה כדי לצלם את האנשים וכך נוכל להעלות תמונות של החברים (כמובן אם הם יסכימו) ולצלם חוויות
בקשר ללהביא דברים אתה בעיקר צריך להביא את עצמך ומצב רוח טוב, אתה מוזמן להביא את חבר שלך וגם אתה יכול להביא חבר או כל אחד אחר שלא היה אף פעם בפרש אנחנו מקבלים את כולם בברכה, המפגש הוא חינם למקרה שאולי חשבת או חששת ובדרך כלל נפגשים בשעה 17:00 כמו שאמרתי ליד הקופות ועולים לגג הוא בדרך כלל נמשך לפחות עד השעה 20:00 ומי שגר רחוק מתחיל להתקפל לכיוון הבית המפגש מסתיים כשאנשים כבר מתקפלים הביתה
התאריך שיקבע יהיה לפי מספר הרבה של האנשים שבחרו בו (כרגע מוביל ה 18 לאוגוסט אם יהיה בעיה איתו בגלל ההיתנתקות התאריך שזכה במקום שני יבחר כמו בכל תחרות רגילה הודעה בקשר למפגש או שינוים יעודכנו פה כך ששווה לבוא ולעקוב בזמן הקרוב בחדר הזה (מה שבלב)
אני חושב שעניתי לך על כל השאלות ועוד ואם יש לך עוד שאלות תשאל חופשי
התשובות של אלכס ושלך האחרונות נמחקו כדי לשמור על הסדר באשכול וכמובן שהוא כתב את זה בצחוק כך שאין צורך להתיחס אליהם
שבוע טוב
ארז
|