27-07-2015, 01:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.07.05
|
|
היום ביס פלאנט היה מבצע - ארבעה סרטים בכרטיס אחד!
הויזה שלי... ראשון ראיתי את פיקסלים בתלת מימד. חביב ביותר ואחד מהסרטים של אדם סנדלר בהם הוא לא מתנהג כמו אידיוט או מדבר כמו אחד. בנוסף - קווין ג'יימס (מלך השכונה), מישל מוינהן ופיטר דינקלדג', שרובכם מכיר אותו ממשחקי הכס, אולם אני כבר שמתי לב לפוחח הצעיר עוד כשהופיע בשתי הגרסאות של "למות בלוויה" (באותו תפקיד בשתיהן). הסרט נתן לי מכת רטרו (גם אני הייתי מבלה שעות באולמות המשחק, אולם אני צעיר בעשור מאדם סנדלר, כך שאני פחות מכיר את פקמן וסנטיפיד ויותר את MK לסוגיו ואת STREET FIGHTER 2 והלאה). לאחר מכן ראיתי את עולם היורה. גם בתלת מימד. הרבה CGI, לא מעט אנשים נאכלו (אם כי חסכו לנו את המראה עצמו ברוב המקרים) והיה מתח/אקשן כמעט לכל אורך הסרט. יש סצינה בה מכינים את הרקע להמשך, שלפי פרסומים אחרונים - יצא ב 2018. הפסקה של שעה, לאוכל ולקפה חזק (בשעה 17:00 כשהתחיל הסרט השלישי כבר הייתי 22 שעות רצופות ער. למעשה - אני עדיין ער וכעת זה כבר 30 שעות). הבא בתור: "אסון מהלך". קומדיה רומנטית עם טויסט קטן: הגיבורה מגדפת מדי פעם כמו מלח שיכור. פרט לכך הכל די סטנדרטי. לבסוף - אנטמן ב IMAX. חוויה מהנה למדי (מה גם שהקפה נכנס כבר להשפעה מלאה). הרבה אפקטים, איזכור פה ושם לשאר יקום מארוול, הופעת האורח הבלתי נמנעת של סטאן לי(בר) ושתי סצינות לאחר כתוביות: הראשונה די סתמית, בה מראים קצת הסבר על פריט או שניים בעלילה הבאה וסצינה שנייה - ממש בסוף הכתוביות ובלתי מובנית בעליל, אולם שנועדה לגרום לנו לראות את "קפטן אמריקה: מלחמת אזרחים". מעניין לציין כי ג'ודי גריר גילמה פחות או יותר את אותו תפקיד בעולם היורה ובאנטמן - האמא של הילד המרכזי בסיפור (כדמות או כמניע), אולם שאינה מהווה דמות ראשית בעצמה, כי אם דמות שולית (קצת קשה לי להסביר - מי שיראה את שני הסרטים יבין אותי יותר טוב). בסה"כ היה זה יום נעים.