לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2015, 08:34
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אבל זה בכלל לא העניין....
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "מציע לך לראות את הראיון עם..."

אני לא מדבר על ההצגה על וליד דקה. כאן אני איתך ולמעשה הייתי הראשון כאן שהעלה את הנושא לפורום.
אני מדבר על השחקן נורמן עיסא. הוא סירב להופיע במסגרת תיאתרון חיפה, ומאז ניראה שכבר עזב את התיאתרון הזה מסיבות אחרות. הוא שותף להקמה ולניהול של תיאתרון ילדים ביפו. מה אשם אותו תיאתרון ילדים במה שנורמן עיסא עשה בתיאתרון אחר? זה נשגב מבינתי. למה הדבר דומה? לזה שבגלל שגנבת מעסק אחד שבבעלותך אסגור עסק שני שאתה שותף לו.
נורמן עיסא ראוי לגינוי ציבורי. היה ראוי שתיאתרון חייפה שמקבל מימון ציבורי יכריח את נורמן עיסא להופיע או יחליף אותו באופן דיסקרטי (כל הפרשה התפוצצה משום שתיאתרון חייפה מסיבותיו דיווח על העניין למועצה בבקעת הירדן) כפי שהוא עושה בכל פעם ששחקן מסוים לא רוצה או לא יכול להופיע מכל סיבה שהיא. יש טענה שתיאתרון חייפה בעצם ביקש להתנקם בעיסא על רקע עזיבתו לתיאתרון אחר.
מה שלא לעניין הוא שתעניש אחרים שלא קשורים לעניין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-06-2015, 17:50
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
התיאטרון לא עשה שום דבר רע
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "התיאתרון לא מסרב להופיע בבקעת הירדן"

רק המנהל שלו שבמסגרת נגיעתו בתחום מסרב להופיע בבקעת הירדן (בתפקיד אחר).
ולכן צריך לתקצב את התיאטרון כאילו מנהלו לא מפלה את מתיישבי בקעת כי התיאטרון "לא עשה כל רע" (אני מתאר לעצמי שאם יתבקש התיאטרון הוא דווקא יופיע בבקעת הירדן. לא? הוא עושה את ההפליה רק במסגרת תפקידו כשחקן לא כמנהל, כשחקן הוא יורק בפרצוף של המדינה וכמנהל הוא מבקש תקציב).

האמת - לא יודע. האם מנהל תיאטרון שמביע עמדה שמפלה בין בקעת הירדן לשאר המקומות זכאי לתקצוב התיאטרון שלו? כנראה שטכנית הוא כן זכאי לתקצוב.
אבל השכל הישר אומר מה שהשרה אומרת, ואם בסמכותה לשלול ממנו תקציב היא צריכה לעשות את זה.

נערך לאחרונה ע"י ck5760 בתאריך 10-06-2015 בשעה 17:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:30

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר