16-06-2015, 11:54
|
|
מנהל פורום מערכות הפעלה - הרובע המייקרוסופטי.
|
|
חבר מתאריך: 07.10.04
|
|
ל-2 התגובות שלך:
HTC במפרט אכן חלשים לעומת הסוני, לא הייתי רוכש היום מכשיר עם 1GB זיכרון לאנדרואיד כשהסטנדרט הוא 2 והמכשירים הhigh-end מגיעים עם כפול מזה, יותר מידי סיכוי שבעוד חצי שנה לא תוכל לעשות איתו יותר מידי, אז למרות האהבה שלי לחברה - קשה להמליץ.
רמקול חלש - לרוב זה אומר שלא תוכל לנהוג ולשים על ספיקר כדי לדבר, אבל בלי לבדוק את המכשיר בעצמך לא תדע, אם הבעיה הייתה בעוצמת צלצול אתר ביקורות (שלא קראתי) היו מציינים את זה כעוצמת צלצול ולא ספיקר.
1020 - כדאי לך לוודא ולא להסתכל על תמונות ולנחש
http://www.phonearena.com/phones/co.../7876,7471,7850
תסתכל על dimensions, ההפרש אומנם במילימטרים, אבל אם 925 מתאים לך ו-920 לא, אז 1020 גם לא (אותו גובה, יותר רחב, מילימטר פחות בעובי, ואני בספק אם מחשיבים את המצלמה האחורית בשבילו), מה-גם שבשביל מצלמה 41MP (זה למעשה 34 וכול השאר כדי לבצע oversampling לצורך שיפור תמונה) עם שטח זיכרון של 32GB ללא אפשרות הרחבה... בוא נגיד שתמצא את עצמך מוחק תמונות פעם בחודשיים ושומר אותם על הענן בלבד.
לטובת המכשיר - ה2GB, הבטריה הגדולה יותר והמסך המשופר בהחלט שווים את השדרוג, לא שמתי לב לזה אף-פעם (בתוספת לכך שלא מעט אומרים שהוא עדיין עם המצלמה הטובה בשוק)
יש לי חבר עם הסוני שאוהב את המכשיר, עבר אליו מהנוט 3, הוא משתמש די כבד אז אם לא היו שומעים בו טוב הוא היה מחליף, הטענה היחידה שלו הייתה לגבי המקלדת שלא... עובדת טוב (לא טכנולוגי, ככה הוא תיאר אותו)
כן, לפי המפרט (לא בדקתי, אז אני מדבר על מפרט נטו) הHTC יהיה איטי יותר.