30-05-2015, 12:10
|
|
|
חבר מתאריך: 09.05.15
|
|
אשכול סיפורי השתכרות
(בעקבות זה)
בכל 32 שנותיי יצא לי להשתכר רק פעם אחת, ואמנם הסיפור הוא לא כזה פיקנטי, אבל בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה והיחידה שלי, זה בכל זאת חקוק:
בקיץ האחרון (2014), עת הייתי בדירה שכורה בבאר שבע (כן... זוכרים?), באחד מלילות שישי, לבדי, כמהתי למשהו אלכוהולי, אז ירדתי אל אחת מהפיצוציות שפתוחות בשבת וקניתי בקבוק
קטן של וודקה "פרפקט". זו הייתה וודקה גרועה למדי (תזכירו לי שוב לא לנגוע יותר בה או ב"אלסקה"), אבל בכל זאת שתיתי ממנה, ואפילו שפכתי קצת ממנה על הגלידה שלי... וסיימתי את כל הבקבוק.
הרגשת ההתמסטלות והבחילה לא איחרו להגיע... הקאתי על הרצפה... זה לא היה מחזה יפה במיוחד... ורק למחרת ניקיתי את זה... נהדר.
בשבת ב-6 בבוקר החמאס החליט לשלוח לנו ברכת בוקר טוב והייתה אזעקה.. אפילו לא היה לי כוח לצאת אל חדר המדרגות אז הסתתרתי תחת השולחן :O חזרתי לישון לעוד איזו 3 שעות וקמתי
עם הרגשה מגעילה בגלל מה שהכנסתי לתוכי בליל אמש... ורק לאחר ששתיתי לימונדה (קנויה) עם ארוחת הבוקר, הבחילה עברה והרגשתי השתפרה.
זהו, לא משהו מיוחד, לא נחמד במיוחד, לא כרוך בפאדיחות מול אנשים או בכל מיני מעשים שאת לא זוכרת שעשית... אבל זה הסיפור הקטן שלי.
|