25-02-2015, 03:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,304
|
|
אפשר, אבל...
אפשר במיקרוגל ואפשר גם סתם לתת להם להפשיר "על השיש". מה שתקבל זה כדורים מתפוררים שכל התעסקות בהם תגרום לעיוותם ולפירורם. גם בתהליכים חרושתיים, העיסה הולכת ישר לשמן ומתמצקת שם. אם תנסה לשנות את המרקם והתאחיזה של העיסה (למשל ע"י תוספת קמח) - תקבל יציקה צפופה וכבדה הרבה יותר ולא הכדור האוורירי החביב עלינו. לא שאין לעניין הזה פתרונות, אלא שהם או מסבכים את הייצור או שמרחיקים אותנו מן המתכון המקורי.
באשר להעברת מסר לפותח האשכול - ראשית, זה תפקידו של הפורום. זו במה פומבית. שנית - קטונתי...
|