03-02-2016, 07:22
|
|
|
חבר מתאריך: 19.01.16
|
|
ציטוט:
אני חד משמעית מזלזל במה שכתבת
|
הגישה שלך כבר מראה לי על רמת דיון מאוד נמוכה שעומדת להתפתח ולא כל כך מאתגרת ומלמדת, שים לב- אינני זילזלתי בדברייך מעולם- רק הבעתי את חוסר ההתפלאות שלי מכך שאתה מחזיק בהם- שים לב לההבדל בבקשה. ושוב, אינני חש זלזול ממך, אני מבין את האיום שדבריי יוצרים אצלך. אני גם לא רוצה להסיט את הנושא מכוונתה ומטרתה של פותחת השרשור, אענה בשטחיות, ואם תרצה שארחיב וללמוד תפתח שרשור חדש ואענה לך שם.
ציטוט:
אדם שמתיימר לעזור למישהי אבל אומר לה תוך כדי שמהות חייה היא האהבה
|
א. אני לא מתיימר לעזור לאף אחד, רק היא יכולה לעזור לעצמה, אני יכול לשפוך אור על מידע שיתן לה את הכלים הנכונים
ב. אינני רואה סתירה בין שני הדברים
חקירה של שנים בתחום, ניסויים באינטרקציות חברתיות, קריאה של ספרים- ממליץ לך להתחיל עם הספר "דרך גבר" של דויד דיידה, להתחלה. אתה לא נראה הטיפוס שקורא ספרים, אבל אל דאגה, זה ספר יחסית קל לקריאה.
ציטוט:
אבל מה אם היא במקרה לסבית
|
לסביות בדרך כלל מחזיקים באנרגיה זכרית גבוהה ודומיננטית יותר מאנרגיה נקבית, אך לא מחייב.
אגב כולנו מחזיקים גם באנרגיה נקבית וגם באנרגיה זכרית, השאלה היא, איזה יותר דומיננטית, לרוב לגברים תיהיה אנרגיה זכרית גבוהה יותר, ולנשים אנרגיה נקבית יותר, אך זה לא מחייב על הכלל.
לא-מיניים למשל, יש אנרגיה זכרית ונקבית מאוזנת, זאת אומרת באותה רמה. בגלל החוסר בקוטביות יש גם העדר מיניות או מיניות נמוכה מאוד.
ציטוט:
שמח לשמוע שפתרת מה היא מהות החיים עבור נשים. אנשים פחותים ממך כבר תוהים על מהות חייהם כבר אלפי שנים. מזל שהגעת
|
מאיפה המרמור הזה בא?
באמת, אני אשמח לשמוע מה הוביל אותך לפתח כזאת עמדה תוקפת, רמת ציניות כזאת מעידה על תסכול ומרמור מאוד גבוהים עקב ניסיון חיים לא מוצלח.
ציטוט:
מה??? זוגיות היא דבר חשוב בחיים {למי שרוצה כזו, זה לא כולם
|
למי שמחזיק ברוב של אנרגיה נקבית, כן. זוגיות היא המרכז, היא הבטחון וההנעה של האנרגיה.
גם האישה שיש לה מיליונים בבנק וקריירה ענפה, תרגיש ריקה ומתוסכלת ללא זוגיות.
שים לב, שאישה שיש לה משהו לא פתור בזוגיות זה יכול להשפיע על הבטחון שלה בכל תחום בחיים, לא כך אצל הגבר, הגבר יוכל לתפקד מצויין בעבודה גם אם יש משהו שלא פתור בחיי הזוגיות שלו.
ציטוט:
מאיפה הנתון הזה? איך אתה מגדיר "הצלחה" עם נשים ו"הבנה" של נשים ודינמיקה חברתית?
|
עזוב אותי, איך אתה מגדיר הצלחה עם נשים?
אני יוכיח לך את הנתון הזה לפי ההגדרה *שלך*, ביותר מצורה אחת.
ציטוט:
וכמובן שאתה מצפה ש95 מהגברים לא יבינו את מה שאתה כותב - כי זה כל כך מתוחכם ועמוק
|
זאת בדיוק הבעיה. אתה עושה את הדברים כל כך עמוקים ומורכבים, שהם בעצם די פשוטים.
אפשר לדמות את זה למצב של מטריקס, אתה רואה כרגע את המציאות כמעורפלת, וברגע שתבלע את הגלולה האדומה- תראה את המציאות האמיתית והפשוטה ללא פילטרים ובעיניים פקוחות. הייתי במקום שלך עד לפני כמה שנים.
ציטוט:
האפשרות שזה די טפשי ולא עקבי עם המציאות כנראה לא עולה כאופציה
|
אם תרצה שאמשיך לענות לך, תצטרך להמנע להשתמש בביטויים כאלה, אני דורש רמת דיון גבוהה ומאתגרת.
בכל מקרה, בוא נשאיר את הדיון בנושא המקורי ולא נקלקל את השרשור לפותח השאלה.
אם אתה מעוניין לדעת עוד, כמו שהצעת לפני כן, פתח שרשור, ואענה לך בהרחבה על הכל.
המשך שבוע נהדר שיהיה לכולם !
נערך לאחרונה ע"י happytom בתאריך 03-02-2016 בשעה 07:30.
|