24-01-2015, 21:46
|
|
|
חבר מתאריך: 22.01.15
|
|
תודה רבה לשניכם! העלתם כמה נקודות מחשבה מאוד מעניינות.
העלתם פה כמה ספקולציות שדעתי האישית מאוד קרובה לדעתכם. אבל במקרה הספציפי הזה, אני פשוט יודע שזה לא מתאים לאופי שלה ולא לאופי שלי הדברים שקישרתם פה.
ראשית לא ביקשתי ממנה להראות לי את הפלאפון והפייסבוק, זה משהו שהיא החליטה לעשות על דעת עצמה. בחיים לא הייתי מסוגל לחיות אם תחושה שאני מכריח בן אדם לבוא נקי מולי בלי שהוא יירצה בכך.
שנית, אני חושב שאין דבר כזה שבגידה היא בלתי נמנעת. ברור שהיא נמנעת, לא כל קשר חייב לעבור משבר של בגידה, לא כל אדם חווה את ההרגשה הזו. ברור שהסטטיסטיקה מאוד עגומה בנושא, אבל היא לא קרובה למאה אחוז, גם לא לחמישים. מה שכן, אם יש בגידה, אז אין הרבה ברירה. לי כואב שאני מתייסר עם מחשבות כאילו קרו דברים מעולם, שלא קרה כלום. כי ברור כשזה כבר קרה, אין הרבה ברירות, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלתת אמון בבן זוג שלא יעשה את זה.
נכון, אני מודע לעניין שיש לי לחץ יתר, וזו בדיוק התחושה, שאני בידיים שלי מפרק משהו שהוא מרכיב עיקרי באושר בחיים שלי. וגורם לזה להיראות כמו משהו שאני רוצה להתחמק ממנו.
עברתי סופש נהדר, שבהתחלה נראה כמו סיום של הכל. היא פשוט לא מוכנה לוותר, לא משנה מה, לא כשזה ככה. לא מתוך אהבה. למרות שטענתי שאולי עדיפה לנו הפסקה או משהו בסגנון.
יש לי המון עבודה על עצמי, וזה משהו שאני עושה ולא מחביא את העובדות. אבל כמובן שגם דברים בצד שלה חייבים להשתנות. הצבת גבולות יותר ברורים אין . מצידה, כל השאר לא מעניין אותה, לכן היא הרשתה לעצמה לא להגיב בסירוב נחרץ לפלירטוטים, כי הם פשוט לא עניינו אותה אז לא היה להם חשיבות והיא אפילו לא הבינה מה לא בסדר שהיא מספרת לי את זה ואני מגיב ככה. עכשיו היא מבינה הרבה יותר טוב.
אני אופטימי, מאוד מקווה שדברים רק ייצמחו מפה. תודה רבה לכם על הפידבקים, שבוע טוב !
|