עד כאן החלק הראשון של הסיפור. החלק השני הוא שהאמא הזו זכתה לים של ביקורת מצד מי שחושבים שזה לא תקין לפרסם ככה תמונות של הבת שלך, כשבחלק מהן היא מופיעה בבגדים נשיים ופוזות נשיות...
דעתי האישית: אני מצדדת בדעתם של המבקרים: לו הייתה לי בת, אין שום סיכוי בעולם שהייתי מפרסמת ככה תמונות שלה בציבור, והופכת אותה לאובייקט של רירור מצד כל מיני פדופילים...
ומה דעתכם?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "פוצצת לי בועה. תמיד משום מה..."
פעם ראשונה שאני נתקל בירדנה הזאתי. נראה לי אני לא צופה מספיק בגיא פינס בשביל להיות מעודכן בטראש הכי עכשווי.
מעניין למה השביתו את התגובות לקליפ. כאילו, מה כבר אנשים כתבו לה?
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "פעם ראשונה שאני נתקל בירדנה..."
אני אתעלם מהשורה הראשונה כי אפשר להסיק ממנה שאתה צופה בגיא פינס וזה בשביליקצת כמו לגלות שסופרמן הוא טבעוני.
ראיינו אותה פעם בתוכנית טראש הזאת בקומדי סטנרל (עם ברלד והבחור המצחיק) והיא אמרה שהקליפים שהיא עושה הם ברמה הוליוודית ושהאנשים בישראל הם פשוט צרי עין מדי בשביל להעריך את זה.