26-11-2014, 12:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
בעיקרון, זה לא תמיד אבוד...
לפני שנה חזרתי מהעבודה עם טוסטוס, ושכחתי שאין לי טסט (פיגור של 3 חודשים בערך).
ניידת רגילה עצרה אותי (לא תנועה), והשוטרים אמרו לי שבעיקרון אני לא יכול להמשיך לנסוע בכלל, ושצריכים לגרור לי את הטוסטוס, ושאני צריך להגיע לתחנת משטרה.
הוא התחיל לטפל בכל הפרצדורה, ואז הוא קיבל קריאה בקשר על איזה אירוע, וכנראה שע"פ הנוהל שלהם הם היו צריכים להמתין שתגיע ניידת תנועה.
אז הוא שיחרר אותי בלי קנס, והזהיר אותי ש"דמי בראשי" ושבפעם הבאה הוא לא יהיה כזה נחמד.
כמובן שהודיתי לו, וטסתי משם ולמחרת טיפלתי בטסט.
מקרה נוסף שקרה לי עם הטוסטוס:
נכנסתי במהירות של איזה 70 קמ"ש לכביש של נהריה (ליד עברון), ואז שמתי לב שהיה עומס תנועה עם ניידת משטרה שהכווינה את התנועה, ואני כמו מפגר עשיתי עיקוף עם הטוסטוס במהירות של איזה 50 קמ"ש (מעבר בין נתיבים בלי לאותת ועוד ליד המשטרה).
ואז אחרי 20 שניות של נסיעה אני קולט שהניידת לידי, והם אמרו לי לעצור בצד.
חוץ מזה שהלב נפל לי לתחתונים, זה היה מפחיד לעצור בכביש כזה בצד, כי הכל חצץ.
קיצר, מסתבר שהם היו מתנדבים, ושהם התרשמו ממני לטובה, הם ניסו לבדוק במסוף אם יש עבר ללוחית זיהוי שלי, ובקשר אמרו להם שיש תקלה במערכת - אז הם שיחררו אותי עם אזהרה בלבד.
ולקינוח:
יום שבת בבוקר (לפני איזה שנתיים), אני מקפיץ את חברה שלי לבית שלה עם הרכב, ואז אני מקבל טלפון, הדיבורית הייתה דפוקה, אז עניתי עם היד בצורה רגילה, ובום - אחרי 3 שניות אני מקבל את צופר המשטרתי המפחיד הזה, ועוצר בצד.
השוטרים שואלים אותי :"כן, מה יש לך לומר להגנתך?"
ואני אומר:"כלום, באמת עניתי לטלפון, אני מתנצל, לא יקרה שוב, ואני מוכן לקבל את הקנס...".
הם היו בשוק מהתשובה, ואמרו לי שיש לי מזל היום, ושיחררו אותי בלי כלום.