19-10-2014, 16:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
מעניין אותי לשאול אותך את השאלה הבאה. ראית בכלל מהיר ועצבני 1 עד 6?
גדות לא הוכיחה יכולת משחק כל שהיא חוץ מלבוש צמוד וישיבה על מספר גברים וזה לא נחשב ממש משחק וכאשר נתנו לה כבר לשחק בסרט ה 6 זה היה לא משהו בכלל...
לגבי תיקון המידות הגוף שלה, אני בספק כמה פוטושופ אפשר לעשות לדמות שלה במשך סרט שלם בגלל מידות הגוף שלה ומידות הדמות שלה. צילומים לקטלוג אופנה אפשר לעשות פוטושופ כפי שאתה טוען עד גבול כל שהוא, אבל לא למידות הגוף של הדמות שהיא אמורה לשחק.
חוץ מגדות גם הבחירה של באטמן ולקס לות'ור לא משהו.
אם כבר סרטים של ליגת הצדק שאני מחכה להם:
פלאש - הסרט של היום יכול להיות הצלחה טובה מאוד כסרט עצמאי בפני עצמו או המשך לסדרה במידה והשחקנית של הסדרה תוחלף. אני זוכר את הסדרה המקורית של הפלאש ברשות השידור בסוף שנות ה 80 ותחילת ה 90.
אקוומן - יכול להיות אפקטים נהדרים ואפילו מדהימים, עלילה נהדרת ועם השחקנים הנכונים זה יהיה אחלה סרט. יש עוד מספר דמויות שעדיף להחזיר לחיים של ליגת הצדק לפני באטמן וסופרמן, אחרי כל כך הרבה גרסאות שלהם בשנים האחרונות.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 19-10-2014 בשעה 16:48.
|