20-10-2014, 15:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי American Eagle שמתחילה ב "לחיות בלי נשים+ מה אתם הייתם עושים? (ציון יום הזיכרון לאהבה ולאהבה הנכזבת)"
אתה נורא משדר שמה שמעניין אותך זה להשכיב מישהי, ומאוד משמעותי לך המראה החיצוני.
אלה שני דברים שהייתי עובד עליהם לפני שאני מחפש קשר רציני, כי בנות קולטות בנים שאלה הדברים שבראש שלהם די מהר.
כתבת:
"בשנה שעברה, כמה שלא להאמין, אני אשכרה הייתי עם אישה!! לא מושכת, דירוג נמוך כמו שאומרים, אבל ישנתי עם מישהי והתעוררתי איתה ליום הזיכרון הזה"
העיקר שישנת איתה, הא? אפילו שיש לה רק "דירוג נמוך". איך אתה מצפה שבת תתייחס אליך ברצינות ככה?
"ואני עוד צריך להחזיר לעצמי את הבטחון שאני יכול להשכיב אחרת ולהנות איתה, וזה לא מגיע ואולי גם לא יגיע."
זה מה שאתה מחפש? להחזיר לך בטחון שאתה יכול "להשכיב מישהי"? בחורה נורמלית לא תעבור על זה בשקט. במקומך, אני הייתי מנסה להחזיר את הבטחון ביכולת שלך לתקשר עם בנות, ולחלוק איתן את החיים.
וזה לדעתי מקור הבעיה:
"אם לא בשביל נשים בשביל מה אני אחיה? כנראה בשביל משחקי מחשב"
"נשים" (ביטוי מזעזע אם תשאל אותי, כאילו כולן אותו דבר וחושבות ומתנהגות באותה צורה) הן לא משהו שאתה חי בשבילו, אלא חי איתו. אתה צריך למצוא לעצמך חיים ראויים, לעשות משהו טוב עם הזמן שלך, ואז לחפש מישהי לחלוק איתה את החיים האלה. אם אתה בא בגישה שבחורה צריכה להיות בידור בשבילך, חפץ שמחזק לך את האגו בעצם זה שהוא שלך ומשהו שאפשר לעשות איתו דברים מיניים, אל תתפלא שאתה לא מוצא אף אחת.
וכמובן שהדבר נוגע גם לבנות גיקיות. אני גיק, יצאתי עם גיקיות, הייתי באייקון. הבנות שם לא פחות טובות מאשר בשום מקום אחר. דווקא בנושאים של כבוד עצמי, הן דורשות יותר כבוד מהרגיל.
הזלזול שלך ב"אנשים נכים" הוא חלק מזה. אתה מניח שמי שלא נראה טוב אין לו סיכוי עם בנות. תתפלא. אני במקומך הייתי מפנה מקום מהחשיבות של יופי, ונותן חשיבות למשיכה. אתה יכול להימשך למישהי גם אם היא לא נראית לך סופר יפה במבט ראשון. עם יופי לא בונים מערכת יחסים ארוכה ורצינית. ההתלהבות מיופי נמוגה עם הזמן, גם אם הבת זוג שלך היא בר רפאלי. מה שמחזיק מעמד זה משיכה, ואתה יודע מה מביא משיכה? היכרות, עבודה על זוגיות ואינטימיות. דבר שכל "איש נכה" ומכוער יכול לעשות.
בקיצור, הייתי מציע לך לשנות גישה. תתעניין באנשים, תמצא לך חיים, ואתה תראה שתוכל ככה למצוא גם מישהי טובה לחלוק איתה את מה שיש לך.
אבל אם לענות על השאלה הכללית שלך: לדעתי, ייתכן מצב שאדם יחיה לבד. התרבות שלנו מאדירה זוגיות מהרבה סיבות - אבולציונית (כדי לעודד רבייה), דתית ועוד, אבל בסוף זה האדם מול עצמו. יש אנשים שפחות מתאימים לזוגיות, יש אנשים שמסתדרים מעולה לבד, וזה בסדר.
אני חושב שאדם לא צריך להרוג את עצמו כדי למצוא זוגיות, ולחיות סגנון חיים שלא מתאים לו, רק כי החברה החליטה שככה הכי טוב לו. אדם צריך לבצע החלטות עם עצמו, ולחיות את חייו בצורה אמיתית וטובה, כפי שהוא רואה אותם.
נערך לאחרונה ע"י yishain11 בתאריך 20-10-2014 בשעה 15:59.
|