22-06-2014, 09:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
לפחות תדייק בעובדות...
יהודים רצו להגר לארה"ב בתקופת מלחה"ע ה2 מכיוון שארה"ב היה יעד נחשק, ארץ האפשרויות הבלתי נגמרות.
מדובר באנשים שסבלו במשך כל ימי חייהם מרדיפות, עוני, וחיים נוראיים (התייחסות ספציפית ליהדות מזרח אירופה).
אז אני חושב שזכותם המלאה היה לפנטז על ארה"ב.
(בדיוק כמו עוד מאות מליוני מהגרים אחרים בעולם).
בעניין ארה"ב של היום - אני דיי משוכנע שאם נניח מחר בבוקר ארה"ב תציע אזרחות בחינם לכל מי שיהיה מוכן להגר מישראל לארה"ב לצמיתות, מספר מאות אלפים יקפצו על המציאה במהירות, ולמען האמת?
הלוואי, ככה נוכל להיפטר מכל הריקבון בישראל ולהשאר עם הציונים האמיתים.
-מרבית ההישראלים שעובדים היום בארה"ב עושים את זה למטרת פרנסה והבטחת עתיד טוב לילדהם, לא בגלל שהם פטריוטים אמריקאים, רבים מאותם ישראלים אח"כ חוזרים לישראל ובונים בתים, ומשתקעים בחזרה.
בעניין ישראל ופלסטין:
ההבדל הקטן ביננו זה שאנחנו עם מוסרי ורודף שלום, והם עם בעל יצר נקמה, טרור, ושנאה.
הם לא מוכנים להתפשר על הגבולות, הם רוצים את כל ישראל (ממטולה ועד אילת), להזכיר לך אילו מפות מראים בביה"ס בשטחים ובמשרדי החמאס?
מדינה פלסטינית לעולם לא תקום לצד ישראל, מהסיבה הפשוטה - יש רוב ימני בארץ ישראל, ואני מודה לאלוהים על כך (למרות שאני לא דתי או משהו שאפילו מתקרב לזה).
ערבי ישראל לעולם לא יהיו רוב, המקסימום שהם יוכלו לעשות זה להצביע למפלגות ערביות עם ח"כ אנטישמיות כמו חנין זועבי, מעבר לרעש וצלצולים הם לא יוכלו לעשות שום דבר.
בנוגע לעתיד:
הסטטיסטיקה מראה שבכל מספר שנים ישראל משתתפת במלחמה, ובכל מספר עשורים מתרכשת מלחמה גדולה.
בכל מלחמה גבולות המדינה השתנו, ואירועים חשובי ערך קרו.
סביר מאוד להניח שבקרוב נמצא את עצמנו במלחמה גדולה נוספת, אני מקווה שבתומה נוכל לנקות את ארץ ישראל מכל הערבים, והפלסטינאים בשטחים (עבודה שהיו צריכים לעשות עוד ב48...)
ואני לא מתכוון להשמדה, אלה לגירוש.
אני מאמין בארץ ישראל השלמה, וככה ישראל צריכה להיראות.
(בטח שלא במצב הנוכחי שלה, שאתה יכול ב6 שעות לחצות את כל המדינה עם הרכב).