06-06-2014, 08:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
בטוח שהרבה יותר ממך...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Private
זה כיף.
ועכשיו אחרי שביררנו את העניין הפעוט הזה, אני רוצה שתענה לשאלה שלי - כמה פעמים אשכרה יצא לך להתחיל עם בחורה?
ואני מדבר אקטיבית. לא "אחותי הכירה לי מישהי" ... לא, זה לא נחשב.
הייתי מציע לך לא לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. אח"כ אתה סתם יוצא דביל בעיני אלה שעשו את זה ומה שיותר חמור, זה שאתה עוד עלול לפגוע באחרים שעלולים להקשיב לך.
|
ולא, אני לא צריך שאחותי תכיר לי,
בשביל זה יש דבר שנקרא "חברים" - ו...ווואלה, חברים שלי הכירו לי הרבה בחורות עד היום.
אתה שוכח, שכשבחורה הולכת לפאב \ מועדון היא לרוב גם בעניין, וזה שהיא לא סורקת עם מבטים את כל החלל, זה לא אומר שהיא לא רוצה שיתחילו איתה, אבל (לפחות מנסיון אישי, לא יודע איך זה עם אנשים אחרים) כשבחורה מתענינת במישהו, היא תסתכל עליו, או תחייך לעברו, או תעשה משהו בסגנון.
זה תופס כמעט לכל מקום אחר בחיים.
אני יכול לתת לך דוגמא ממש פשוטה:
לפני שבוע צללתי בריף הדולפינים, אחרי השלב של הציוד והחליפת צלילה, היה לנו סתם זמן מת לשבת שם ולא לעשות כלום, והייתה שם איזה בחורה ממש חמודה שעבדה בדלפק, וראיתי שהיא מסתכלת עליי, אז הלכתי לפי חוק ההצלבות - בפעם הראשונה לא התייחסתי (קורה לפעמים לאנשים שהם מסתכלים על מישהו בטעות), ובפעם השניה והשלישית, בהפרשי זמן שונים, הבנתי שאוליי יש מצב למשהו.
אז ניגשתי אליה והתחלנו לדבר על צלילה, בדקה הראשונה היא סיננה אותי, כי היו לה לקוחות על הדלפק, אבל היא עשתה לי סימן של להמתין שניה, ואז היא באה אליי.
מתוך כל הסיפור הזה נוצר דייט באילת, ועד היום אני בקשר עם הבחורה.