06-02-2014, 20:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.01.09
|
|
עזוב אותך מלחלק ציונים לטיעונים שלי.
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "בחייך בני, מה אתה, איזה פמפלט ממוצע מינוס של ארגון שמאל קיקיוני?"
זה לא מציל אותך מהעובדה שלא הצלחת לענות לעניין לאף אחד מהם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
המממ אבל זה אתה שהתחלת עם העיניין של החרדים...
|
נכון, ואני גם ניסיתי לסיים אותו.
כמו שתראה בהמשך, לא הצלחתי.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
לא, זה לא בסדר - אבל זה זניח מבחינת ההיענות לחרם ומבחינת ההיקף שלו.
|
פחחחחחחח... יש לי הצעה בשבילך. כנס ליד2 חפש דירה להשכרה בצפת, טבריה או אפילו ת"א. תחייג, וכשעונים לך תעשה מבטא ערבי, ותציג את עצמך בתור אחמד. אחרי שתעשה עשר שיחות כאלה, תחזור אלי וספר לי איך החרם על ערבים במדינת ישראל הוא זניח. פשוט בגלל שהוא לא מוצהר בריש גלי כמו החרמים האירופאיים, אז פחות שומעים עליו, אבל יש המון "יוזמות עצמאיות" ומקומיות כאלה שמשפיעות חזק מאוד.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
שמאלן שאומר לאחרים שיש להם זיכרון סלקטיבי?
ממש "ויקום המלפפון ויכה את הגנן"...
על כל פנים - שוב פעם, והפעם לאט יותר: החרם של החרדים לא משפיע על אף אחד,
|
אבל הרגע הבאתי לך דוגמאות איך הוא כן...
מסתבר שיש לך גם קריאה סלקטיבית.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
ובחייך, אל תחזור על השטות הזו עם הכשרות - רק חרדים מקפידים על לאכול אוכל כשר? מה עם דתיים לאומיים, שהם אחוז הרבה יותר נכבד מהאוכלוסיה בארץ מהחרדים? ומה עם חילונים שנוהגים לאכול רק אוכל כשר? אם כבר - אתה פה הוא היוצא דופן (וגם אני, כי אני גם אוכל לא כשר). אם אתה רוצה לאכול או לקנות אוכל לא כשר - ישנם מספיק מקומות לעשות זאת, אז יתכבד כבודו וילך לקנות שם, אף אחד לא מכריח אותך לשלם על כשרות...
|
אין לי שום בעיה אם אנשים שאוכלים אוכל כשר. לרובם המוחלט ממש לא יפריע אם ליד הקורנפלקס שהם קונים, ויש עליו חותמת כשרות, יעמוד קורנפלקס אחר שאין עליו חותמת כשרות. רובם המוחלט לא יחרימו את הסופר אם דבר כזה יקרה. החרדים כן. הם אפילו לא היו צריכים לעשות חרם הלכה למעשה. יכולות הארגון שלהם בתחום הזה כה ידועות לשמצה, שאף רשת לא מעיזה להסתכן.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
ה"נזק" שעושים הקמפיינים הימניים - אם כבר יש נזק כזה - הוא בגלל שיש ארגוני שמאל שרצים לדווח לפריץ מאירופה או ארה"ב על כל קמפיין ימני שלא נראה לשמאל ככנוע מספיק. כמובן שבשמאל גם יסלפו קצת את מטרות הקמפיין ואת המסרים שלו, כי עלילות דם צריך לתבל קצת כדי שהפריץ יבלע אותן...
|
אתה מיתמם. ישראלי היא לא צפון קוריאה, ואפילו מצפון קוריאה מידע דולף החוצה. אנחנו חיים בעידן של תקשורת גלובלית. תאמין לי שהעולם לא מסתמך על הדיווחים של ארגוני השמאל כדי לדעת מה קורה בישראל. יש לך מושג כמה כתבים זרים נמצאים בישראל דרך קבע?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
ובנוגע ל"ארגוני שמאל קיצוניים שבקיצוניים" - אני לא חושב שיש כזו הגדרה כבר כיום, מה שפעם היה קיצוני בשמאל נהפך מזמן להיות מאוד מיינסטרים. כיום תמצא לא מעט שמאלנים שמברכים על טבח מתנחלים ע"י פלסטינאים, ואפילו כאלה שמוחים על ניסיונות החקירה של כוחות הביטחון.
שפלות רוח ואוטו-אנטישמיות הן תכונות מאוד מבוקשות בשמאל, ולצערי יש לא מעט חבר'ה שיש להם הרבה מהתכונות הללו - והם גם ממש לא מתביישים להסתיר אותן.
|
הנה עוד אתגר בשבילך - כנס לynet ולך לכתבה על מוות של מתנחל, וספור את התגובות השמחות - זה השמאל הקיצוני. אחר כך כנס לכתבה על מוות של ערבי וספור את התגובות השמחות (אל תדלג על התגובה שלך, כן?). זה הימין הקיצוני. תחזור לספר לי איפה יש יותר קיצונים.