20-01-2014, 00:56
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.12
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dsho שמתחילה ב "דיווח לבנוני על חשיפת אמצעים ישראליים ליד עדייסה"
ושוב עולה התהייה שלי,
בהנחה וזה נכון והאמצעים ישראלים.
נכנסתם לשטח אוייב, בשושו, בלילה.
למה לכתוב על האמצעים בעברית? למה לציין שזה ישראלי? מה אכפת להשאיר את החפץ עם תבנית שרשום עליה Made in Antartica? מדינות יתחרפנו מזה!
וכן, זה לא כזה ציני, אנחנו לא משאירים חפצי ריגול עם דגל ישראל מתנוסס אליהם, אבל היו מקרים בעבר שטענו שח"א הפציץ, ישראל הכחישה ואז פורסמו שברי טילים עם כיתובים בעברית עליהם. טילים, ציוד ריגול והאזנה, למה בכלל לציין על מימייה דברים בעברית? לא היינו שם. לא קרה.
מילא הייתי טועה, התגובות להודעה הזו היו בסגנון "שום דבר\ שבר\ חפץ שנחשף לא היה באמת כתוב בעברית אלא, עריכות פוטושופ או מיחזור של תמונות מאירועים לא קשורים בכלל (כמו שמציגים "פצועים" מעזה למרות שמסתבר שהתמונות בכלל מסוריה".
אבל לא, דברים עם כיתוב בעברית נשארים בשטח. אולי לרוב הם מנפחים וממציאים דברים, תעמולה, ל.פ., וואטאוור, אבל כבר יצא לי לראות "דברים" "נשלחים" למדינות זרות שעליהם כיתוב בעברית.
עכשיו, מילא, המטרה הייתה ל.פ. שלנו. צה"ל היה מנסה בעצם להגיד:
הנה, הגענו אליכם, בשושו, באמצע הלילה, לא עליתם עלינו. תיזהרו.
אבל אז, לא רומזים, לא קורצים. מכחישים.
אז למה? מנסה להבין את המדיניות.
אם בזמנו, בעת הפצצת הכור בסוריה על ידיי ח"א הישראלי כביכול, היו מגלים מכלי דלק רקים של F15 שרשום עליהם Madgascar Air Force זה היה גאוני!