בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "בלייזר מפגרים, או שהם סתם מפגרים...?"
אני חושב שהאשכול הזה לא היה מה שהוא עכשיו בלי הפירוט היכן קראת את הכתבה...
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "בלייזר מפגרים, או שהם סתם מפגרים...?"
שובר שורות היא דוגמא מובהקת להייפ שנוצר ברשת (גם משחקי הכס, שזה סוג של שר הטבעות לעניים). סדרות טובות הרבה יותר כמו הסמויה, הסופרנוס והמגן רחוקות שנות אור משתי אלו שציינת.
אפשר גם לטעון שחוק וסדר (במיוחד מדור מיוחד) מרשימה הרבה יותר כיוון ששמרה על מתח ולא קפאה על השמרים במשך כל כך הרבה עונות. שובר שורות חיפשה שטיקים כל הזמן, עד שבאמת תם הזמן והיו צריכים להרוג את החולה הסופני שאיכשהו המשיך לחיות.
הומלנד. פאקינג הומלנד.
למרות פער עצום בעלילה שלא חשבתי עליו עד היום, אבל באמת סדרה מעולה.
The Walking Dead טובה מאוד, אבל העונה הרביעית מקרטעת קלות בינתיים.
את משחקי הכס נאלצתי לנטוש בעונה השלישית, פשוט מתיש ונטחן עד דק.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
הומלנד. פאקינג הומלנד.
למרות פער עצום בעלילה שלא חשבתי עליו עד היום, אבל באמת סדרה מעולה.
The Walking Dead טובה מאוד, אבל העונה הרביעית מקרטעת קלות בינתיים.
את משחקי הכס נאלצתי לנטוש בעונה השלישית, פשוט מתיש ונטחן עד דק.
הומלנד סדרה מעולה - אבל יש לה טעויות מביכות בתחום עולם הריגול, אז משעשע לצפות בה לפעמים.
למשל הקטע בעונה הקודמת שהצליחו להתחבר מרחוק לקוצב לב של הנשיא ולהרוג אותו (וברודי גילה את זה באמצעות הסיריאלי, חחח...).
גם כל הקטע עם זה שקארי חולת נפש (חצי מהסדרה רואים אותה בהתקפים).
והדבר הכי מעצבן - פאקינג דנה ברודי, וואו איזה ילדה מעצבנת, המפיקים היו עושים לכולם טובה ענקית אם באמת היו נותנים לה להתאבד בשקט...
גם כל הקטע עם זה שקארי חולת נפש (חצי מהסדרה רואים אותה בהתקפים).
קודם כל- תעשה טוב ושים בספוילרים, אני בטוח שיש אנשים שעוד בלאג.
אני לא רואה מה הבעיה עם מה שציינת-
זהירות - ספויילר!
היא לא "חולת נפש" זה משהו שהיא פיתחה כתוצאה מהעבודה שלה ותחושת אשמה על איבוד כל מיני סוכנים שהיא הפעילה ועל כך שלא הצליחה למנוע ככה"נ את 9/11
מה שבמקרה מישהו האיר את עיניי אליו אתמול-
זהירות - ספויילר!
הארגון של אבו-נידאל אמור להיות מסונף לAQ באיזשהי צורה, בעונה הנוכחית ובעיקר בפרקים האחרונים מתעסקים בסגן המודיעין האיראני שבין היתר טוענים כי הוא מימן, יזם והורה על הפיגוע בלאנגלי כשהוא מפעיל את הארגון של אבו-נידאל ובכלל שהוא עשה את זה כנקמה על התקיפה הישראלית של מתקני הגרעין באיראן. לא סביר במיוחד שיתנהלו קשרים שכאלה בין איראן וAQ. יותר סביר שאם האיראנים ירצו לנקום או להוציא לפועל פיגועים הם יעשו את זה עם משמרות המהפכה וחיזבאללה.
ציטוט:
והדבר הכי מעצבן - פאקינג דנה ברודי, וואו איזה ילדה מעצבנת, המפיקים היו עושים לכולם טובה ענקית אם באמת היו נותנים לה להתאבד בשקט...
עם זה אני מסכים, הדרמה של משפחת ברודי כבר לא מעניינת כי היא לא משפיעה כ"כ על העלילה חוץ מכש
זהירות - ספויילר!
קארי צריכה לשלוח משטרה כדי להחזיר את דיינה הבייתה
וזה מקנה פן של אופרת סבון לא קשורה לסדרה, אלא אם הם מניחים יסודות להתפתחויות עתידיות...
יותר מכך- אני מניח שהייתי צריך להתנסח אחרת
זהירות - ספויילר!
זה כן מחלת נפש, אבל היא לא התגייסה איתה לCIA והתמודדה אתה כל העשרים שנה או משהו שהיא שם, זה משהו שהתפרץ כתוצאה מהלחץ ורגשות האשמה
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google