09-11-2013, 22:51
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
שתהיה כוס פלסטיק עם מכסה, שייקר לעניים אם תרצה.
|
שוב- זה כסף. לא מעט כסף אני משער.
ציטוט:
לא בטוח שזה לא יעיל, אל תשכח שבניגוד לטונה זה לא בא באריזת מתכת שמוסיפה עשרות אחוזים למשקל פר אריזה.
|
השאלה אם אנחנו מדברים על מוצר לשימוש בשוטף או בחירום. כי אם אנחנו מדברים על חירום אני כנראה שאעדיף אף אחד מהשניים.
ציטוט:
לא צריך פותחן, אם אתה מנער גם אין צורך בסכו"ם, ואין שמן שנדבק לבגדים
|
יש פתיחה מהירה, המכסה הוא הסכו"ם האולטימטיבי והשמן...טוב, אין מה לעשות....
ציטוט:
כמובן שיש גם חטיפי חלבון, מעט יותר יקרים ביחס לאבקה, ייתכן שצה"ל עם כוח קניה גדול ישיג בזול יותר.
|
שזה כנראה הפתרון הכי יעיל. שבשימוש גם צ"א למיטב הבנתי וגם בשוטף של צבאות מערביים שמכבדים את עצמם.
אני כמובן לא מדבר על העלאק חטיפי אנרגיה שיש בצה"ל, אלא דברים כמו HOOAH ומתקדמים יותר.
כמובן שאתה תהיה נגד בגלל הפחמימות אבל זה דיון צד.
ציטוט:
טונה לבד אגב לא משביעה, מה שמשביע זה כמות הלחם שדוחסים יחד איתה.
|
תלוי. מה שבטוח זה שהיא משביעה יותר משייק.
ציטוט:
אכן, נכנסתי לתיאוריה תזונתית אחרת, כתבתי גם עליה וגם על שינוי כללי במבנה הכושר בצבא.
|
גם עליו יש לי הרבה השגות. הנייר סופג הכל אבל אני באמת לא רואה איך בצבא- על אחת וכמה בצה"ל, יכולים לדאוג לתזונת פליאו על כל המשמעויות הלוגיסטיות.
זה בהנחה ואתה בכלל מצליח לשכנע שזאת הדרך הנכונה.
ציטוט:
לגבי סוכר ענבים- עבדו עליך (ועלי) - אין באמת צורך בכך. יתרה מזאת, גם מיתוס 30 גר' חלבון מקסימום בכל מנה הוא רק מיתוס.
|
זה בסדר, מעולם לא צרכתי, מקסימום תמר-שניים. כנ"ל ה30 גר' חלבון אחרת לא הייתי דופק 300 גר' חזה עוף בארוחה, אבל אנחנו סוטים מהנושא.
|